helgen!

Haha oj vad länge sen jag bloggade! 4 dagar! Jag har jobbat och firat midsommar på landet med familj + pojkvänner, (andré och lollos christian.)
Igår kväll kom André hem till mig och kollade på när jag packade, jag åker ju till Mallorca imorgon! Så nu ska vi till Haninge c och växla pengar och fixa nya linser till mig. Behövs verkligen! De jag har nu är jätte osköna, skaver och shit...
Lägger upp bilder från min nya kamera! :)

Louise och hennes Christian, som även förlovade sig i fredags!

 

Jag och älskling på landet!

 

André och min bebis Marcus i poolen.


checking you out

Så härligt väder! Galet bra! Vi åkte in till stan och nu har jag pengar på kortet, vi åt på donken, vi åkte hem, vi solade. Nu äter vi kärleksmums. Snart ska jag åka och jobba och sen ikväll ska jag vara med min baby! :D
Jag är helt galet glad!
Annars så har jag inget att säga, rakade benen idag äntligen(!), så nu känner jag mig som en tjej igen. WOHO.
Har inget mer nu.
PUSS

motgångarnas blomstertid

Jag är uppe alldeles för tidigt... Gick inte och la mig i tid igår heller, låg i sängen 00:26 och låg vaken ett tag. Fyfan. Idag händer det grejer. Pengar ska in på kontot och jag ska till synsam och försöka få ut nya linser, måste göra synundersökning också och jag orkar inte det...!

Annars så är mina tänder helt jäkla raka nu! Hade ju så jäkla ont igår och sen när jag borstade tänderna så "men vafan, varför har jag fått en liten glugg här för?!"  Men den gluggen var bra, 2 mm och fin. Raka tänder gillar vi. Men det är mycket smärta kvar på vägen, operation om ca ett år sen tandställning/ställning i gomen i ett år sen en till operation för att fixa så mina käkar går ihop när jag biter ihop, kan visa en bild sen ikväll eller nåt!

Nu ska jag släpa Lollo ur sängen, jag får säkert några blåmärken...

kill me now, please!

Jag har helt galet ont i tänderna just nu! Framtänderna + de 2 på vardera sida. ASONT. Somnade på soffan i ca 2 timmar. Katten kom in igen med en fågel i munnen och ville ha en belöning. Fint va?

Annars så hämtade vi ut våra pass idag, satan vad fort det gick! Bara 2 dagar. Men jag klagar inte! Imorgon ska vi till skandiabanken, sen ska jag jobba och sen ska jag äntligen(!) få pussa på min baby igen! I can't wait...

i'll be your lover too

Hemma igen och har ätit frukost som tandläkarna inte gillar. Kärleksmums och coca cola. Annars så satte de på nytt fäste på tanden jag lagade och drog in "rälsen" i den också så den ska dras framåt. Så nu är det en skön känsla i tänderna, så skönt! Ska gå om 35 minuter igen, den här gången till jobbet. Ska åka förbi Trånkan och försöka att inte tänka på min baby... Or else i might cry. Så otroligt jobbigt att tänka på honom, för då gör det så ont. Så jag hamnar i en fosterställning liknade "Bellas" i New Moon, i skogen. Ni vet. Och det vill jag inte. Jag låg så hela natten och försökte fokusera på filmerna. Men så svårt att se på film själv när jag är van vid att alltid ha min älskling att luta mig mot och pussa på när filmen är lite seg...
Nu ska jag lyssna på Robert P. - Never think. Sen ska jag chilla lite här och sen dra till jobbet. Fan varför är ingen vaken för?! Jag har astråkigt!

shiver

Nu har jag duschat och klätt på mig, borde äta något men jag är verkligen inte hungrig... Kanske köper något på jobbet sen :)
Ska gå om typ 35 minuter, vad ska jag göra fram tills dess?
Och hur ska jag få mitt öga att bli normalt igen? Är ju pälsallergisk och det bor en gullig liten katt här som älskar att bli klappad. Så hon söker sig till mig. Så jag har blåsor på läpparna och rödsprängda ögon... Undrar vad min tandläkare kommer tro... Sen när jag sätter på mig linserna igen så kommer det börja klia galet mycket. Just nu önskar jag verkligen att jag ägde ett par glasögon, mina ögon skulle älska mig för det! Ska köpa ett par av nästa lön. Mina 3700 som blir kvar efter skuld till mormor + utlån till syster kommer spenderas på alkohol och småsaker på Mallorca. Kollade nyss Norwegians hemsida som låg nere förut och det finns kvar platser på vårat flyg så andré har lovat att de ska boka så fort de vaknar. Tror ni dom kommer göra det? Jag tror inte det...
Och jag vet att det är otroligt tomt med foton men när jag kommer hem till min dator igen så blir det fotobomb på nya kläder samt blåsor på läppar och rödsprängda ögon. Typ. Nu ska jag hitta något att göra...
PUSS

goaaal

Har sovit 0 timmar inatt, har tandläkare om 2 timmar, sen ska jag jobba 11-15. Sen ska jag hit igen och chilla galet. Sen ikväll ska jag sova. Länge. På torsdag ska jag jobba 17-22.15, sen är min älskling äntligen hemma igen så då ska vi hem till mig och kolla på twilight och mysa. Öppnar på fredag också, men kort pass, 9-14.15 bara, så efter det så åker vi till landet över midsommar. På söndag jobbar jag 12-17.15 efter det ska jag nog hem och packa och släpa med mig André. På måndag(kanske fredag) ska vi hämta ut pass och sen in till skandia och sätta in min lön på kontot så jag har lite pengar att röra mig med. 06.00 på tisdag morgon går planet. TAGGAD!
Såg nyss på GOAL, och omg vad snygg han är! Har sett på tre filmer inatt, Material Girls, Linas kvällsbok och GOAL. Sista var bästa, 100e gången jag såg den nu :)
Nej nu ska jag duscha och undvika att raka mig, save it for thursday. Duschen nu!

why'd you have to wait?

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor surrounded, surrounded
Why'd you have to wait? Where were you? Where were you?
Just a little late, you found me, you found me

you found me

The Fray is my drug. Så otroligt bra! Jag älskar dom! How to save a life, Happiness, You found me. Bland annat. Grymt bra! Pappa har tyvärr inte spotify på sin dator och jag vågar inte ladda ner det så nu sitter jag på YouTube och nördar, det var längesen! Känner mig helt lost utan spotify!
Annars så ska älskling kanske följa med till Mallis, men Norwegian ligger nere just nu och enligt solfaktor så är flygbiljetterna slut men de ska kolla norwegian imorgon, hoppas hoppas hoppas!

won't let you use me

Idag har jag spenderat ännu mer pengar, har nu bara 1kr kvar på kontot, helt seriöst!
Köpte ballerina skor och och ett par svarta shorts på H&M samt en bikiniöverdel på GT. Fint :) Lägger upp bilder sen när jag är hemma, vilket blir på torsdag kväll...
Annars så har jag och lollo cyklat till Ica Maxi och handlat mat för ikväll, jobbigt som fan.
Så vi ska starta grillen om en timma typ. Sen händer inget mer ikväll!

all the things you do...

Are we heading for the end? You say you love, try showing it someday. You know i love you so, i show it all the time. You should follow my example sometime. Let me know how you feel.

yellow

Imorgon ska jag köpa massa billiga shorts. Har 400 kvar av mina 6000. Vad fan hände?! Aja. money are meant to be spent!

arg

jag är så jääääääääkla sur just nu. på andré. på idioten andré. puckohuvud. FAN vad han förstörde min kväll!

dance now

Mallorca om en vecka! WOHO.
Annars så var vi och fixade pass idag, så de är klara på fredag, senast måndag. Och på tisdag åker vi!
På torsdag kommer älskling hem igen så då ska han sova hos mig, sen ska vi till mitt land över helgen och på söndag jobbar jag igen så efter det så åker jag nog hem till honom och pussar på honom. Sen på måndag så är det snabba puckar in till skandiabanken och skaffa lite pengar på kontot (igen) och sen köpa bikinis och mer shorts och så. Kanske köpa glasögon?
PUSS

nikon kamera!

Köpte en kamera idag! 2372kr för kamera, minneskort, kameraficka(som man lägger kameran i) och ett extrabatteri. Jättebilligt! Köpte på Expert och de tar ju Medmera-kortet och som Coopanställd så får jag 10% tillbaka på allt jag handlar. Så efter den 1a Juli så har jag 237.20 extra på coopkortet, plus annat jag har köpt. Sweet!
Annars så ska jag inte på twilight: eclipse fan-event idag, känns onödigt bara...
PUSS

hey there

Nu sticker jag till brandbergen och lollo&pappa. Imorgon är det upp med tuppen som gäller. In till kön kvart över sex, sen tillbaka till haninge för att fixa pass sen tillbaka till kön. SWEET
Sen... TWILIGHT: ECLIPSE FAN-EVENT, vip-platser!

i can't stop thinking of you

Oh yeah your skin and bones
Turn into something beautiful
D'you know you know I love you so

Look at the stars,
Look how they shine for you,

And everything you do,
Yeah they were all yellow

väärsta baallt ju!

Jag såg nyss Paulina (PAOW) och Hugo Rosas på 807, de gick av vid jungfruvägen. Shit vad kort Paow är! Och Hugo fick bära hennes två väskor... Girlpower!


never say never

We're pulling apart and coming together again and again
We're growing apart but we pull it together, pull it together, together again

Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go



Happiness feels a lot like sorrow
Let it be, you can't make it come or go
But you are gone- not for good but for now
Gone for now feels a lot like gone for good

heh facebook loves us


the best

We've had our ups and downs
but I still get to call you my baby
i love you the most

forever

if i had my way

Hemma från jobbet nu, ska fixa naglarna nu och sen ska jag tvätta kläder. Sen ska jag åka till Lollo, eller ska jag köa med Leyla? Inte säker på planerna än...
I have to find out!

for as long as it's free

När jag har kämpat mig genom 6 timmars arbete så ska jag åka hem och tvätta massa kläder. Sen ikväll ska jag poppa popcorn och kolla på twilight till minne av vad som hände för precis ett år sen.
Vi poppade popcorn och såg på twilight hemma hos honom. Det är ett av de finaste minnet i mitt huvud. Så fint var det. Gaaalet många pussar när eftertexterna började rulla. Mmmm vad mysigt det var!

Fin 1-års dag va? jobba sen åka hem och tvätta. Oh he's so going to pay for this when he comes home again.

i want your love

UPPE MED TUPPEN.

Jag är redan helt klar för jobbet, behöver bara släppa ut luggen, dra på mig jacka och skor och så kan jag gå. Bussen går om 25 minuter, jag går om 20. Jag är på jobbet 40 minuter för tidigt. Otroligt onödigt. Om jag missar anslutningsbussen så är jag körddddd.
Jag ska köpa kyckling till lunch har jag bestämt! :)

20/6-2009 <3

Jag tänkte skriva värsta texten om mitt underbara år med min älskling. Men jag har helt tappat lusten. Orkar inte med det just nu.


jag faller med flit

Today's shopping! Plus en fika på 85:- samt middag för 200:-
gjorde sammanlagt av med cirka 1200 idag... BAD BAD BAD. Har bara ca 8500 kvar nu!


100 kr på Gina Tricot


179 kr för båda på H&M



H&M


H&M

600kr från Accent


a wild one

In the stores. Spenderat alldeles för många 100lappar idag...
Bilder med dålig kvalité kommer upp snart!

God grekisk mat till middag!

rebecca1961 (MMS)

God grekisk mat till middag!


I min väska: två hm påsar med nya underklä...

rebecca1959 (MMS)

I min väska: två hm påsar med nya underkläder samt nya solglasögon! Härlig dag. Nu är vi på väg till kista för att kolla in mer kläder! :)


Fika på café 60 med Leyla!

rebecca1958 (MMS)

Fika på café 60 med Leyla!


Står och väntar på bussen i värmen med sho...

rebecca1957 (MMS)

Står och väntar på bussen i värmen med shorts och linne. Är sommaren äntligen här?


then she might be happy

Nu drar jag in till stan med Leyla. Skriver senare!

KISSES

i hate this



I don't want to wake up on my own anymore




miss you baby...

Fin dag idag, prinsessbröllop och allt. Alltså kommer det vara helt omöjligt att komma in till stan. Typ. Ska leka med Leyla idag förstår ni, så då är det tråkigt när hela stan är out of business för att KP Victoria ska gifta sig med sin fula man.

Men solen skiner iallafall, så shorts ska sättas på mina ben och ett linne över resten. Igår sa att jag det inte kändes som att sommaren hade kommit, men det känns som det idag. Solen skiner och det är ganska varmt. Inte för att jag har varit ute än men mamma gick runt i shorts så då är det nog varmt.

Nu ska jag klä på mig och undvika att lägga mig i sängen igen.

No longer lonely

Vet inte vad jag vill få ut av detta. Men det visar sig nog till slut.

Jo. Förlovning. Att lova sig till någon annan. När blev det "fjortis" att förlova sig? När blev det fel att veta redan när man är 16 att man vill spendera livet med sin kärlek. Hur är det fjortis? Jag förstår inte dagens samhälle. Att förlova sig är ett steg i livet, ett val mellan två människor. Jo visst om två 14åriga ungar förlovar sig med ringar från Glitter efter endast några veckor tillsammans, ja då är det väl "fjortis". Men efter ett år eller mer tillsammans, hur kan det då vara fjortis? Man vet vad den andras brister är, men även saker personen gör som man bara älskar. Man vet vad man vill. Och vill man då förlova sig så ska det inte vara fel. Man ska inte behöva tycka att det är pinsamt att gå runt med ring på ringfingret på vänsterhanden. Det är inte fel att lova sig till en människa. Det är fel på samhället.
För tydligen så kan man inte förlova sig förrän man är 30+ med VVV. Då är det okej. Men hur blev det så?
När blev det taboo att förlova sig vid en ung ålder?
Jag stör mig på samhället. Otroligt mycket.

Jag bär ring på min vänstra ringfinger. Inte en förlovningsring. Än. Och folk frågar mig nästan varje dag "Har ni redan förlovat er...? Är inte det lite tidigt?" Bara för att man är ung så är det för tidigt? Det är aldrig för tidigt för att visa sin kärlek!
Så unga älskande par, sätt en ring på fingret och var stolt! Var stolt över eran kärlek.
Och till er avundsjuka hatare som själva längtar efter den lätta tyngden av en ring på fingret, var tysta nu och vänta på eran tid.

Att förlova sig är fint, vackert, underbart. Inte alls fel eller fjortis.

saknad


I will love you forever
No girl will do you better now
Love is a risk
But if you give me one shot

I will show you you're the only man
In the world who can
Give me this feeling
Baby, that's how I feel about you
Your one in a million
I'd rather die than live without you


I've been in love before
but never like this
you're the one

the only one

11 månader tre veckor 5 dagar

Godmorgon!
Har än så länge ätit toast och duschat, sitter i handduken just nu. Om 50 minuter går bussen till jobbet, så ska göra mig klar snart. Efter jobbet ska jag hem till mamma och till mina rena kläder och min egna sköna säng. Sweet.
Pissdåligt väder ute och i Italien så regnar det. Poor baby... NOT. Tycker inte alls synd om honom, han borde ha stannat hemma istället.
Ska iallafall klä på mig nu, kanske blir något mer innan jag åker annars blir det ikväll :)

looong day

ÅÅÅH vad jag saknar min man. Fick ett gulligt sms för några timmar sen som jag läser om och om igen. Just nu ligger han i en liten säng och sover, helt själv. Två fel; LITEN säng och SJÄLV. Är så van vid en stor säng och med mig. Det känns fel att sova utan honom och att kolla på film och äta och duscha och borsta tänderna och klä på mig utan honom. Han är min vardag. Mitt liv.
Imorgon vet jag inte vad som händer, men ska jobba 16-21 så innan dess måste jag hem och hämta rena kläder och sånt, mamma ska även skriva på lite papper så vi kan skaffa nya pass. Kanske blir Mallorca i slutet av månaden... :)

Nu ska jag kolla lite på TV och sen krypa ner bredvid Lollo och bli slagen och sparkad när hon sover, visst låter det dåligt jämfört med att krypa ner med min varma André och ligga och pussas i flera timmar? Sooo not what i want!

20:20

Tänkte blogga lite fort medans pappa och Lollo spelar bilspel på Xbox, nördar som dom är... Tacos till middag och fruktsallad + glass + maränger till efterrätt. Gott! Snart är det även FotbollsVM på tv som vi ska se på. BTW så fattar jag inte hur Grekland kunde vinna över Nigeria... HAHA synd för Lagerbäck!


jag saknar min älskling... :( </3

thursday, i'm breaking apart

Sitter i Lollos rum hos pappa. Med klänning på för första gången det här året. Igår köpte jag fina underkläder samt klänning och ett par byxor. Skitsnygga!

-

you're too far away
I can't feel you around anymore
I can't see you next to me
so many miles beetween us
can't you just come home again?
come back to me

21:25

Hos älskling just nu. Chillar gaalet. Jag har gjort av med typ 800 idag, helt jävla omöjligt. Måste gå igenom mina kvitton igen!
Köpte trosor+bh samt ett linne på hm, och en deo. Köpte även presenten till min baby som nu ligger i min väska och väntar på att bli öppnad. Men han vill öppna den när jag ska öppna hans till mig och det blir när han kommer hem igen. Och ett par Jeansleggings på Vero Moda när André var inne på Jack&Jones och köpte fina T-shirts.
Annars så ligger det en Ben&Jerrys i frysen som vi ska käka upp senare :)

Kanske åker utomlands 29/6-7/7 woho! med syster kusin och farmor, sweet!

you make me smile

Sådärja! Nu har jag vaknat och duschat samt klätt på mig till hälften. Uppe med tuppen! Idag måste jag till Haninge C för att köpa lite fina saker och så, samt fixa ettårspresenten till André. Har bestlutsångest bara... Vanligt eller med silverplatta som man kan skriva på? Decisions decisions decisions... Nu ska jag gå ner och fylla min mage med mat.

Skriver senare.

360 dagar <3

Ett under att du ser mig
Att du fortfarande ser mig
Ett under att du ser mig
Som någon som kan ge dig nånting
Som får dig att vilja vara min

Lyssnar på Kent och Läser Breaking Dawn. Nästan perfekt kväll. Om min älskling hade legat i min säng bredvid mig så hade den här kvällen varit perfekt. Jag känner för att gråta.

monday, i'm dead

Last night was very good. Men när jag gick och kissade runt 12 så var mina favorittrosor helt blodiga. Mysigt va? ;)
Så det var bara att byta trosor och break the news to André. Han blev lite sur, för det var även hans favorittrosor.
Men iaf så kollade vi på Hot Tub Time Machine men jag lade mig på hans axel och somnade istället. Imorse låg vi i sängen och myste i några timmar tills vi till slut gick upp och käkade frukost.
Sen åkte vi hem till honom och myste och så. Det är typ det enda vi har gjort idag, legat i sängen och kramats och pussats. Inte för att jag klagar!

Asså jag orkar inte skriva mer. Nu är jag hemma och ska vara hemma hela kvällen, imorgon ska jag till haninge c med älskling och hans lillebror. De ska typ köpa shorts och shit till Italien medan jag ska köpa 1årspresenten till bebis och så, ja han vet nu vad det är men jag var tvungen att fråga honom, för tänk om han inte gillar den? Men han sa att han gillade den så det var bra :)

sunday, kill me...

Äntligen tillbaka i civilisationen. Har nyss avslutat ett 9 timmar långt pass och ska gå till bussen om 15 min för att åka och möta upp min söta gullebebis André. Han ska hämta mig i centrum så åker vi hem till mig och myser. So tonight's gonna be a good good night.
JUSTE, jag måste berätta om segaste bitchfittan nånsin! O-M-G!
Scenario:
Jag sitter i kassan och så kommer en iranie(?) tjej på 30-40 fram till mig och säger att hennes son vill ha en tårta som står inne på spel. Så då ringer jag till Erik för att han ska hämta ut den men han säger åt mig att göra det.
Så då går jag in men då ska dom istället ha två bakelser och en chokladbiskvie. Okej visst liksom. Sen så har ungen på typ 2-3 år följt efter mig in och när jag sen ska lätt fösa ut honom därifrån så börjar han sparka och slå på mig. Så då tar jag ut honom därifrån. Detta tar ca 5 minuter.
Sen när jag har slagit in hennes bakelser och biskvi så kommer hon på att hon ska ha en tändare också.
Då kan jag inte lägga in den i datorn utan måste göra det igen.
Så då tar jag istället bort 7 kr från hennes växel och säger då att hon kan hämta en tändare och gå så är det bra. Men då börjar hon tjafsa om att hon har fått för lite tillbaka och shit. Så då tar det 5min extra för att förklara allt för henne. Sen så gnäller hon på att jag inte hade tejpat ihop bakelselådan ordentligt. För jag har ju ingen tejp! Så hon börjar bitcha om att vi lurar henne och shit... ASJOBBIG.

Detta tar typ 20 minuter för att hon bitchar och så klagar hon på att jag är seg - när jag måste förklara allting för henne två gånger...

 

Så nu ska jag gå ut till bussen med en fin doughnut med strössel på som jag har köpt till min fina älskling. Så jag kommer se tjock ut för att jag är snäll.. Sweet huh? Inte alls


saker jag ska köpa för mina 11.000

Nya linser + glasögon (>2000)
En bra kamera (>1800)
Tjocktröjor + byxor (ca 1000)
Lite mer fina underkläder (ca 500)
(En billig bra laptop)
Sen ska jag spara pengarna för jag kommer inte få många tusen under sommaren...

Nu ska jag försöka kolla min mail och lite sånt. Sen ska jag väl läsa Kissie och Kenza.


Och vädret är sämst, det regnar och blåser helt löljigt mycket men vi har ändå fixat poolen och nästa helg kan man bada! Inte för att jag kan det men ändå.
Och om bara FEM dagar så åker min André till Italien. Dum kille. Yepyep.


KISSES

step up to the party

Sitter på landet just nu på mormors laptop och asdåligt mobilt bredband. TELIA ljuger, de har verkligen inte Sveriges bästa mobila bredband, det här är fan löljigt. Igår satt jag i 5 timmar och försökte fixa MSN men med 98% klart så dog internet. Kul va? Nu ska vi ut och fixa lite med poolen och så! :)
Slänger in mobilinlägg lite då&då så ni får något att läsa!
KISSES

Mysigt med ljus!

rebecca1935 (MMS)

Mysigt med ljus!


Köpa godis för 50 kr!

rebecca1934 (MMS)

Köpa godis för 50 kr!


Otroligt fin utsikt från älsklings fönster!

rebecca1933 (MMS)

Otroligt fin utsikt från älsklings fönster!


19:19

Hemma hos min söta pojkvän fortfarande. Vi är barnvakt ikväll åt hans 4-åriga lillebror Oliver. André är och köper fanta, chips och choklad och ett äpple(till mig) för oss att mumsa på. När han kommer tillbaka ska vi se på Avatar. Imorgon ska jag till haninge C och köpa nya linser och lite annat för de 6000 jag sparade till moppen. Ska INTE köpa upp alla pengarna för er som tror det... :p
Ska bara köpa sånt jag verkligen behöver; Linser, nya tygskor, ny deo och tjocktröjor. Inget mer!
Ska gå och kolla på barnprogram med Ollie nu.

Firar sommarlov med en brasa och massa män...

rebecca1931 (MMS)

Firar sommarlov med en brasa och massa människor!


meant to be broken

Hemma nu, käkade nyss lite blåbär/hallon-paj som mamma bakade igår. Ska släpa mig till Trångsund nu bärandes på en moppehjälm som en jävla idiot. Så om ni ser mig, skratta inte, det är pinsamt nog ändå!

Jättemysig dag i stan annars, vi gick väl några tusen steg i jakten på en klädaffär. Annars så har jag bestämt mig för att ge upp moppehoppet. Kommer inte få körkortstillståndet förrän i Augusti/September och då är det nästan för sent för moppe. Så ska jag lägga mina 6000 på andra grejer istället.
Nu måste jag gå!

Sover hos min baby ikväll och hoppas på att drömmer från inatt inte kommer tillbaka. För han är MIN!

a heart to wrap around

Woop Woop. Jag hade en hemsk dröm inatt. Jag drömde att min föredetta kompis var ännu snyggare än innan och att min fina pojkvän skulle ha sex med henne. Och så gick det vidare. Så jag vaknade av att mitt ansikte låg i en vattenpöl, jag hade gråtit i sömnen... Kul dröm va?
Så när jag väl vaknade och var säker på att det bara var en dröm så letade jag upp min fina nalle som låg nånstans under mitt stora täcke och så kramade jag den lite. Så vuxen är jag... Så nu önskar jag att min pojkvän hade mottagning i skolan så han kan smsa mig. Men icke sa nicke. För han har Tele(s)nor och det suger så han har ingen mottagning i sin skola medans ALLA andra har det. Roligt roligt...

Snart ska jag in till stan och möta upp fina Leyla. Sen bär det vidare till Trångsund.

Redo att sova! Var tvungen att göra mig av...

rebecca1929 (MMS)

Redo att sova! Var tvungen att göra mig av med det rutiga, jag fick ont i ögonen. Godnatt!


01:37

OJ!
När blev klockan tjugo i två?
Den var runt halv ett när jag klev ur duschen. Och jag har läst Breaking Dawn tills nu. Oups. Men boken är ju så galet bra! Men nu måste jag sova. Det är en lång dag imorgon.

PUSS

00:03

Okej, nu ska jag gå och duscha. Är helt svettig, det är typ 40 grader i mitt rum och jag vill inte öppna fönstret för då kommer massa mygg ochsånt in och det vill jag inte ha i mitt rum. Har bäddat om sängen med de få rena lakanen som fanns. Fick bli ett blommigt påslakan som lakan och ett rött påslakan till mitt täcke. Örngotten blev randiga/rutiga. Så nu är min säng en plåga för ögonen där rutigt&randigt samt rosa/rött samsas. Nu ska jag duscha av mig den här äckliga hinnan av svett som plågar min hud. Sen ska jag lägga mig i sängen och sova. Imorgon är det en lång dag.

Först till jobbet för att fixa (äntligen!!!) så att min lön kommer in på mitt konto så jag slipper hämta ut det på banken igen! Asjobbigt! Hoppas bara det hinner ändras i Coop's datorer innan den 15e... Hoppas verkligen det!
Efter det ska jag träffa lilla Leyla i stan ett tag och prata om saker och så. Sen bär det av till trångsund och min älskling. Sjöängen 15:00, be there or be square!

Nu måste jag duscha!

satan vad duktig jag är!

Jag har både städat rummet och tvättat alla mina kläder! Nu ska jag byta sängkläder, det var ett tag sen sist nu och det är blod, cola, saft, samt choklad i/på mina lakan samt kroppsvätskor såsom svett och dreggel mm (och jag dreglar i sömnen ibland när jag sover med min bebis). Mysigt va?

Sen ska jag duscha och tvåla in mig två gånger, känner mig så otroligt äcklig efter att ha städad och tvättat halva dagen. Fyfan. Slusk.

Nu ska jag läsa ECLIPSE! Läser fightscenen och det är så otroligt intressant! Victoria och Riley håller på för fullt...!
(Spoiler? Nej för ni har ju ALLA läst eclipse förut (;   )

FANTASISTUND

Annars så har jag städat klart mitt rum och kan man tänka sig, jag har ett golv! Och jag har även slängt en massa skit och så, så nu är det bara lite skit kvar i mitt rum (och på min säng) som ska bort, sen är det klart. Nu behöver jag bara 10 m3 (kvadratmeter) till och lite fler ställen att lägga all skit på. Sen är jag nöjd. Plus en stor plattTV med alla kanaler som jag behöver samt en dator som inte låter så jäkla mycket!
Sen är jag helt nöjd. Allvarligt. Och såklart min André också. Sådär. Nu är jag nöjd. Så ska jag bo när jag flyttar hemifrån. Stora ytor och mjuka färger och mycket förvaring och fina ord på väggarna här&där. Åh vilken fin bild jag har i huvudet just nu.

(bilden är från google)


irriterad!

MEN KUL. Jag hade precis skrivit ett aslång intressant inlägg och skulle precis publicera när firefox dör. JAG HATAR FIREFOX just nu, det har blivit nått skumt så varje gång jag startar facebook chaten så dör firefox och någon IDIOT skrev nyss till mig!

Pucko! Kunde du inte ha väntat 5 sekunder mer eller?!

crap room

Jag började städa mitt rum förut. Så nu ligger allt som jag inte vill ha (på golvet eller byrån som ska kastas) i min säng. Och sen kommer det bara att läggas på golvet eller byrån igen. För var ska jag annars ha allt? Fan vad jobbigt! Och jag har inte ens plats med en bokhylla, vilket jag verkligen behöver!

hh

Jag har hört att du träffat nån
Jag har hört att han är allt jag inte var
Och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag
Och jag hör att han är den rätte
Ja dom säger att du verkligen menar det


det känns bra när håkan sjunger dom orden. för det stämmer så bra in på mig. han är den rätte.
morgonen börjar med frukost på framsidan med en familj jag helst av allt vill bli av med. Alltså ingen bra start.
Helst vill jag vara hos min älskling och känna hans läppar mot mina. Så som det ska vara.

ett år sen

When I touch your hand
It's then I understand
That beauty lies within
It's now that we begin
You always light my way
There never comes a day
No matter where I go
I always feel you so


We're going back to the start.
juni 2009, världens bästa.
9 juni. grönan med klassen, I didn't know then. did you? that we were to love each other? and for this long? I had no idea, and now i have no regrets.
You know me better than anyone else. And i love you. Alot.

11 månader 2 veckor 4 dagar <3

Everytime I sleep you're always there

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know that makes me believe
I'm not alone. i`m not alone

i Recognize the way you make me feel
It's hard to think that you might not be real


jag älskar dig

@work

sitter på jobbet just nu och äter en macka och dricker varm choklad. Slutade för 5 minuter sätt och hur kan man bättre varva ner? Jo man sätter sig i massagestolen, och det är precis vad jag ska göra nu!
Skriver mer när jag är hemma! :)

genomskinligt grå

Och det känns så bra att kunna ligga kvar i sängen medan alla andra går till skolan. Det är en otroligt skön känsla!
Men nu så har min nallebjörn gått ur sängen för att gå till skolan, och det är ingen skön känsla. Men snart är det sommarlov även för honom. Och då är det skolavslutning på sjöängen. Och det känns som det började. Rockville på sjöängen, jag och andré. Fast nu är det ju en helt annan grej. Men jag hoppas verkligen att den här sommaren blir som förra sommaren, sum '09. Förutom vårat idylliska doubledate par som nu är några helt andra. Och det suger. Men jag antar att vi kan gå på skansen och åka in till stan för att göra ingenting själva nu. Eller...?

Jag är lite rädd för den här sommaren, för inget är som det en gång var. Min äss är borta och Mojja lever också ett annat liv, medans jag är kvar i Haninge/Trånkan och längtar efter era skratt. Den här sommaren kommer vara helt annorlunda och för det så hatar jag oss. För att vi lät det bli såhär. Jag hatar hatar hatar det!

Nu ska jag lägga mig i sängen och lukta på t-shirten som ligger bredvid min kudde, för jag vet att jag kommer känna doften av min pojkvän då. Och då blir det lite lättare medan han är borta. För han kommer ju ändå tillbaka snart.

monster

i want to be normal
i want to feel safe
waking up crying it's always the same
don't want to turn out the lights
hope someone holds me tonight.

but all i wanna do is go home. don't wanna do this anymore.

och det är så fint så det gör lite ont att lyssna på

But darling,
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception

Maybe I know, somewhere
Deep in my soul
That love never lasts
And we've got to find other ways
To make it alone
Keep a straight face

och just nu kan jag inte vänta tills andré och hans familj åker iväg en vecka. även fast dom åker bort över våran ettårsdag som betyder så jävla mycket för mig. Ett år med världens bästa. Men jag längtar tills dom åker iväg, det är inte förrän då jag kan vara jag. Ligga i sängen och sova bort sommaren. Nästa helg ska jag till landet och han ska inte med, för han kan inte - såklart.

Twilight-event med Leyla och många mer is on the upcoming. Jag gillar redan den här sommaren.

Och det känns som att bara Leyla läser det här men min statistik säger en helt annan grej. Så people, i know you're reading this, now let me know what you think! Keep it anonymous if you want. Just tell me.


Oj så uppdelat det har blivit, men det får vara så. Kanske för att jag har så mycket att skriva ut?
Nu ska jag gå ner och hämta lite jordgubbssaft för att skölja bort den äckliga smaken-i-munnen-man-får-efter-att-ha-sovit. Då kanske andré vill pussa mig... Hoppas det...

6 juni

Jag sov typ 9 timmar inatt, ändå har jag sovit x antal mer på dagen, vad är det för fel? Så nu är älskling grinig på mig och han är nu nere och gör något för han vill inte prata med mig för jag slog honom. Typ.

177 cm kärlek

Har en otrolig huvudvärk men ska försöka iallafall.
Det var jättemysigt igårkväll, men vi gick hem runt 23 för att jag skulle sova och som ni vet så kan jag inte sova utan min André, speciellt inte när jag ligger själv i hans säng.
Så vi låg och myste och pussades tills jag somnade i hans armar. Så imorse var det jättesvårt att gå ur sängen för att gå till jobbet. Menmen vill man ha pengar så får man slita!
Jobbet var en plåga, så otroligt mycket människor! Var kommer alla ifrån?! Helt sjukt hur man orkar storhandla klockan 9 på morgonen... Skulle jag aldrig orka!

Iallafall så är min fina baby i centrum just nu och köper glass. Och nej, det var inte min idé haha! Det var hans pappas från början :)

Så när han kommer hem ska han få en fin överraskning...!
Och nej, det är inte alls vad ni tror :)

Cus' guess what!
Jag har bytt hans WoW-lösen så han kommer inte kunna spela mer. Grymt va? Hur awesome är inte jag?
Jag är så stolt över mig själv just nu!

hard

Nu åker jag hem till André. Får se hur kul jag har, han är redan grinig. Bitch.
Ska ha kul ikväll iallafall! :)

once a whore, nothing more, that will never change

SOMMARLOV!
Hör ni hur bra det låter? S O M M A R L O V.
Upprepa det. det låter bra va?
Det känns ännu bättre!

Fin dag, började med glass och jordgubbar i klassrummet och fina Hampus och Kalle i fina kostymer och avslutades sedan i St:Eskilskyrkan.
VI SJÖNG NATIONALSÅNGEN. Och det kändes så jävla bra. Hatar att Sverige ska vara lilla landet Lagom hela tiden. Jag är inte rasist, min farmor och hela pappas sida är serber, bla bla bla. Men jag är så trött på att politikerna och "ledarna" i samhället ska anpassa oss efter dom, dom får ju anpassa sig efter oss och respektera att vi vill sjunga våran nationalssång. Jag menar, åker vi till Iran (EXEMPEL) så måste ju vi anpassa oss efter deras seder och så. Då kan dom göra det här också!

Sådärja, ilskan är ute. Återigen så är jag INTE rasist men jag tycker vad jag vill!
Nu ska jag klä på mig och lägga ner lite kläder i väskan och bege mig till Trångsund och min André.
Ikväll är det grillning för att hedra Monnias födelsedag, woho!
Så vi hörs väl imorgon antar jag, kommer inte orka blogga ikväll, kanske blir en mobilblogg eller nåt!

PUSS

09:04

FYRA TIMMAR KVAR TILL SOMMARLOV!

Men jag mår lite illa däremot, magen vill inte riktigt idag, så antagligen kommer jag göra en grand final och spy i klassrummet eller så går det här över. Jag hoppas verkligen på det andra alternativet!

WOHOOO!

Så fort man ändrar lite med relationsstatusen så stiger statistiken. Jag undrar varför...
Yes we've been through a divorce
No you can't have my baby
.
End of discussion.




Imorgon är det sista skoldagen wohoo!
14h kvar tills sommarlov!


Och imorgon fyller även älskade Mojja 17 så det blir även grillning och mys i sjöängen med fina människor. Det ska bli trevligt, minus alla myggbett jag kommer få. På lördag är det bara att stiga upp 07:00 för att åka och jobba. Galet kul! Eller....? 9-17:15. Vad säger vi om det första dagen på sommarlovet? Gillar vi det?
Funderar på vad jag ska ha på mig imorgon, typ shorts och ett linne bara, men funderar på ett par pumps också? Så jag iaf blir lite längre, hahaa. Men känns lite overdressed. Så det blir nog mina vanliga tygskor till det.
Nu måste jag gå och borsta tänderna och tvätta ansiktet och kissa och ta mitt piller och ta ut linserna och sen äntligen sova några timmar till.
Eller ska jag se på New moon först? Eller läsa lite Eclipse? Vad låter bäst?


Och för att inte glömma världens bästa bästavän som har köat i två dagar för att få VIP biljetter till Eclipse fan-event på Hovet den 21a juni. Underbara bästavän, andra biljetten är min, kosta vad det vill!


NU ska jag gå och hälla i mig vatten, känns som en öken i munnen!

flightless bird

FUNNY TIMES.
Har sovit bort typ hela dagen, så jävla värt.
Har inte ens duschat idag, eller tagit på mig linserna.
AWESOME

I don't want the world to see me

Jag orkar inte blogga.
Skriver när jag orkar

22:53

Jag är trött!
Jag har ont i nacken!
Jag ska sova nu!

Det tog mig 1h och 40min att komma hem från jobbet... FUNNY DAY!

make a fool of myself

Jag har så jäääävla ont i nacken! :(
Kan inte ens röra huvudet, att ha huvudet rakt upp gör asont, så just nu sitter jag med huvudet på sned och försöker skriva ordentligt. Ska dra till jobbet om 10 minuter, jag kommer inte klara av att sitta i kassan i fem timmar... Fyfan asså.

Annars så har dagen varit bra, hade idrott nyss och blev så varmt så jag drog av mig tröjan och körde i bara sporttop, stackars människor som var tvungna att se det... Sorry mates!

smile

Nu ska jag och bebis gå och lägga oss, han sover hos mig ikväll också :)
PUSS

O M G

Den här och den här spelas på repeat på spotify just nu.
Ska åka hem till baby nu och mysa och sedan ska vi tillbaka till mig då min syster Jessica har kommit hem igen efter ett år i Asien. Funny funny.

PUSS

nostalgi x100

Oj vilken nostalgichock

jag tänker på H7, rummet där allt har hänt. Älskae 9B. 1999-2009. Forever in my heart.
jag tänker på hallonbergen, min uppväxt och hur jag träffade min bästavän. bästisar för alltid. musik, klippor och lådvin, right?
jag tänker på skogås och gamla vänner därifrån, hedda och ronja, hur försvann vi?
jag tänker på södertälje och landet, där många har lämnat sina avtryck. älskade familj och vänner.
jag tänker på min älskling. snart ett år. tusen fina bilder rusar genom mitt huvud. du är fin underbar fantastisk vacker bäst snyggast. jag älskar dig, oavsett vad baby.

jag tänker på min föredetta äss. jag förlorade dig till tobaken och spriten och fjortisarna. du var fin, du var min andra halva. nu vet jag inte vem du är. du har förlorat dig själv i jakten på att passa in. om du bara kunde hitta hem igen. jag saknar våra dagar.

RSS 2.0