Ätstörning? Nej. Komplex? Ja.

Tjo igen.
Sen sist jag skrev har jag bara käkat kakor och druckit cola. Tänker bara på hur fet jag håller på att bli, väger 57 kilo, helt seriöst?! Visserligen vet jag att min kropp består mycket av muskler från cheer men dom musklerna sinar och nu kommer fettet fram, lagom bra sådär.

För 1½ år sedan älskade jag min vikt, sen började gjorde jag och min pojkvän slut, jag gick upp några kilo. Dom försvann av sig självt. När jag började träna vägde jag 47 kilo. Jag började bygga muskler, min kropp blev större, jag ökade i vikt. Men ingen kallade mig tjock eftersom de visste hur stenhårda muskler jag hade. Sen kom sommaren 08, jag tränade inte, käkade mycket, blev tjockare, blev kallad tjockis.
Började träna igen, slutade äta lka mycket, gick inte ner i vikt, blev fortfarande kallad tjock, trots att jag tränade. Sen slutade jag träna, åt lika mycket som innan, jag led tydligen av fetma enligt några i min klass. Jag sjönk till botten, ville inte gå till skolan, åt inte på en vecka, det lilla jag åt spydde jag upp igen, jag ville inte vara en tjockis. Jag tog mig aldrig upp.
Ligger fortfarande och krälar på botten och får ångest av varje tugga mat jag tar, varje klunk jag dricker. Får ångest när jag tänker på att sommaren snart är här, jag måste gå runt i korta shorts och visa mina dallrande ben, gå runt i bikini på stranden för att alla ska se hur fet jag är.
Ändå äter jag lika mycket, hela tiden, kan inte sluta äta så mycket trots att jag vet vad jag ocj ni tycker om mig.
Jag läser tre bloggar om tjejer med Anorexi/Bulimi, vill ha deras mod att kunna stå emot mat, att kunna vara smala, visa benen. Självklart vet jag att Anorexi inte alls är bra för kroppen, det är inte alls bra.
Jag vet hur jag låter, som en idiot, som en wannabe, en wannarexic.
Men det är nog vad jag är, en wannabe anorexic.

Please don't judge me. I'm struggling enough as it is.
Döm mig inte, jag kämpar nog som det är.

Simple Plan - Time to say goodbye


it's about time for me to get well

Livet suger verkligen när man är sjuk, ligger bara i sängen hela dagen, har inte träffat någon sen sist Jessica var här, måndag eller tisdags, idag är det fredag. Har även inte träffat Jesper på nästan två veckor, fast det är nästan skönt. Så fort jag blir frisk ska jag nog träffa Leyla, vi skulle träffas nu på lovet med det är fredag och jag är fortfarande sjuk. Annars ska hon ändå vara i min skola på tisdag, yay.

Laddar just nu ner Grey's anatomy säsong fyra och fem, sen har jag alla, laddar även ned Buffy the vampire slayer, bara för att jag typ är besatt i allt som hör med vampyrer att göra, btw, var det bara jag som såg Underworld på sexan igår? Den ägde och idag kommer fortsättningen, halv nio har jag för mig, be there or be square.

Inget mer att skriva nu, kanske kommer in något mer senare.


Rebecca

sjukt på donken

Tjo.
Inte hänt mycket här idag, legat hemma och degat, ska på donken nu med Louise och Marcus även fast jag är sjuk, kommer väl sitta och snora över pommes fritesen, haha.
Skriver senare ikväll om jag orkar.


Rebecca

När är är trött, grå och sliten...

...Så är det apelsinsaft och alla sju säsonger av Buffy the vampire slayer som gäller, inget annat.
Så nu säger jag hejdå till er och hej till Buffy.

Rebecca

was it a waste of my time?

Nu är jag helt klar med designen, är väldigt nöjd med tanke på hur snabbt det gick. Fast nu när jag tänker efter så kan det inte ha tagit mig en timma och en kvart, det är nästan löjligt. Eller jo, klart det har tagit så långt men det känns som att det bara tog en kvart typ. Men tiden går fort när man har kul, eller?
Nu däremot är jag väldigt hungrig - vi har typ 10 olika glassar i frysen. Gissa vad jag ska göra?

Rebecca

but i was stupid and you broke me down

Har inte varit på humör för att skriva här, men ni har ju inget annat liv än att spana in min blogg hela tiden så jag gör det för er.
De senaste dagarna har det inte hänt så mycket, varit med Jessica nästan varje dag hela veckan, känns det som iaf. Från i torsdags sen igår nonstop. Men igår blev hon sjuk och nu är jag sjuk så idag har jag bara varit hemma.

Skulle boka Romme idag men eftersom mamma inte har kreditkort så gick det inte, så vi får fixa det på måndag i skolan, bara det inte är försent, men förra året så gick det bra. Vill verkligen inte missa Romme det här året, nu när Jessicaockså får åka.

Ska även fixa om min design nu, den ska bli lila tror jag. Om jag inte ändrar mig som vanligt, den kanske blir beige eller någon annan lugn färg. Är väldigt trött på den blåa jag har nu, måste verkligen ändra den.

Aja, det är väl allt jag har att säga just nu.

Rebecca


få mer besökare - gratis, snabbt och enkelt

Vill ni liksom alla andra få mer besökare?
På Viral Trafik blir det möjligt. Kostar inget och är superlätt.
Bli medlem du också!

Tryck här för att bli medlem.

i'd do anything

Shut up, shut up, shut up, don't wanna hear it.
It's all a big lie.


Har ingen lust att skriva här. Vi hörs när vi hörs.

Rebecca


we are stars

Vet att jag lovade att blogga i skolan igår, men hade verkligen inte tid så jag bloggar nu istället.
Igår hämtade jag min mobil, annars hände det inte mycket alls.
Idag är det spelturnering i skolan, mitt lag ( grupp 2) ligger väldigt bra till om jag får säga det själv.
Men nu är emelie klar så ska gå och käka nu.

Rebecca

is everybody going crazy?

Jag lovar att blogga imorgon när jag är i skolan, orkar inte nu.
Måste bara lägga in detta klipp, Simple Plan - Crazy. I den här sjunger David refrängen (annars är han bara backup vocals.) Jag hade ingen aning om att hans röst var så underbar, visste ju att han sjöng bra, men har aldrig hört bara honom sjunga, han sjunger som en gud!


Rebecca

just the way i are

Vaknade först runt fem i nio imorse av min lillebror som ville sova i min säng pga mardröm. Sen vaknade jag igen vid elva av mitt alarm, men somnade om direkt och vaknade runt kvart över tolv. Gick upp, käkade lite tårta till frukost och nu sitter jag här, helt färdigfixad. Eller ja, nästan. Ska bara fixa till håret lite- det ser ut som en orkan har härjat här. Om tjugo minuter ska jag gå så jag borde nog börja med det snart.
Idag ska jag äntligen träffa Leyla, har inte träffat henne sen i somras, knäppt eftersom hon är min bästavän, men vi har bråkat lite och jag har verkligen inte varit en bästavän. Förlåt.


Rebecca

yeahyeah whatever

It sucks to be sick!
Har legat hemma hela dagen och inte gjort någonting, har inte orkat. Har varit i tvättstugan också så nu har jag garderoben full av rena kläder igen, det är väldigt skönt.
Har inte heller käkat på hela dagen, bara druckit massa apelsinjuice och druckit liter med vatten men börjar bli j-vligt hungrig nu, hoppas middagen är klar snart. 
Imorgon ska jag nog vara med Leyla, beroende på hur jag mår imorgon. Mår relativt bra nu men är fortfarande täppt i näsan och hängig, men jag vill verkligen vara frisk imorgon.
Om jag inte är frisk imorgon så blir det en till dag i sängen, egentligen är det skönt att bara ligga i sängen med tangentbordet i handen och skärmen på nattduksbordet ( för att slippa sitta vid skrivbordet, nu kan jag även kolla på film i sängen) och ropa på mamma när jag är mer törstig.
Ajuste, imorgon ska jag hämta ut min mobil, om dom nu har fått in den, tjejen i affären sa att dom skulle ha den den 14-15 och imorgon är det ju den 15. Iallafall, hoppas den kommer imorgon! Vill verkligen inte gå runt med den jag har nu, den är pinsam!

Har inte mycket mer att skriva.
Nu tjatar mamma på mig också, hon ska göra äcklig wok och frågar vad jag vill äta istället.

Rebecca

it's funny cus it's true


you should let it burn

Godmorgon och glad alla hjärtans dag.
Vaknade för en halvtimma sen kanske, min lillebror kom in och väckte mig. Är så sjuk att det är löjligt så idag ska jag bara ligga i sängen och sova/kolla på film/tv/sitta vid datan.
Vilken dag va?
Ska tvätta också, bara för att man är sjuk behöver man inte gå runt i skitiga kläder.
Har verkligen inget vettigt att skriva här, men det kanske kommer lite senare.
Vi hörs när vi hörs.

Rebecca

i dont wanna think about you

2 dagar sen jag skrev här, har inte orkat sitta vid datan och så.
Är förkyld så är inte i skolan. Jag har inte varit förkyld på väldigt länge men bara för att jag har bästa planerna för helgen så är det klart att jag blir förkyld. Just my luck. Ikväll skulle jag, Jessica och Felicia gå på bio och bara umgås, se någon skräckfilm just för att det är fredag den 13. Imorgon är det ju alla hjärtans dag så då skulle jag träffa Jesper och sen på söndag skulle jag hämta ut min mobil och vara med min bästavän som jag inte träffat sen i somras.

Aja, life doesn't always suck, i have happy times too.
Igår var jag hos farmor, hon hade fått rabatt på onoff så vi skulle köpa nya hörlurar till mig, det blev ett par rosa skullcandy. Sen gick vi in på H&M där jag hittade en grå skinnjacka för 300:- att ha nu i vår. Sen gick vi in på Gina Tricot där jag såg att det fanns linnen för 20 kr st så jag köpte ett blått linne samt en grön tubtop. Lovely.  Efter det gick vi till farmor och käkade, jag åt som vanligt alldeles för mycket.

Efter det så kollade vi på Lets Dance showen i Kista C, Tony Irving är där varje torsdag och lär ut lite danssteg och så.
Sen var det dags för mig att åka hem, somnade på tunnelbanan till Centralen, somnade sedan på tunnelbanan till gullmars och sedan på bussen på väg hem. Jag var lika trött när jag kom hem ändå.

Det är vad som har hänt den senaste dagen. Idag har jag bara sovit och kollat på Twilight, borde äta något snart men är inte hungrig.

Rebecca

lektion-spanska

Sitter med Jessica bredvid, hon stryker under viktiga saker i Costa Rica häftet, vi ska arbeta med Costa Rica i 7 lektioner till, ska ha muntlig redovisning sen - jag suger på spanska!
Kom till skolan runt tio i, hann käka lite youghurt och flingor på fem minuter innan vi var tvungna att gå från matsalen. Nu efter spanskan är det hemkunskap, vi har planerat fyra måltider som vi nu ska göra, en måltid per lektion. Vi ska göra Kebab idag har jag för mig. Eller hoppas det iallafall, är j-vligt sugen på det, haha.
Snart måste vi gå från datan eftersom speceleverna ska sitta här.
Nu är Jessica klar med att stryka under så nu ska vi typ göra ingenting på resten av lektionen.
Någon som vet en sida som översätter från svenska till spanska och tillbaka?

Rebecca

This is real

Dålig update, jag vet.
Har helt enkelt inte orkat sitta vid datan, har egentligen ingen lust att göra nånting haha.
Skolan var helt okej, var helt trött bara och orkade inte märka vad som hände runt mig så var helt efter hela dagen. På svenskan såg vi även en bit av Mannen utan öde, filmen är faktiskt rätt bra, den blir bättre när man pratar med mojja, putte och matte samtidigt, haha.
Efter skolan skulle jag till optikern för att se till att linserna funkar bra i mina ögon - dem är av annat material än dom vanliga jag brukar ha- men dom satt bra och mina ögon var inte irriterade som dom var av dem andra.
på bussen hem mötte jag Jesper fast han satt med sina kompisar så då orkade jag inte, satte mig längre bak och stoppade in lurarna i öronen.

Sen när jag kom hem gick jag och la mig i sängen och kollade på tv, somnade nästan men sen började Las Vegas och han som spelar Danny är ju så snygg! (Jag vet, jag låter som en fjortis.)
BTW, hoppas ni inte ser mig som fjortis. Vill bara tillägga det- jag är inte fjortis.
Fast jag är tydligen en fjortis enligt dom jag känner - jag är en blond och korkad cheerleader, tydligen inget bra har jag märkt. Bra att jag tydligen ska sluta med en av sakerna, enligt min mamma. Hon är väldigt sur på mig, som alltid dårå. Inte för att jag spelar någon roll i laget men ändå. Okej, deppmode på gång, inte bra, har lyckats hålla mig glad hela dagen, ska fortsätta med det.

Om 5 dagar får jag min mobil!
Jag är GLAAAAAAAAD.
Och töntig, sjuk i huvudet etc, allt vad ni tänker när ni läser mina inlägg och ja, till er som inte känner mig, jag är lika virrig i verkligheten också. If you don't have the pleasure of knowing me, you'll never be pleasured. HAHAHA, har nog aldrig garvat så mycket som när jag fick höra det, det är det bästa jag nånsin hört!
(jag är väldigt flummig just nu, förlåt om det blir jobbigt att läsa.)


Och vilket långt inlägg det här blev men nu är jag klar. Ska nog gå in och duscha nu, luktar inte särskilt gott.

Rebecca

I got the beat to move your feat.

Har egentligen inget jag verkligen vill skriva, vill bara skriva något.
Kollade nyss på Fateless (Mannen utan öde.) och den var inte alls lika bra som boken. Dåligt.
Jag längtar efter min nya mobil, om en typ vecka så har jag den. Happy! :D
It's pink!

Har ni någonsin gått runt och sjungt på en låt i typ en vecka utan att komma ihåg vad den heter sen av en slump hitta den på youtube? Det hände mig nyss, Sum 41 - Best of me. Har haft den på hjärnan aslänge och nu hittade jag den så såklart måste jag läga in den här på bloggen, som allt annat bra.


Im sorry it's all that I can say
You mean so much and I'd fix all that I've done
If I could start again
I'd throw it all away to the shadows of regrets
And you would have the
best of me


Rebecca



Helgen + ny mobil

I helgen var jag som sagt hos min farmor, åt säkert upp mig fem kilo, jag lovar. I lördags var vi bara hemma och kollade på tv och käkade och sen på söndag så gick vi till Kista C (hon bor fem minuter gång ifrån.) och kollade på ny mobil till mig, på Aircall hittade vi min dröm, Samsung Touchwiz Pink. Egentligen hade jag velat ha den silvriga men det hade tydligen tagit längre tid att få den men jag tycker om rosa också! Men dom kommer inte få in den igen förrän den 15 (samsung leverar den 13 så den skulle garanterat vara hos dom den 15 så då ska jag bara hämta ut den så är den min, jag är jätteglad!
Vi gick även till H&M och köpte en bh + trosor till mig, självklart samma rosa färg som min nya mobil, man måste ju matcha.


(klicka på bilden för att göra den större)


Jag har även laddat ner Twilight, däremot var det ganska mörk bild, dålig kvalité samt att ljudet är efter, men förutom det är det bra, haha. Har även läst ut boken Mannen utan öde (handlar om en 14 ungersk pojke som skickas mellan olika koncentrationsläger under andra världskriget.) Så självklart har jag laddat ner filmen och den ska jag nog se på nu, boken är ju grymt bra.

Om ni undrar varför jag inte är i skolan så är det för att skitmobilen jag har nu inte ringde, alarmet funkar tydligen inte, testade den när jag väl vaknade kvart över elva. Så där har ni.

Rebecca



 


Am i over my head?

Nu drar jag till farmor, bloggar nog inte mer förrän imorgon. Idag ska jag kolla på ny mobil och kanske köpa en, vi får se.
Trevlig helg allihopa!

Rebecca

exakt såhär tråkigt har jag

Namn? Rebecca Olivia Elisabeth Olofsson
Exakt ålder? 15 och två månader
Vart bor du? Haninge
Bor tillsammans med? Mamma, Thoams, Louise, Marcus
Husdjur? -
Färg på ditt hus? Rött
När är du född? 1993
Klass? 9B Trångsundsskolan
Vilket år tar du studenten? 2012.
Något jobb? Heltid   
När gick du upp i morse? Halv sju
Ska du sova ikväll? Japp.
Duschat idag? Äckligt nog nej.
Kramat någon idag? Yes.
Pussat någon idag? Nej.
Vad har du ätit idag? lucnh, middag. Chokladmuffin samt 100g euroshopper choklad
Dagens klädsel? jeans linne / shorts &sporttop
Dagens smink? Foundation mascara.
Dagens sötnos? Jesper
Dagens roligaste? Klass 9B

SOCIALT

Vem kramade du senast? Marcus
Hur många har varit otrogna med dig? En
Har du pojk-/flickvän? Nej
Vem pratade du med i telefon senast? Ellie
Vad stod det i ditt senaste sms du fick? RIP mina sms
Film? Twilight!
Låt? Simple Plan - Crazy
Mat? chokladglass!
Dryck? Vatten är bäst.
Färg? Grön
Stad? Stockholm
Land? Sverige
Ämne i skolan? Engelska

SENASTE

Person du tänkte på?
Han vet.
Gången du spydde? Igår
Gången du grät?  Igår - RIP min mobil
Gången du var i Göteborg? Inte en chans.
Gången du var i Stockholm? Nu
Personen som såg dig gråta? Erika och Smulan.

ANTINGEN ELLER :

Svart eller vitt?
  Svart
Hund eller katt? Hund
Tv-spel eller datorspel? Dataspel
Singel eller upptagen? Mitt emellan?
Hångla eller puss? Hångla
Lunarstorm, helgon eller Playahead? Facebook
Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad
Big Brother eller Paradise Hotel? Absolut inte
Svart hår eller blont?  Blondt
Choklad eller lakrits ? Choklad
Göteborg eller Stockholm? Stockholm
Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
Coca cola eller fanta? Cola
Pizza eller kebab? Pizza
Randigt eller prickigt? Prickigt
Älska eller älskas? Allt eller inget
Leva eller dö? Ibland vill man bara dö.

ANTAL

Personer du älskar? 
Många  
Personer du hatar? Ännu fler
Personer du hånglat med inom en vecka? 1
Personer du verkligen saknar? För många
Person som har mest betyldelse just nu? Mina vänner.
 
VEM:

Vill du kyssa nu?
 :D
Ska du träffa imorgon? Famor, mina kusiner + faster
Sjöng du senast för? Hela huset
Spelade du tv-spel med senast? Kommer inte ihåg
Vem har du inte varit med på länge? Leyla.
Vill du ta med på en romantisk resa nu? My äss. is the best
Är söt? Jesper

VAD :

Gör dig glad?
 Pengar i massor.
Gör dig ledsen? Barnmisshandel
Vad vill du helst göra nu? Sova
Önskar du att du slapp göra? Duscha
Vill du ha nu? I wanna have love sex and sunshine
Önskar du dig i födelsedagspresent? Listan tar aldrig slut. 
Längtar du till? Jag bor i London
Tycker du om dina betyg? Stolt, G i alla ämnen + 4 VG (För er är det säkert jättedåliga betyg men jag är glad.)
Ångrar du i ditt liv? Allt jag kan minnas.
Är det bästa som hänt dig? Inget som inte följts av en dålig sak eller två.
Hur mycket är klockan? Typ fem i halv tolv.

are you all going crazy or is it just me?

I guess things are not how they used to be
There's no more normal families
Parents act like enemies
Making kids feel like it's World War III

No one cares, no one's there
I guess we're all just too damn busy
And money's our first priority
It doesn't make sense to me

Is everybody going crazy?
Is anybody gonna save me?
Can anybody tell me what's going on?
Tell me what's going on?
If you open your eyes
You'll see that something is wrong





Lugn hemmakväll idag, orkar intde inte åka till någon eller ens vara social, lyssnar  bara på musik och sörjer min mobil som dog igår, min föredetta syster är en mördare.
Så jag har levt utan musik hela dagen fram tills nu ungefär, jag fattar inte att jag klarade mig men det hjälper nog när man kan alla splåtar i huvudet.
Skolan var väl chill förutom att jag inte hade någon musik och ingen rolig lektion but i miraculously surived, i dont believe it, hahah.

NU har jag inte så mycket mer att skriva, imorgon ska jag tvätta sedan ska jag åka till min farmor och antagligen kolla på en ny mobil, några förslag?
ska fortsätta knarka SPlåtar, hoppas ni har det lika bra som jag kommer ha.

Rebecca


what is my stats?

Jag vet att ni alla vill att jag skriver här, om vad jag gör, vad jag gjort och hur jag mår men jag orkar inte.
Skriver kanske senare ikväll efter träningen.

Just nu är jag deppig.

Rebecca

lonely hearts, shattered dreams, nothing but memories in your mind

Det finns så mycket jag bara vill få ut, men vill inte riktigt lägga ut det här i bloggen eftersom dom flesta jag känner bara kommer fråga mig om det senare. Men jag måste få ut det, på något vis, ska nog få ut allt idag på träningen, smulan och erika förstår.
Jag önskar att ni fick förstå, men ni skulle inte fatta, det är inte många som förstår mig och mitt liv och de få som gör det önskar nog att de inte gjorde det.
My life sucks.
För ett ganska bra tag sen så såg vi på en film i skolan om en kille som skulle skriva en artikel om ett band och då på något konstigt vis helt plötsligt var på turné med dom, det skulle aldrig hända i verkligheten, no matter how hard you wish, wishes never come through, atleast not my wishes, okej, en. Jag blev en cheerleader, ingen bra men jag blev en. Min dröm för hur länge som helst har varit att se Simple Plan live, men lucky me känner jag ingen som gillar dom tillräckligt mycket för att gå på konsert med dom, absolut ingen, så jag får ge upp min dröm för att jag valde fel kompisar, just my luck.

Okej, det här inlägget kom så långt ifrån ursprungsidén som möjligt men jag fick ut mig lite iallafall, även fast det nu inte känns bättre på något vis, är bara mer deppig.
Nu räcker det med depptankar här.

Rebecca


fallen in the way, your whole life has fallen apart, so you sail away, into the unknown

Sitter hemma just nu och lyssnar på SP låtar på youtube (sitter inte vid min data så har inte låtarna.) They are my addiction. Det finns absolut inget bättre än Simple Plan. Drömde förresten om dom för nån dag sen, bästa drömmen jag någonsin haft, jag blev seriöst ledsen när jag vaknade, jag ville inte! Men jag var tvungen, man kan inte leva en dröm, oavsett hur mycket man vill. Vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva, är riktigt deppig just nu, deras texter verkligen känns, det river upp gamla sår, som Annies självmord. Snart ett år sedan, låten längst ner är till dig hjärtat, hoppas du har det bättre nu.

Fick idag reda på att väldigt många läser min blogg, speciellt dom jag trodde aldrig skulle göra det, wierd. Guess i had it coming. Har ni också märkt att det är lite svengelska här i min blogg? Har själv inte ens tänkt på det, men fick en kommentar om det nu, haha.
Önskar bara att min data mådde bra, saknar min musik, alla mina låtar (mest sp), har i-och-för-sig alla låtar på mobilen men det är inte samma sak.
Sitter nu och försöker memorera ackorden till I miss you (låten längst ner) men det är onödigt, ska be musikMaria lära mig dom så fort hon har tid...






Rebecca

RSS 2.0