these feelings I can't shake no more


I wanna wake up where you are

du frågade mig lätt att sakna svårt att älska?
och jag sa svårt att lita bara, har inga problem med att älska.
och du såg mig i ögonen och sa baby och kysste mig. vi vet båda vad den andra vill. jag vill ha dig du vill ha mig. det är så uppenbart för oss båda och det är så skönt. inga spel, ingen som leker svår. Det är det bästa, att vi båda varit öppna redan från början med vad vi vill. jag sa det när vi låg där i sängen och pratade första natten, jag vet vad jag vill ha så varför spela spel varför vara svår? det är bara onödigt och du sa äntligen en tjej som är som jag

du är så otroligt jävla fin så jag vet inte vad. vet inte hur du var förut men jag gillar den du är nu. gillar dig otroligt mycket så jag knappt står ut att vara utan dig. fjärilar i magen när jag ser dig rysningar när du kysser mig och när din hud är precis mot min kan jag inte hålla mina fingrar i styr. drar fingrarna över din mage mot din rygg över dina armar. står inte ut när jag inte rör dig, att vara ifrån dig.

we found love in a hopeless place

Vill inget hellre än att få kalla mig din. Få säga till hela världen att du är min bara min och ingen annans. Vill veta allt om dig. Känna till bakgrunden till varenda ärr du har, även fast de flesta är från tändare. Vill höra din mamma berätta pinsamma historier om dig som barn och se dig rodna.
Vill spendera dagar under dina fula djurgårdenlakan, under din mysiga filt. Skippa måltider för det är bättre att ligga nakna och pussas i flera timmar. Bara gå ur sängen för att hämta vatten, kissa och duscha. Sånt man faktiskt måste göra för att överleva. Annars har vi allt vi behöver hos varandra. Jag har allt jag behöver hos dig, du är allt jag behöver.


And i told you to be patient and I told you to be fine


you're barely waken and I'm tangled up in you

Allt känns så himla bra med dig. Kan vara mig själv med dig. Kan säga exakt vad jag vill, skratta hur högt jag vill. Du ser bara på mig och säger baby du är så fin och jag rodnar och vet inte längre hur man står upp. Kysser dig hårt och säger du är för fin för att vara sann. För det är du. Trodde inte det fanns någon som du där ute. Och bara väntade, väntade på mig. Kan fortfarande inte förstå att du vill vara med mig, att du kallar mig baby älskling hjärtat, att du vill vara nära mig. Är så otroligt glad att du tog tag i mig när jag var full och glad, att vi kysstes och att jag gav dig mitt nummer.
Du är det bästa som har hänt mig på hela året. Du är så otroligt jävla fin så jag står inte ut.

just dance it's gonna be okay

There's only two types of guys out there
the ones who can hang with me and the ones who are scared
so baby I hope you came prepared

and the sun will set for you

Jag har sagt i över två månader nu att jag vill vara singel. Jag vill kunna gå på krogen och dansa med vem jag vill, kyssa vem jag vill, ge mig själv till vem jag vill.
Det är min tid att vara singel. Har inte varit bara jag sen årskurs nio.
Du förändrar allt
men jag vet fortfarande inte om det är vad jag vill och jag hatar mig om du läser det här. Jag försöker bara vara ärlig och.. jag vet inte.
Jag vet ingenting längre. Jag vill inte sova utan dig, vill vara med dig hela tiden, konstant röra din hud. Det här är inte vad jag ville, men det är nog vad jag vill. Måste få känna efter lite mer.

fine


just don't hurt me

Och du höll mig i handen. I Livesändning. Hela sändningen, hela kvällen. Vet inte vad vi är och vad vi kan bli, men nånting bra hoppas jag. Men känner att du är för fin för mig. Att du är för bra för att vara sann. Vågar inte hoppas på nånting bra. Orkar inte krossas igen.

you're way to beautiful

Och jag kan inte säga vad du har för färg på ögonen. För så fort jag tittar in i dem så glömmer jag bort allt. Glömmer bort hur man står hur man pratar hur man tänker. Så jag vet inte. Men fina är de, det vet jag.

something good could work

Jag väntar bara på att jag ska förstöra det här med. Väntar på att du ska se mig som jag verkligen är, Skadad totalt förstörd. Men jag har varit mig själv med dig och än så länge springer du inte ifrån mig. Jag vet inte vad det här kan bli, men jag hoppas på nånting bra för du kan vara den finaste jag träffat på länge. Men jag vågar inte riktigt lita på dig. Du kommer säkert krossa mig du med, som så många andra innan dig. Du är för fin för att vara sann. Så jag vågar inte hoppas på nånting bra. Vågar inte låta mig själv riktigt känna.

håkan är väl helt okej rätt jättebra sådär

Och vad vet du om gryningen
Förrän du mött varje morgon
Med sömnlösa ögon

And you seem so strong sometimes but I know that you still feel the same

You showed him all the best of you
But I'm afraid your best
Wasn't good enough
And know he never wanted you
At least not the way
You wanted yourself to be loved
And you feel like you were a mistake
He's not worth all those tears that won't go away

broken angel were you sad when he crushed all your dreams

jag kan hitta mig själv stirrandes på din bild. tänka att du är ett svin och hålla pekaren över ta bort vän men kan aldrig förmå mig själv till att klicka. aldrig aldrig aldrig vill jag glömma dig. vill aldrig glömma vad vi gjorde, hur du kändes. vill aldrig glömma vad du gjorde mot mig. för jag vet att jag ska aldrig göra om det. jag ska aldrig sätta mig själv i den positionen igen. tänker aldrig mer vara den tjejen. du krossade mig så jävla hårt och jag hatar dig så jävla mycket för det. men samtidigt vill jag säga tack, tack för vad du gjorde. för nu vet jag, när jag ska gå. när jag ska släppa taget.


I won't regret a thing, never

Du sa ju åt mig att glömma honom och jag sa det är vad jag ska göra nu. du sa åt mig att gå inte med honom, du kommer ångra dig så mycket, det är inte rätt sätt! Men jag brydde mig inte. Och vi låg nakna i en säng hela natten och bara pussades och pratade. Han kan ju vara en av de finare killarna jag träffat på lääänge. När han kallade mig baby och älskling dog jag lite trots att jag egentligen inte alls känner honom. Men hans bröst kan ha varit det mysigaste någonsin och när hans tunga mötte min blev jag till gummi inombords. Ångrar ingenting. Inte en enda kyss, inte en enda beröring. Ingenting.

du äcklar mig

Vad trodde du egentligen? Att min vän skulle gilla dig, efter så många gånger hon sett mig ledsen efter något du sagt? Efter allt hon hört mig berätta om dig? Det hon sa när du gått från Oxid var att du var äcklig och hon förstår inte varför jag ens pratar med dig. Hon tyckte du var vidrig som stod och flinade åt henne medan du var där för att träffa mig. Hon skällde ut mig för att jag ens bad dig komma dit, för att jag ens pratar med någon så vidrig som du.

Så när hon la till dig på facebook, hur fan tänkte du? Du trodde att hon tyckte om dig? Tyckte du såg bra ut? Trodde hon ville träffa dig? Jag har alltid tyckt att du är en smart människa, ingen man kan lura. Men fan så fel jag har haft. Du förstod inte att hon satt och skrev allt du skrev till henne till mig? Att jag sa åt henne vad hon skulle skriva till dig. Du äcklar henne och hon skulle aldrig någonsin träffa en kille som du.
Hon la till dig för jag bad henne. Vi väntade på att du skulle skriva och, javisst det gjorde du. Så jävla blåst du är. Trodde hon gillade dig, att hon skulle gå bakom min rygg för att prata med dig. Tänk om, en gång till. Hoppas du inser hur idiotisk du är.

fuck my life kill me now

måste påminna mig själv om att det inte är hennes fel att hon är snyggare än mig. inte hennes fel att jag är ful. inte hennes fel att han vill ha henne över mig. inte hennes fel att jag gjort de misstag jag gjort.

you couldn't even do that

You made my heart skip a bet or two but I still hate you.
For not being able to give me those three words.
Come with me.

there's a place in my head that repeats what you said that day

Vaknade. Åkte till jobbet. Begravde mig i kunder så jag slapp tänka. Hamnade på golvet och mina tankar. Fan för det. Tänkte för mycket på er.

När jag slutade och såg att du smsat stannade mitt hjärta. Du. Smsade. Mig. Först. Det har inte hänt på väldigt länge. Inte sen i början av vad vi nu var. Blev helt chockad. Läste och trodde du skickat fel. Men det brukar du ju inte göra. Men det blev inte som du ville ändå. För varför ska jag ge dig vad du vill ha när du inte kan göra det för mig?
Men. Du smsade mig på alla hjärtans dag. När kommer du då? Som att du väntade på mig. Den 14 februari. Trodde du skulle ha en date med någon. Eller iallafall att du skulle ligga med någon. Inte att du skulle smsa mig klockan 20 och fråga när jag skulle komma. Ville inget hellre än att åka till dig och låta dig have your way with me.

You're afraid the mistakes that you made dug your grave but baby that's the price you pay

If you want me, be a man about it.

and again we go

Orkar inte lägga ner mer energi på dig. Trodde du skulle vara fin, bättre än andra. Men fan så fel jag hade. Orkar helt seriöst inte.
Ville att du skulle vara lite mer än bara fyllesex. Ville att vi skulle kunna prata eftersom våra vänner har något på gång, så det inte skulle bli stelt om vi skulle träffas nån gång. Men nejdå. Du kan ju dra åt helvete.

somehow find you and I collide

you just don't strike me as that kind of boy

han som håller på med massa tjejer varje helg. Som kysser flera tjejer på samma kväll. Alla har alltid trott det om mig, att jag ligger runt med alla killar jag träffar. Gör dem besvikna när jag säger hur det är.
Så när jag sa att jag legat med dig blev de chockade. För jag är inte den som ligger med en kille jag inte känner när jag är full. Det är inte så jag gör.
Och det där är inte alls vad jag ville få sagt. Ville säga att du inte är som jag trodde.
Men kanske är du som din vänner sa och säger gång på gång. Bara blyg och det är bara för mig att gå fram till dig så är du min.
Dina vänner visste ju alla vem jag var, det var lite intressant. Vill veta vad du sagt. Ville fråga tjejen jag träffat innan men hon var för eftertraktad så hann aldrig fråga henne.
Vill veta vad du sagt. Ifall du såg fram emot att träffa mig igen eller om du bara ville undvika mig hela kvällen.

För jag hörde honom säga är det där Rebecca? fan kyss henne då, och du kysste mig på kinden för jag kollade inte på dig men jag vände mig om och du kollade mig i ögonen och jag kysste dig på läpparna och det kändes så rätt att ha din tunga mot min. Och vi hörde wooo och oooooh och jag kände hur du började le men du slutade inte. Så jag log men fortsatte.

Vill bara veta vad du tänker. För hittar du hit vet du exakt hur jag tänker.

The days are short and the nights are long and it's all fucked up but we carry on

It's been long enough that I can speak to you
but I don't really think that you'd want to anymore.

what if we got it all wrong?

So we tried our best, but it wasn't enough.
And we tried so hard that we fucked it up

I could've done much better for you
But you could've done much better for me, I'm sure

And I get what you say, but it's what we do,
That got us here and i guess what's done is done

this is where the story ends, or have we just begun?

Vet inte riktigt. Måste sluta få förhoppningar. Kan ha varit den sämsta utgången ever. Eller nej, näst sämsta. Iallafall. Hörde en helt okänd brud snacka skit om mig, som att hon aldrig sett sig själv i spegeln liksom haha. Fick en armbåge i bakhuvudet så det svartnade och snurrade och jag var tvungen att luta mig mot ett bord. En kompis var helt förstörd och alldeles för full. Ta hand om honom, låta honom gråta mot min axel. Få se min förhoppning vara för nära så många andra.
Allt gjorde bara ont och jag var så nära på att börja gråta så många gånger. Så när min vän bröt ihop höll jag om honom och några droppar av mina egna tårar flög ner på hans hatt. Orkade inte hålla inne dem längre. Vi såg varandra i ögonen, såg den andres smärta. Jag sa jag vet hur det känns och han bara nickade och torkade bort några tårar. Men när jag kom hem och la mig, själv, i min säng orkade jag inte längre. Grät och grät och jag vet inte riktigt varför egentligen. Inte som att vi lovat varandra nånting, inte ens som att vi har pratat. Men det kändes bra när din tunga var mot min.

för det är du


För det är du så vill jag vara så nära som jag kan
kan springa flera dar tills jag kommer fram
du är den enda jag vill ha, i hela världen

Det enda jag vill höra är ljudet av när ditt hjärta slår

vill aldrig mer vara med om en kväll som denna

Hon har krockat med bilen! Hon somnade bakom ratten!
Vad fan sa du?! och jag grät och grät och hur mår hon har du pratat med henne?! ringer, inget svar söker upp hennes föräldrar, mamman svarar inte men svarar på pappans nummer.
Och när jag fick höra hennes röst, höra henne gråta, fyfan vilken lättnad. Att få höra hennes röst, att hon kunde prata.
Kommer inte ihåg sist jag var såhär rädd, sist jag var så här orolig. Sa åt henne att du måste åka till sjukhuset, fan åk inte hem, åk till sjukhuset! Du kan vara allvarligt skadad ÅK INTE HEM!
De åkte hem innan de åkte iväg. Jag ringer dit och försöker hitta henne, det går inte utan hennes sista siffror. Jag blir datorhacker och gräver upp de. Ringer tillbaka hon är inte inskriven nånstans, sköterskan kan inte hitta hennes register.
Och jag ringer henne igen, hennes föräldrar och syster. Kommer bara till röstbrevlådan.
Vi sitter på skype i två timmar och bara gråter. Oroar oss tänk om hon kört snabbare tänk om trädet varit en meter längre fram
då hade hon inte klarat sig lika bra och vi sa det, fan vilken skyddsängel hon har som vakar över henne, för det förtjänar hon fan.

Och jag har gråtit och gråtit fan vad rädd jag har varit. Vill aldrig mer få ett sådant meddelande. Aldrig aldrig aldrig mer.

baby you're my disease



och jag försöker lura mig själv men hittar mig själv stirrandes på dina bilder. hela tiden. jag tror inte ens att jag försöker hålla mig borta längre. undrar vad du gör imorgon.

I can't stay away, please see my face and be reminded

Han låg naken över under bredvid mig hela natten och dagen efter sa han åt mig att försöka med killen jag egentligen gillar, eftersom jag tydligen gillar honom.
Grejen är den, jag har försökt. Så jävla hårt. Med alla metoder jag kunnat tänka på. Förutom att vara helt stalker-aktig och stå och vänta utanför hans port. Så lågt tänker jag inte sjunka. Jag har hört av mig med många olika anledningar, vid alla olika tidpunkter. Sagt att jag vill träffas, kanske se på tv, eller bara ligga och han bryr sig inte.
Jag orkar inte försöka mer. Helt seriöst, om jag försöker en gång till och han inte ens svarar så vet jag inte vad jag gör. Kommer krypa ihop i sängen och hata mitt liv, bara ligga och gråta och lyssna på världens deppigaste kärlekslåtar.
Mina vänner säger antingen ja men hör av dig igen, han kommer säkert svara! eller fan glöm honom gå vidare det finns så många andra! Men det går inte, inte alls. Det enda jag tänker på är honom. Hela tiden, varenda sekund.
Och tro mig, jag vill gå vidare. Jag vill inte känna såhär. But love and reason rarely see eye to eye.


Breakdown I can't take this

Tycker jag är stark. Som äter. Som bara den. Och inte går och spyr. Tänker just nu att jag borde verkligen gå och spy upp allt jag ätit idag. För annars blir jag aldrig fin och då kommer han aldrig vilja ha mig. Så nu tänker jag vara svag.



but I think I know

 

in your car and I asked where are you going now? and you were going to pick up a girl from the airport, I asked your girlfriend or what? you said she's just my best girl-friend and nothing more and I said how can I know that for sure? You're just gonna have to trust me I guess you replied. And after a few more lines you said yeah she's my girlfriend and now that's she's back I'm never gonna call you again.

 

Och jag skrattade och pussade dig hejdå en sista gång. Men vi pratade lite mer och jag vet inte längre vad jag sa. Men efter den dagen var du inte den samma. Men det var den kvällen jag kysste en annan. Du vet inte om det, men kanske vet du. Kanske var det jag som förstörde?

Men var det verkligen den kvällen? Jo juste det var det. Men först skulle du till din mamma för middag. Och jag gick ut med en av mina närmsta och kysste en gammal killkompis på munnen och tänkte direkt på dig.

My love burns and you know that i'm made to be with you

Vill bara träffa dig. Ta en fika. Sitta på din soffa. Bara prata om allt som hände och inte hände. Bara reda ut det hela. I've kissed your lips and held your hand. För jag tror att det kan bli bra igen, som det var, vad det nu var. Om inte så vet vi att det inte kommer fungera och att vi borde gå vidare. Eller, varför skriver jag vi för? Du har ju redan gått vidare, bara jag som stannat kvar där vi slutade. It may be over but it won't stop here, I am here for you if you'd only care. Vill bara att du ska bry dig, vilja träffa mig. Vilja vara naken med mig, vilja hålla om mig. Shared your dreams and shared your bed.

Och jag tänkte på dig när jag satt på bussen och det var en idiot som slog sönder ett fönster. Visste att du skulle ha tagit honom. För du gör sånt och du älskar adrenalinet. I know you well, I know your smell. Och jag visste att du skulle komma tillbaka till mig helt hög på adrenalin och jag skulle inte kunna bärga mig, inte kunna hålla mig borta. För jag minns första gången vi träffades och hur pirrigt det var att vara nära dig där efteråt. Hur du sa att du älskar det, för du får en sån kick av det.

Men nu gör allting ont. Varenda jävla sak jag tänker på. Det är ett stort hål i mitt bröst som värker och bultar och det blir bara större och större. I'm so hollow, baby, I'm so hollow. Tills det fyller hela mig, så jag är tom. Då kan jag börja om på nytt med någon annan. Men jag vill inte det egentligen. Det finns en anledning till varför jag inte kan släppa dig så som jag släppt andra killar.

I've been addicted to you. Du är allt jag vill att en kille ska vara. Förutom delen där du är ett svin.

I tried to make it on my own, tried my best to get along

Och jag klarar mig väl helt okej. Älskar att gå ut på krogen och inte behöva tänka på vad jag gör. Kunna kyssa fem killar på en kväll bara för att jag kan.
Bli alldeles för full en lördagskväll och helt plötsligt ligga naken under en kille. Sen komma och krypa ner bredvid honom senare, för att inte behöva sova själv i ett okänt hus.

Nu såhär på kvällen efter att ha hört hans röst igen vill jag tillbaka. Och inte somna själv. Somna med fulla kyssar mot halsen med händer som inte vill sova utan bara ta på mig.
Inte behöva bry mig. Bara göra vad som faller in i huvudet.


Men kan ändå inte sluta vilja ha någon att vakna upp bredvid varje dag, att pussa när man halvsover, att laga mat till, att mysa framför en film med.
Jag har nu provat på att vara singel, och jag gillar det inte riktigt.

you're just a broken angel

och jag bröt ihop satt och skakade tårarna bara rann. Mina finaste tjejer kom in och höll om mig och sa att de älskade mig och vem fan är han att säga vem jag är? Och jag bara skakade och grät och ni bad mig förklara vad som gjorde ont och jag kunde inte.
Sa bara hans namn inget mer, kunde inte få fram mer ord och ni höll om mig, visste inte vad ni skulle säga men det gjorde inget. Bara att ni var där var tröst nog. Och jag kunde inte förstå hur jag kunde göra det jag gjorde. Hur jag kunde göra så mot honom men jag vet ju, att han inte bryr sig om vad jag gör.
Men kan han inte bara fråga har du haft sex med någon annan? så jag vet att han faktiskt bryr sig. Men jag skulle antagligen bara svara vadårå? har du något emot det? och han skulle sucka för sig själv och inte ens svara.

För grejen är. Skulle han säga att ja jag har ett problem med det jag vill vara den enda du har sex med så skulle jag släppa allt och åka hem till honom och säga att jag ångrar mig men fan ta dig du kan dra åt helvete jag ångrar dig om något

And I slept with your arm around me and it felt so good

Jag försöker att aldrig ångra nånting jag gör. Jag vet inte hur vi hamnade där men jag vet att jag inte ångrar mig. Man ska aldrig ångra nånting för det var vad man en gång ville så jag bryr mig inte om vad de andra tänker om mig. Om E egentligen ville men bara var svår, nej förlåt, omöjlig. Jag försökte verkligen hela kvällen men orkar inte kämpa för en helt-okej-kille. Vill han inte så vill han inte och nu bjöd han min tjejkompis på fika så han tog det inte så hårt iallafall haha. Nej men så skilda budskap. Hörde att han var jättesugen på att träffa mig och så är han omöjlig. Då bryr jag mig inte.
Så nu slutade kvällen som den gjorde, och?
Jag ångrar ingenting.


N har gått vidare då kan jag också göra det.

jag brukar se mig som den typiska kärlekspersonen


lights will guide you home and ignite your bones

when you feel so tired but you can't sleep
and the tears come streaming down your face
when you love someone but it goes to waste
could it be worse?



please try to fix me

But all the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face


vad jag bryr mig om nu är dina armar runt mig

Det gör ont igen, så förbannat jävla ont. Hon sitter alldeles alldeles för nära och har sin panna mot din och vem fan är hon egentligen hon vet ingenting om dig. Eller gör hon det? Har du berättat saker för henne? Vet hon allt om dig nu? Allt jag inte vet?

Fan. Trodde det här kapitlet i mitt liv höll på att ta slut. Ville bara gå vidare till nästa. Förhoppningsvis ett nytt med dig, men ett med ett lyckligt slut. Till skillnad från det här. Till skillnad från det förra.

hjärtslag


Jag vill inte verka svag för dig men faktumet är har inte gått en dag som inte jag önskat att du var här
Ge mig en chans jag vet att det kan bli bra, kom tillbaka låt mig vara den kvinnan som du vill ha
Har sagt att jag är över dig men ljuger om det, det värsta är att alla förutom du vet om det

ska bara berätta sanningen

Jag undrar hur du mår och vad du gör idag.

Bryr mig för mycket för att det ska vara bra. Borde inte bry mig om det. Men ser dig fortfarande överallt. Vart jag än vänder mig. Vill ha dig här. Kanske inte på samma sätt som för en vecka sen, men det är nog bara abstinensen som talar. En månad sen vi sist träffades. Det börjar nog verka nu. Bryr mig inte lika mycket om dig, somnar med torra kinder nu för tiden. Stirrar inte på rakbladet och tänker inte på hur ont det gör.
För det gör inte lika ont längre. För tiden läker alla sår, det vet jag. Såhär i efterhand. Man tror aldrig att det kommer kännas bättre, aldrig aldrig aldrig. Inte med någon kille har jag nånsin trott att det nånsin kommer vara enklare, kommer kännas bättre.
Men det känns lite bättre. Lite mer och mer för varje dag som går. Men det kan ta ett tag.

there are many things that I would like to say to you but I don't know how

Idag är det en annan dag. Men du jobbar sen jobbar jag sen är det fredag kväll och då kommer du inte vilja träffa mig för då ska du ut och dansa med massa tjejer. Som alltid. Fan fan fan. Och du kommer speciellt inte vilja träffa mig när vi ändå inte kan göra vad du vill. Då skulle det bli mer en date hemma hos dig och det vill vi ju inte ha.

och jag ville bara säga ja ja ja

För jag vill inget hellre än att träffa dig. Det bränner i hela min kropp och det är det enda jag kan tänka på. Ville verkligen inte inte inte inte inte inte säga nej. Vill inget hellre än att vara under dig, mot dig, över dig. Bara nära dig. Men ibland kan man inte som tjej göra vad du vill. Det är bara så vi är byggda så förlåt. Men en annan dag kanske?

I shouldn't be jealous you aren't even mine

Nästan en hel månad sen jag sist såg dig. Förutom igår kväll då när du åkte förbi mig i vintermörkret. Det känns så mycket bättre nu. Sen ser jag en bild på dig där du är så jävla snygg att det inte är rättvist och hon sitter alldeles för nära dig och jag blir så arg. För så nära får ingen gå. Ingen förutom jag.
Så idag när du frågade mig och jag var tvungen att säga nej gjorde det så jävla ont. För jag var tvungen att säga nej. Sa det på ett drygt sätt också och vill bara be om ursäkt för jag är ingen elak, dum, person egentligen och det vet du. Men säger jag förlåt så kommer du tro att jag är helt desperat och inte vill göra dig arg. Men jag gillar verkligen inte att vara dum mot folk så det enda jag vill är att säga förlåt och nu svamlar jag mest.

Så om jag säger förlåt är det inte för din skull, utan för min egna.



kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Tätt i en soffa jag sitter nästan på dig trots att hela soffan är vår. Dina händer är på min nacke och rygg dina läppar är mot mina och din tunga utforskar min mun. Musiken är så hög att vi måste skrika när vi vill säga nånting och folk kanske kollar på oss men jag bryr mig inte. Jag kysser dig på halsen, låter tungan smaka saltet  som bildats efter att vi dansat tätt i ett hav av människor. Du säger åt mig sluta inte och jag skrattar till innan jag fortsätter. Kollar ner och ser att du verkligen gillar det. Din hand går över mina bröst min mage och ner på baksidan av mitt lår. Du drar mig närmare dig och kysser mig igen, tror du aldrig ville sluta. Men nån gång gjorde vi det och senare gick vi hem.
En sista kyss innan du gick på er buss och de på hållplatsen såg på mig och tänkte säkert hon tror han kommer höra av sig tror han kommer bry sig om det här imorgon. Och det trodde jag inte. Men jag hoppades nog ändå lite. På det där vi sjöng om. Give me everything tonight I want all of you tonight och du skrattade och sa vilken jävla bra tajming på musiken. Och jag såg att du vill verkligen ha hela mig ikväll. Detta var nångång lite innan du drog tag i mig och drog mig så nära som jag bara kunde komma och du höll mig hårt och släppte inte taget. Jag drog handen i din jeansficka och du såg lite chockad ut tills jag drog upp din iphone och knappade in mitt nummer och sa gör vad du vill med det men nu har du chansen att få se mig igen och du frågade ringa eller smsa?

Men det har gått några dagar nu och det enda jag egentligen vill är att ha din tunga i min mun och dina händer över mig. Inget mer inget mindre.

this is what I want, every night


RSS 2.0