juluppvisning 08

Förutom att musiken inte var på vår sida så är det ganska bra.
Enjoy.


nyår

Okej, nyårsafton nu. Sitter fortfarande hemma med orakade ben och otvättat hår, jag ska snart gå och duscha.
Enligt mamma ska vi käka runt åtta men vi kommer väl käka runt nio tio så jag kommer väl inte käka innan jag drar, ska vara hos Anders runt halv tio så måste gå runt kvart i nio.
Håller fortfarande på att fundera ut vad jag ska ha på mig. Absolut inte klänning eller tights, det är för kallt. Så kommer antagligen ha jeans och någon tröja, orkar egentligen inte klä upp mig så värst, vet att det är nyår och så men ändå.
Har inget mer att skriva, we'll catch up later i guess.

Rebecca

be careful what you wish for

Nu var det länge sen jag skrev här, nästan tre dagar. Under dom här tre dagarna har jag bara varit med Jessica, varit och handlat upp mina pengar, varit på bio och bara varit hemma. För pengarna köpte jag en ny bh, trosor, strumpbyxor, en t-shirt och ett linne, ett par skor och en tröja jag är helt kär i.
I går var vi och såg på Twilight, waaaaaaah!
Shit vad bra den är, visste ju att den skulle vara bra men inte så bra.
När vi kom in på bion så hade rekamen redan börjat men det var inte svårt att hitta våra platser,´längst upp i mitten, bästa platserna.
Både efter och innan filmen var vi hos min farmor och käkade, riktigt gott som alltid.

Imorgon är det nyår, vi ska vara hos Anders med några mer och bara vara, ha kul och skjuta raketer. Undrar bar ahur vi ska komma hem efteråt,  eftersom våra busskort går ut imorgon. Menmen, det löser vi senare. Som alltid tar jag inte tag i problemen förrän jag verkligen måste, that's just the way i am.

Och vet ni hur stolt jag är över mig själv? Jag har inte sminkat mig på månader, jag är fett stolt och min hy mår asbram kan det bli bättre?
Imorgon däremot så kommer jag nog sminka mig, the new me is on the way.

Har inte så mycket mer att skriva, fast Jessica är bäst, hon har lånat ut sin OC season 1 box till mig! Hur snällt är inte det? 
Här har ni en bild på min underbara nya tröja.


shorty is a killa

Åkte och shoppade med Nisse och Jessica idag, käpte däremot bara en tröja, stackarn var ju så uttråkad så vi gick till mcdonalds och köpte glass resp. milkshake. Gott.
Vi ska däremot åka imorgon igen, bara jag och jessica, hade tänkt köpa nya bhar och trosor och har ingen lust att göra det med han med, haha. Har egentligen inget intressant att skriva. Kanske kommer upp något mer senare, tänkte kolla på lite Grey's anatomy eller en film nu och försöka somna innan fyra. Kommer nog inte lyckas men ändå.

Rebecca

straight up (bokstavligen)

I had a party last night, sorry you couldn't come. But your boyfriend did... TWICE!


(ja, angelica, den är från din blogg.)

lilja

Och nu har du försvunnit igen
Jag hittade dig för en stund
men du har du tröttnat på oss
vanliga människor
och du har lämnat oss för
att återförena dig med
alla stjärnor som bleknar
bredvid dig
för har liksom vi
saknat dig
saknat dig och allt du
innebär.

Du besökte oss,
var det för sista gången
eller kommer du tillbaka?
Kommer du tillbaka för
att lysa upp våran värld
som den stjärna du är?


Har du föralltid lämnat
oss för att leva resten
av livet med dina stjärnvänner
som solar sig i din glans?
Som önskar att de kunde lysa som du?


(don't even bother ta den, så bra är den inte. Men du får gärna fråga om du verkligen vill ha den.)


världens fulaste ord: shoppa

Jag ska gå upp och duscha, klä på mig och åka och shoppa om fyra timmar och fyrtiofem minuter och jag har inte sovit en minut sedan jag vaknade för cirka 15 timmar sen. Om jag inte vaknar imorgon när min mobil ringer så vet ni alla nu varför.
fan vad Grey's Anatomy förstör mitt liv, har sett på 7 avsnitt ikväll, från ca tolv till nu och kommer nog kolla på ännu fler avsnitt, bara för att det är så bra. Började nyss på tredje säsongen, är på avsnitt fyra nu, och det är så himla bra!
Fast egentligen så vill ajg kolla på Gossip girl säsong tre men det finns ingen sådan på piratebay eller tankafett, vilket suger fett. Menmen, man kan inte få allt här i livet.
Ajuste, Nisse ska följa med oss och shoppa imorgon, stackars sate, han kommer vara trött efter en halvtimma med tanke på hur jag är när jag shoppar, Jessica är nog tillochmed värre än vad jag är, stackars kille alltså. Men han ville följa med så "Är du med i leken får du leken tåla." Eller har jag fel?

Nu ska jag kolla på ännu mera greys anatomy, sedan ska jag försöka sova i en timma eller två, uppdaterar er imorgon, antagligen när jag vaknar, om jag nu gör det. Om inte så får ni höra av mig  efter att vi har varit ute och shoppat.

Okej. måste verkligen stänga av datan nu, blir inget mer greys anatomy, eller kanske ett avsnitt, det kan väl inte skada?

Rebecca

i almost forgot

Jag har en påse med Tvist från Marabou, ni vet, massa olika goda chokladbitar, tex, daim, japp, cocos,  caramel osv. Gissa vad jag ska äta resten av kvällen?

min syster ser ut som Robert Wells

Hejsan allihopa!
Det blev ingen shopping med Jessica idag, jag vaknade runt kvart över två så det var liksom lite för sent, men vi ska åka imorgon istället. Idag har jag bara varit hemma och gjort ingenting, kollat på filmer och så, orkar inte göra något annat heller för den delen. När vi flög till Gran Canaria såg vi på en film som heter Aquamarine som bara är så bra, så såklart laddade jag ner den igår och såg den idag.
Imorgon ska som sagt jag och J åka och shoppa och efteråt kanske gå på bio, om vi orkar, självklart så ska vi se på Twilight, för att han är så snygg och för att den handlar om vampyrer och kärlek, mina favorit genrer, haha. Har nog sett varenda Vampyrfilm som kommit ut i Sverige, alla serier för den delen också, bl.a Buffy the Vampire slayer och Angel som är en slags fortsättning på Buffy.
Aja, ska gå tillbaka till min data nu, sitter på lollos för tillfället eftersom hon tog internet med sig, haha.

Systern rubriken berättar om heter Louise.

Rebecca

När blev klockan såhär mycket?

Nu måste jag verkligen sova, ska åka och shoppa med Jessica imorgon så kan tyvärr inte sova bort hela dagen, fan.
Tänkte precis på hur lite jag ätit idag, en potatis, två revbensspjäll, ett ägg med kaviar på, skinka och en senapssill, samt ett par knäckbitar, och en mandarin. Ajuste, en skål gröt också.
På hela dagen, det är väldigt lite för att vara jag, det kanske låter jättemycket men det är det inte.


                                                                                           Rebecca



PS, visst har jag blivit duktig på att uppdatera min blogg?

Det är svårt utan dig


RMK - Det kommer dagar

Det kommer nätter då det är kallare än vanligt.
Då man fokuserar sig på allt som tagits ifrån en.
Snälla, dom ser inte oss, vi som har vårt liv kladdat i kollegieblock.
Det kommer nätter då månen är bakom molnen,
och dagar då dom du älskar sårar alla dagar om året.
Snälla, tänk på det ni ville för nu står ni och sparkar på en som redan ligger.
Det kommer dagar då livet är en katastrof, dom säger att tiden läker alla sår.

Det kommer tider i livet när skiten stiger dig över huvudet,
och det beskriver känslan du har när du förs mot ljusen.
Ingen hör ljudet av ditt skrik du är tom och svag och det
känns mest som du vandrar mot din domedag.
Men kämpar dig upp lyft din blick mot himlavalvet,
du kan vinna kampen om du hittar takten.
Våga minnas fallet, minnas det du fick lära dig
och att det kommer gå bra om du bara är dig själv.


jul och nyår

Hoppas ni alla har haft en trevlig jul, min var väl sådär, fick presentkort nästan överallt så nu ska jag verkligen gotta mig i rean, har massa saker att köpa nu.
Glömde kanske säga att pappa var här på min födelsedag för att lämna något lollo glömt hos honom, tror ni han hade en present till mig? Nej, får antagligen ingen julklapp heller. Aja, har vant mig vid ett liv utan en pappa nu, van vid att bli åsidosatt av honom.

Den här veckan ska jag antagligen spendera i affärerna, nyår blir det antagligen hos Anders, tycker bara itne om att vara femte hjulet, menmen, det kommer väl fler killar nu än det gör vid filmkvällarna.
Har inte så mycket mer att skriva, käkar knäck just nu och kan inte ens öppna käften. Snart blir det även mer mat, orkar verkligen inget mer nu, men men.

Rebecca

jag hatar rubriker

Igår var det väldigt najs, massa kläder fick jag, blev däremot inget ugång men det spelar ingen roll. Idag ska jag och Jessica åka till min farmor och vara trevliga, annars händer det väl inte så mycket idag.
Skriver mer när jag vet mer.
Pussar

Rebecca

addicted to how we kick it

Hela tjocka släkten är här nu och snart är det mat och presenter, sen är det utgång om mamma inte håller mig inne, haha. Aja, ska gå ner nu och vara social mot alla söta som är här bara för lilla jag.
Hörs senare.

Rebecca

yay!

Idag är jag äntligen femton!

leave out all the rest

Väldigt ojämn uppdatering här alltså, det kanske blir bättre nu under jullovet. Lollo och Thereze har en liten modevisning där uppe och jag svär att hela djurgårdsvägen hör oss garva. Ska däremot gå och sova typ nu, är helt jävla slut, har tränat måndag 1 h, onsdag, 4 h, torsdag 1½5 h, fredag 4h, söndag (senare idag), 6-8 h. Och sovit typ 5 h varje natt också, ska vara i torvalla klockan tolv imorgon, orkar verkligen inte, men det är sista träningen och uppvisningen på 2 veckor så step up.
Ska upp om åtta timmar.

Idag fyller även bror Benjamin femton år och imorgon är det min tur. Min mamma är dum, Benne också för den delen, det är 24 h och 40 min mellan oss och han kallar mig lillskit, den j-veln.

Har även varit duktig och köpt julklappar till alla förutom till Jessica, jag är stolt.
Jag är även stolt över mina betyg, VG i idrott, Engelska, Fysik och Teknik, G i resten. Jag vet att det inte är några toppbetyg eller något men det är inga IG och mina poäng räcker för mitt gymnasieval.

Nej, nu ska jag sova. Vi hörs kanske imorgon, kom till Torvalla Sporthall klockan 18:00, 20 kr inträde!


Rebecca

Utan dina andetag

Och det här är ingen jävla Kent-Emo version!


tjo

Filmkvällar hos Anders och Mojja äger allt, right?

feedback

Tjoo.
Sitter i skolan nu med Sofia, Louise Emelie och Emilia, Marina är även här någon stans. Börjar med ämnesfördjupning klockan ett. Sen slutar jag. Var på pizza hut nyss med mamma och käkade lunch, hade varit hos tandläkaren tidigare så jag behövde en powerup. Emelie går typ på droger eller något, hon sitter och skrattar och flummar runt. Senare idag ska jag hålla föredrag för Bengt, om cheerleading såklart, råkar även ha på mig cheerelite jackan i brist på annan tjocktröja, haha. Har egentligen inget att skriva, men Emelie, här har du något att läsa.

Rebecca

citat - that 70's show

"En kvinna ska vara en kock i köket
en husa i vardagsrummet
och en akrobat i sovrummet.
Tja, då behöver jag bara hyra in en kock och en husa."


dans och träning

Tjo!
Vaknade tio över tio imorse av att mamma kommer in i mitt rum och frågar mig varför jag inte är i skolan, tja, jag ligger ju här och sover, vad tror du?
Klädde på mig och gick ner för att klä på Marcus och fixa hans frukost och hans saker till dagis. Väl i skolan var det SO med Claes, Patric och Henke satt och ritade snoppar över mina anteckningar och jag ritade dräkter, en blev fan assnygg.
Sen var det lunch, fisk och potatis, gott faktiskt. Sen hade jag håltimme i två timmar.
Becka kom till huset efter typ 30 minuter och frågade om jag ville dansa med henne på terminsavslutningen om två veckor, såklart, så vi spenderade 1½ timme med att dansa i klassrummet fast jag lärde mig inte ens hela,
vi ska dansa i typ 1.5 minut, kommer nog inte klara av det och skämma ut mig inför hela skolan, men men, been there done that. Har hela dansen på mobilen så ska väl börja öva på den snart, sen ikväll är det fysträning som vanligt med Tess, känner mig inte taggad för att träna, men jag blir alltid taggad när jag kommer till Torvalla, det är något med det stället.
Nu ska jag pumpa musik och dansa, CIAO.


Rebecca

kan man vara sötare?


design and song

okej, nu börjar arbetet med en ny design, sitter samtidigt och geekar youtube, simple plan låtar, sjunger självklart med, snart kommer väl grannarna över och klagar på oväsen, jag sjunger ju fint!

i brist på annat

Snart ska jag ta och fixa hela min design, är verkligen trött på den, har däremot ingen inspiration så det kommer väl bli asfult, men jag ska göra mitt bästa.
Var inte i skolan idag, hade fortfarande feber när jag vaknade imorse men den är borta nu, gone with the wind som man säger så imorgon blir det skola, fredag. Sista dagen innan helgen, mojja har kanske lyckats fixa ännu en filmkväll men jag vet inte än, väntar på svar.
Har egentligen inget mer vettigt att skriva så peace out.
Rebecca


 


all these things that we have done

Oh i wish you were here.

bring it on baby

Take a breath
I pull myself together
Just another step till I reach the door
You'll never know the way it tears me up inside to see you
I wish that I could tell you something
To take it all away

Sometimes I wish I could save you
And there're so many things that I want you to know
I won't give up till it's over
If it takes you forever I want you to know

When I hear your voice
Its drowning in a whisper
It's just skin and bones
There's nothing left to take
And no matter what I do I can't make you feel better
If only I could find the answer
To help me understand

Sometimes I wish I could save you
And there're so many things that I want you to know
I wont give up till it's over
If it takes you forever I want you to know

That if you fall, stumble down
I'll pick you up off the ground
If you lose faith in you
I'll give you strength to pull through
Tell me you won't give up cause I'll be waiting if you fall
Oh you know I'll be there for you


If only I could find the answer
To take it all away

Sometimes i wish i could save you
And there're so many things that I want you to know
I wont give up till it's over
If it takes you forever I want you to know

I wish I could save you
I want you to know
I wish I could save you




Var inte i skolan idag, hade 39 graders feber och har nu 38.2, därför kan jag sitta här nu och blogga istället för att vara på träning, boring. Har kollat på alla fyra Bring it on filmer idag, första är bra, men en 25+are som spelar 17 och populär? Inte riktigt va?
Andra filmen är däremot asdålig, dålig cheer och dålig handling.
Tredje är asbra, bra cheer och bra handling.
Fjärde är också asbra, min favorit, men förutsägbar, bra cheer.

När jag inte har kollat på bring it on så har jag spelat FoF, frets on fire, och jag börjar verkligne bli värsta nörden, cs och FoF, inte bra alltså.
Kom nyss på att jag knappt käkat på hela dagen, bara två mandariner, eller clementiner eller vad f-n det nu är som man äter vid julen, samt druckit x antal koppar te och druckit ungefär lika mycket saft och gått på toa dubbelt så mnga gånger, men nu är middagen snart klar hoppas jag, det börjar iallafall lukta mat.
Har inte så mycket mer att berätta, så vi hörs när vi hörs.

Rebecca

toarulle toarulleeee

(om ni undrar över rubriken så är det för att jag nyss såg Shan the man Atci. Han äger.

Nu ska jag sova, är helt slut i fingrarna efter att ha spelat frets on fire nästan hela kvällen.

Rebecca


bam bam bina bam bam di dam dam

Okej, sitter hemma nu och laddar ner låtar till frets on fire.
Provet då, tror det blir VG iallafall, kanske MVG om jag har tur. Här jävligt ont i mina naglar eftersom jag har rivit ner dom alla så mycket att det gör ont, kan knappt skriva med fingertopparna, lite jobbigt.
Det där om att jag inte ska äta onyttigt fram till min födelsedag, jag får göra ett undantag för min chokladkalender som thomas hade köpt.
Rebecca

Det blir fan inte bättre


we keep on fighting 'til the end

Om sju minuter är det omprov, kost och hälsa.
Jag har inte pluggat, skulle egentligen ha gjort provet för en månad sen om inte mer men så blev det inte. Så nu blir det åtta dagar innan betygen sätts.
Tror inte det här provet kommer gå bra men det får vi väl se när jag är klar med det, right?

Har även gjort en guitar hero debut här i skolan, dock heter det Frets on Fire, exakt samma sak bara olika namn och ärligt talat så suger jag på det, klarar än så länge bara av att spela på easy, men men, alla måste börja i botten för att nå toppen, har jag fel?

Ännu en värdelöst inlägg, men ni vill att jag skriver och det gör jag, klaga inte mer på mig.

Igår var det som sagt fysträning och det gick väl bra, träningsvärk i axlar och rygg annars är det bra, däremot ingen träning idag så kommer inte kunna träna bort värken.

Jag har även bestämt att jag inte ska käka onyttigt fram till min födelsedag om 20 dagar, alltså inte läsk, godis, chips, kakor, glass... You name it.
Ska försöka klara det, kanske inte gör det, men men.

Långt och onödigt.

Rebecca


jag hatar rubriker

Nu drar jag på träning.
Hicka har jag även, samt en jobbig lillebror.


Rebecca


lördags

Filmkväll hos Anders.
14 Personer.
15 Kvadratmeter.
42" plattskärm.
Surroundsystem.
En säng.
En extrasäng.
En soffa.
En påse pocorn
(hur tänkte folket?)
Två Pepsiflaskor (återigen, hur tänkte folket?


Det blir dock inga bilder eftersom min lärare läser min blogg.


dumt

Blogg är dumt.
Dumma ungar som vill bli kända genom att berätta för hela sverige vad de åt till lunch och hur mycket sprit de drack i helgen.
Dumt.
Men ändå kan jag inte ge upp min blogg, har suttit flera gånger och funderat på att ta bort den, men då bli det bara ännu en misslyckad blogg, en tredje misslyckad blogg.
Så jag ska hålla kvar vid min blogg och förhoppningsvis så fortsätter ni att läsa den. Läsa dom få dumma inläggen jag skriver.
Allt det här är dumt, men ni gillar det så jag gör det för er.
(även fast det är dumt)

RSS 2.0