Lite efter?

SPANIEN ÄR EUROPAMÄSTARE! :D

bex<3kex


Har man en gång gråtit tillsammans blir världen aldrig mer densamma


When you need me there
with you I'll always share.
Because when the sun shines,
we'll shine together
told you I'll be here forever.
Said I'll always be a friend
Took an oath I'ma stick it out till the end

23:57

Idag har det inte hänt så mycket.
Dagen började med att jag, Louise, Marcus och Jessica åkte till stranden för att bada, självklart(!) börjar det regna på vägen ner så so long sunshine. Men vi åkte inte hem utan satte oss under träden (där regnade det inte) och började äta mackor.
 Marcus ville dock leka vid vattnet med sin hink och spade, men han ville inte bada så han satt där vid vattnet, med hink, spade och sandformer i jeans, jacka och sandaler, istället för att bada liksom. Jag och Jessica badade lite men till slut gav vi upp, no sun no fun. Så vi klädde på oss, matade ankorna och åkte hem. Så fort vi bytt om till torrare kläder och bäddat ner oss i soffan med en film så vem kommer inte krypande om inte solen?Just my luck! Vi låg dock kvar i soffan och halvsov, sen sa mamma att vi skulle ut och äta så då  var Jessica tvungen att gå hem (eller aa, cykla).

Jag klädde på mig klänning och strumpbyxor eftersom det fortfarande var lite kallt ute, men kände inte för det så tog på mig jeans och tröja istället, som tur är! För mamma och Louise var sugna på kinamat så vi åkte bara till en kinarestaurang och åt.
 Mamma Louise och Marcus åt buffén medan jag åt schnitzel (stavning?) med pommes och sallad, kyparen gick nästan iväg utan att jag hade beställt, almost, Mamma frågade dock om inte jag skulle ha något så jag var tvungen att ta något, åt typ en tredjedel av shcnitzeln och några pommes och en tomat sen sa jag att jag inte orkade eftersom jag hade druckit upp min juice i väntan på maten, mamma sa inget. Så åkte vi till Willys och Marcus fick en gräsklippare, jag fick öl (yeah,i wish mamma fick öl) och vi (Louise) vi godis. Så nu sitter jag här. Kollade nyligen på ett tonårsliv med Louise, har redan sett den men ändå.
Nu ska jag kolla klart på What happens in Vegas som jag började kolla på förut.
Pussar

ohoh!

Idag har jag inte gjort särskilt mycket, bara degat hemma. Hade tänkt springa lite men när jag väl vaknade (halv fyra) så orkade jag inte det, ska kanske göra det imorgon, nu ska jag kolla på film igen - ovanligt va? What happens in Vegas ska det bli, har hört att den är jättebra, får hoppas på det.
Pussar

slagen hjälte

Nej, nu går jag och lägger mig, ryggen gör ont, magen gör ont och mina ögonlock gör ont.
GODNATT

:S

Ingen som råkar veta var jag lagt min mobil?

tonight show

Jag borde gå och lägga mig nu så jag inte sover hela dagarna som jag brukar göra. Kollade precis på Step up 2 The Streets (nedladdad såklart.) Ni som är lagliga och shit måste verkligen se den på bio, ni andra vet hur man gör. Benjamin sms:ar sönder min mobil och snart börar väl resten av smsfolket? Så jag borde nog gå och lägga mig, men jag vill inte! Playahead och blogg(ar) är så mycket roligare än att bara ligga i sängen och sova.
Hungern skär i mig och jag är glad. (Rebecca, i'll step it up, jag lovar, kan bara inte det just nu, du förstår.)
Hejdå för nu, skriver kanske mer senare.
Pussar

through the glass

how much is real? that is the question


hello mate

Jag har efter många om och men bestämt mig för att sälja min Friis&co väska, hör av er via mejl om ni är intresserade!

simple plan <3

Sådärja!
Nu är nya headern här, klappat och klart!
Egenligen bryr jag mig inte så mycket om vad ni tycker om den, men ni får gärna säga det ändå :)


du kan berätta allt

Min rygg har kraschat. Bokstavligen, måste sitta med helt rak rygg och bakdragna axlar, då gör det inte lika ont, men jag är liksom vad att 'ha sunkrygg'. Har ingen aning om vad jag har gjort men har väl sovit på något konstigt sätt. Hoppas det går över snart.
Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade runt kvart i fyra och satte som alla andra dagar på Sjunde himlen. Ska även börja trixa med min header, den jag har nu är fulfulful men den nya vill liksom inte bli bra, den kommer upp flera gånger (alltså, det står samma sak flera gånger om) så det måste jag göra något åt, annars ska jag bara kolla på filmer och må bra :)
(har ännu inte ätit något, jag är stolt)

is everybody going crazy?


I'm coming out of my cage
And I've been doing just fine
Gotta gotta gotta be down
Because I want it all
It started out with a kiss
How did it end up like this
It was only a kiss, it was only a kiss.

The Killers - Mr brightside

 Högsta volym och mina trumhinnor protesterar, men det spelar ingen roll.
Evelina, jag tänker på dig, vart nu nu än är där uppe. Hoppas du har det bra, jag glömmer dig inte. Jag tänker på dig varje gång jag hör våran låt, 'Cus we are brightsides! Kommer du ihåg? Har man kvar minnet när man dör? Hoppas du har det och att du inte glömt mig, för jag lovar att jag glömmer inte dig.

checking myself in the mirror

Jag är stolt.

Vaknade runt halv tolv imorse och var hungrig, som vanligt. Men istället för att gå ner i köket och göra tre mackor med ost och skinka och en skål med choco pop's + apelsinjuice (snacka om tjockismat!) så tog jag upp min älskade Harry Potter and the deathly hallows (självklart på engelska) och började läsa, magen kurrade men jag brydde mig inte, sen satte jag på TV och kollade på Sjunde Himlen och sedan Simpsons, nu var klockan runt fem, tog upp boken igen och började läsa. Klockan blev halv tio och mamma ropade att den sena middagen var klar (Vi brukar inte äta såhär sent men ingen har orkat laga mat) så självklart gick jag in i duschen istället och skyllde sedan på att jag inte hade hört mamma ropa och tog en jordgubbe och satte mig vid datan.
En jordgubbe.
Protein (g/100 g) 0.8
Fett (g/100 g) 0.4
Kolhydrater (g/100 g) 7.4
Kalorier  (kcal/100 g) 37
 

tagen av http://loserangel.blogg.se/

Denna historia handlar om en amerikan, en fransman, en turk och en latinamerikan.
Alla stod och pratade om vad som gjorde dom, deras landsmän och länder bäst.
Amerikanen säger:
Vi är bäst därför att vi har F.B.I. och dom vet om allt som försigår i världen.
Fransmannen säger:
Vi är bäst för att vi har dom vackraste kvinnorna i världen.
Turken sa: Vi är bäst därför att vi tillverkar dom finaste mattorna som finns.
När det var dags för latinamerikanen att säga vad som var bäst med latinos så sa han:
Vi är bäst därför att vi kan knulla med fransmännens kvinnor, på turkarnas mattor, utan att F.B.I. får veta om det.

Min kropp skriker efter träning!

Jag har inte bloggat på ett par dagar eftersom jag har firat midsommar på landet tillsammans med familjen Hjorter. Mycket slav&president-spelande och badande i poolen, helt underbart med andra ord. Har ingenting att skriva egentligen, ville bara säga det.
LOVE FROM B

vänskap för livet

Är det bara jag som verkligen älskar Buffy the vampire slayer? Förut när det gick på tv följde jag troget varenda avsnitt, struntade totalt i att solen sken och kompisarna bad mig komma ut; "Nej, det är Buffy på tv, kommer ut om en timma" svarade jag alltid, inte ens när min tillfälliga kärlek Linus bad mig komma ut gick jag ut. Buffy var bäst!
Och jag är densamma fortfarande, Buffy laddas ner av älskade Pirate Bay, underbart!

Det var allt för denna gång / beccis

perfect world

Why is everything so hard?
I don't think I can deal with the things you said
It just won't go away
I don't know what I should do now
I don't know where I should go
I'm lost when you're not around
I need to hold on to you
I just can't let you go


Nu vet ni

Benjamin Gustafsson är bäst.
Efter mig såklart

Chiquita

Vill bara säga att jag är hemma nu från landet. Det var jävligt skönt ska jag säga er, dåligt väder bara.
Sverigematcherna såg jag självklart på och sjöng "IN MED BOLLEN I MÅL! IIIIIN MED BOOOOLLEN I MÅÅÅÅÅL."
Men när de jävla spanjorerna gjorde målet i sista minuten så kan jag lova er att hela Södertälje hörde oss svära över dem jävla spanjorerna! (Som jag egentligen gillar)
Annars har jag bara solat, badat, lyssnat på musik, ätit och sovit.

Ni få som läser min blogg får hemskt gärna skriva; Hur ni hittade min blogg, varför ni läser och gärna en länk till eran blogg om ni har.

"jag vill åka" / marcus

Nu åker jag till landet med syster och hennes pojkvän, vet inte när jag kommer hem igen men jag nås som alltid på mobilen.
Hoppas ni inte saknar mig för mycket.
Pussar

B filosoferar

Hur kan ett gott skratt förlänga livet om tiden går snabbare när man har roligt?

spanien 08

NoneNone

Jag kommer tillbaka och då stannar jag föralltid jag lovar!


he doesn't look a thing like Jesus

Senare ikväll är det JrA tryouts, och jag är nog lite nervös, trots att jag känner laget och har tränat med dom i några veckor så kan jag bli kickad, inte för att jag tror att jag blir det. Nervös.
Det är så typiskt mig att totalt misslyckas med något jätteenkelt, typ en rondat eller hjulning bara för att någon kollar på mig. Typiskt Onödigt Värdelöst. Jag kommer skriva mer om det ikväll såklart, utan tvekan.



Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night.
I guess we just slipped away.



Vi som var så lika, våra liv förenades med namn

boring

Nu ska jag gå upp och dammsuga mitt rum, totalt ointressant, eller hur?


dumt

Shit vad tom min blogg är. Det är lite tragiskt med tanke på att jag en gång i tiden legat högt uppe på mest aktiva listan, men man tröttnar till slut på blogg, har haft det i ungefär 1 ½ år nu. Det börjar kännas lite old time.
Fast nu börjar ju alla fatta det här med blogg, speciellt fjortisar som bara sitter och skriver;
" åååh, idaaag var jag på grönaaawn§ med min älskade fjortiskompis!§, vi stog och hängde vid popexpressen och bara kolladee in alla gryyyyyyymt snygga fjortiispöööööjkar."
Eller så skriver dom om absolut ingenting, som Kissie ungefär, som bara skriver om hur full hon blev i helgen och hur många café latte hon dricker varje dag, och att pappa betalar hennes cola.

Gud, vad jag hatar detta. Funderar att lägga av med blogg föralltid.

aldrig mer åttaklassare

Hejsan, det börjar komma in klagomål på dålig uppdatering så det tänker jag ändra på nu.
Igår slutade jag som sagt skolan och börjar inte igen förrän den 20 augusti, det känns jävligt bra om jag får erkänna det själv.
Det började med sång och tal på skolgården från halv nio till ungefär tio då vi gick upp till "våran" gård där det spelades mer och det bjöds på rulltårta och saft.
Det togs kort och sånt, dock glömde vi ta ett på hela klassen men vi har ju från i torsdags. Sen var vi i klassrummet och såg ett  bildspel Maria hade gjort, väldigt roligt faktiskt. Sen var det dags för betyg och diplom, inga typ " grattis, åttan avklarad." Nej utan lite mer personliga, Maria satt upp hela natten och kom på namn till alla 29 elever. Riktigt roliga nam faktiskt.

Mot slutet gjorde det väldigt ont att gå runt i mina 8cm klackar så när vi mötte min syster gick jag in på Din Sko och fyndade dessa underbaringar för endast 149 kr.

plutten

Grattis till älsklings Monnia som blir byxmyndig idag!
HURRA HURRA HURRA!

brännande ansikte och avslutning

Nu har min blogg blivit flyttad.

Idag var jag i Haninge C med mamma syster och bror för att köpa det sista inför imorgon, trots att jag har feber och borde ligga nerbäddad. Men allt är klart och det var det värt! Jag håller på att gå in mina nya skor så det inte ska göra så ont i morgon då min syster även går ut gymnasiet så jag ska även dit och kolla. Och därefter gå på mottagningen.
Igår hände det inte så mycket, köpte min klänning, skor och smycken. Ni får se allting imorgon om jag orkar blogga.
Idag var vi i sjöängen och badade och bara umgicks, till ungefär tolv då alla drog, men jag, Jessica, Patric, Lovisa och André stannade kvar och solade / badade / åkte på en stock. Och ja, det sistnämnda var väldigt omoget men kul.
Men allt detta resulterade i en rejäl bränna på axlar, bröst, kinder och rygg så idag köpte jag även en schal att ha imorgon.
Nu ska jag gå upp och duscha och sedan sova. Imorgon är det en stor dag!

Puss och kram / Rebecca

kritik? ja tack!

Nu har jag ändrat lite mer här i bloggen, mest med rubriken och innehållet. Hur ser det ut? Är det jobbigt att läsa?
Kommentera gärna hur du/ni vill att det ska vara! :)

ber om ursäkt för de många klippen



köp detta till mig!

Brukar du äta? (när det finns)...
[x] Snökulor
[ ] geléhallon
[x] Cocosstång
[ ] lysmelk (  vad är det? :s )
[x] lakrits
[x] fruktnappar
[x] knäck
[ ] fudge
[x] sockervadd
[x] karameller
[x] kexchoklad 
[ ] fizzy flaskor
[x] klubbor 
[x] Marabou choklad

brännande solbränna

Tjabatjenahallå, töntarna säger så. Solen sken och fåglarna kvittrade. Jag spenderade helgen på landet tillsammans med Jessica. Fast mamma, mormor och marcus var också med. Solen sken hela helgen och vi fixade poolen men kunde dock inte bada eftersom det bara var 12 grader varmt, men vi satte på varmvattnet och hoppas att det blir varmare till nästa helg. Dock så fick vi båda en rejäl bränna av att varit i solen hela tiden i bara bikini och shorts, det får vi betala för nu med tomatröda ryggar, axlar och i mitt fall röda och fräkniga kinder. Och imorgon ska vi ut med klassen också och umgås och eventuellt bada. Jag måste packa ner solskyddskrämen säger jag bara. Annars är jag körd! På vägen hem retades vi lite med Marcus som pratade och pratade om att borra och spika och såga och skruva och slipa och allt annat coolt hans pappa gör. Vi skrattade bara eftersom det lät ungefär som ; bolla oh spiha oh såha oh skluva oh slipha. Vi stannade även till på ICA i farsta för att köpa matsäck till imorgon, jag ska få pannkakor! Happy face.
Nu lyssnar jag bara på musik och chillar, ska gå upp i duschen så fort marcus badat klart eftersom jag känner mig väldigt äcklig.

PUSSAR

RSS 2.0