whine up

Jag vet att jag är lite duktigare på att blogga nu, men det kommer dö så fort baby kommer hem igen. Då dör datorn.
Anyway så har jag nyss fixat med min nya säng :D
Awesome sweet great. Typ liksom.

Ja, jag är fullt medveten om att den ligger på golvet (och det är inte skit på den eller på väggen, snarare skit på min kameralins). Men kan inte skruva på benen nu eftersom jag är vägg i vägg med grannen och han skulle då störas otroligt mycket. Så får göra det på... Lördag har jag nog tid till det!
Jobbar till 22:15 imorgon, hemma runt elva om jag har tur. Då är det för sent, samma tid ungefär på fredag. Alltså för sent. På lördag jobbar jag bara till två så då har jag tid att fixa det :)

På söndag kommer älskling heeeeeem! :D WIHOOOO!


skrivbordet och ansiktstvätt!

Inte illa va? :)

bord + fyra ben = 265 kr!

 

Sen min otroligt bra ansiktstvätt som fungerar både som tvätt och mask. Neutrogena!

 

Så nu ska jag lägga mina linser en ett av linskoppsparen, borsta tänderna sedan skölja av denna snygga mask!

Sen ska jag äntligen sova!

PUSS


utan dina andetag...

I miss you baby... :'(

Sitter vid mitt skrivbord just nu(!). Jag och Angelica var på IKEA igår och köpte sängar och ett skrivbord till mig och lite mer grejer. Sweet! Så monterade det idag och voila vad fint det blev! :D

(printscreenade IKEA's bilder, haha :D men ungefär såhär ser det ut, benen är svarta!)

Så just nu står min nya 120cm säng mot väggen och väntar på mig... Och jag väntar på den, min rygg väntar på den. Men måste först bli av med alla skitgrejer jag har i mitt rum just nu, står bl.a. en flyttkartong med massa böcker i som (är mina men ändå) jag absolut inte vill ha i mitt rum. Samt ett nattduksbord som jag inte kommer på plats med så det ryker också. Detta måste ut innan sängen kan komma in. Det kan ta ett tag.

Älskling är och åker skidor i Sälen med sin familj just nu :( Dom åkte i måndags och kommer hem på söndag igen. Alltså kommer jag inte träffa honom på måndag igen och då har jag inte träffat honom på en hel vecka. Det är många pussar att ta igen...!


Onsdag:
Jobba
Torsdag:
Tvätta. Fixa sängen(?)
Fredag: Jobba
Lördag: Jobba (om det är då det är påsk så ska även familjen äta mat här. Lollo kommer med sin pojkvän, Ange's är här också. Min är borta! :(   )
Söndag: DEPPA!
Måndag: PUSSAS!

icebox

Söndag kväll... Veckans sämsta kväll. Blir ännu sämre när jag är utan min älskling och inte kommer träffa honom på typ en vecka :(
Så kära vänner, om jag är grinig den här veckan så vet ni nu varför.

Annars så har jag haft en mysig helg med min baby :)
Har otroligt ont i huvudet och att jag har en ansiktsmask från Neutrogena som är kall och stramar åt hjälper inte. Så nu ska jag snart gå och skölja bort den och sedan försöka sova...
Nu kliar det även på näsan men inte kan jag klia... Crap! :(

i do feel like dancing

Slutade runt halv två idag... CHILL.
Drog sen hem till Kalle med Hampus och spelade lite WoW och sen existenz haha. Sen skulle Hampus hem så då drog jag till Östra gymnasiet istället till min baby. Har suttit här i över en timma nu, han slutar om en kvart... wihooo :D

Har så otroligt ont i käften så det går inte. Åt lunch idag annars har jag typ inte ätit sen lunchen igår... Starving!

Jag är även på ett otroligt danshumör! Varit det hela dagen men fan ingen annan än jag! GRRRR!

Ajaaaaa, ska kolla in lite andra bloggar nu och vänta på att älskling slutar.
PUSS

shopaholic?

Spenderade 2000:- på kläder i lördags, 500nånting i måndags, inget igår (eller jag lånade ut 300 till min syster) och imorgon så får vi se. Men antagligen något litet. Behöver verkligen nya rakblad till min rakhyvel så det kanske jag köper.
Och på fredag så ska jag klippa mig(?) och sedan åka och jobba... Bara jobbat två gånger på två veckor då, väldigt skönt men min lön kommer inte bli lika skön... :(
Bra att jag redan köpt allt jag behöver då... Fast jag behöver tjocktröjor, mer underkläder och lite mer byxor sen har jag allt! Och lite skor och sånt.

Ska åka hem snart, så fort mamma har slutat jobbet och kommer och hämtar mig, ska då ta med allt jag har här hos Adde, alltså ett par påsar med kläder plus kläder i väskan plus kläder som inte får plats nånstans... Han är och repar nu (eller han väntar på bussen) och sen är han hemma runt nio, får se om mamma har hämtat mig innan dess, haha!
Min mamma är verkligen inte bra på att passa tider... Asjobbigt!

Var även hos tandregleringen idag och dom lade in en större spiral (som ska sära på min framtand och 'vampyrtanden' så tanden bakom(mellan) dom får plats, vilket den inte får nu, utböling! Så just nu har jag asont i munnen så jag kan inte äta något. Så jag har inte ätit på sju timmar...


Kanske lägger upp lite bilder på det jag har köpt, har ingen bra kamera bara... :/

ARG

Jag berättade ju att jag köpt massa jeansleggings, b.la. två från bikbok som kostade 99:- st... Imorse när jag kollade hur min rumpa såg ut i ett av dom så ser jag hålen runt midjan. Mellan resårbandet och själva tyget liksom... Någon fet kossa som har tvingat på sig dom och samtidigt haft sönder dom. Feta människor, lär er vilka storlekar ni har!!!!!!
Asirriterad! Det är ett stort typ vid svanken där tre fingrar går igenom sen två på varje höftben där ett finger går in i varje hål.
Alltså jag har inget emot feta människor (hey i'm fat) men man borde iallafall veta om man kan få på sig S eller inte? Annars är man retarded...!

15:38

Måndag. Underbart. Bra start på veckan.
Jag har köpt en snygg tröja och ett par jeansleggings. 100:- lade jag ut för det. Ibland måste man älska GT...
Slutade för 45 minuter sen men väntar på Jessica som vill dra in till centrum och köpa något, jag ska köpa lite mer trosor, för det kan man alltid behöva!
Sen väntar min älskling på mig där hemma. Vi ska plugga hela dagen (bråka om vem som får spela WoW) och sen mysa massa.

Tik tok on the clock
but the party don't stop.

1B's ultimata danslåt. Wünderful.

PUSSSSS

so hold me up now

Förlåt för dålig uppdatering! Jag måste verkligen skärpa mig...!
Iallafall, jag har blivit av med mitt studiebidrag, tack jävla svenska vinter! Vad ska man göra när man är sjuk hela tiden?! Idiotvinter!

Igår så var det den tjugonde och det betyder ännu en månad med min älskling. Nio månader nu :)
Det "firade" vi med att åka till kista och möta söta Leyla och hennes pojkvän som också är söt. Vi åt på donken och pratade lite och så. Sen gick vi genom hela centrum för att komma till Åhléns där Leyla skulle kolla på lösögonfransar. Sen skildes vi åt. De skulle åka hem har jag för mig och jag och André drog vidare och slösade bort tvåtusen på kläder... Hade kunnat lägga tusen till men fick inte för min älskling så just nu hänger det ett par jättesnygga tights med skinndetaljer inne på JC för bara 249:- men som jag inte fick köpa eftersom "älskling du har redan köpt tre par, du behöver inte fler" "men jooo det gör jag visst" "Nej! nu går vi härifrån!" "meh..."
så lät många av våra konversationer igår.
Men han är underbar som hindrar mig från att slösa bort mina pengar.

Nu kom hans föräldrar hem igen, de har varit i Ö-vik med hans lillebror som hade hockeycup...
Vi måste även ta ut våra kläder från tvättmaskinen som vi (jag) har varit duktiga att tvätta så vi slipper gå nakna.


PUSS

jag hatar den här dagen

Nej nu får det fan räcka, jag måste gå och lägga mig, huvudet gör ont efter en överansträngning på synnerven efter att ha haft på mig linserna alldeles för länge utan att ha låtit ögonen vila. - Jag och älskling låg och myste igår och jag somnade och han väckte mig och sa åt mig att ta av dom men jag har inget minne av det så det hände inte. - Så imorse när jag vaknade och märkte att fan vad bra jag ser! För att sen bli besviken och känna att linserna är kvar i ögonen så blev jag sur på min stackars älskling som fick ta emot en grinig rebecca, han som är så söt på morgonen...
åååååh vad jag vill mysa med min älskling.........!
Han ligger i sin stora sköna säng just nu med min kudde bredvid sig som bara väntar på mig men som kommer få vänta förgäves för vi ses inte igen förrän imorgon. Vilket suger hästballe!
Iaf, nu ska jag byta från andrés säng som är minst 140 (vi har inte riktigt koll men bredare än 120 iaf) till min 90 säng som inte alls duger. Mina fötter ligger utanför och mina armar böjs eftersom fula äckliga vägghoran är ivägen. Så tänker jag på kvällen när jag är trött hungrig och saknar min pojke! GRRRR!
Måste plocka fram kläder till imorgon också annars blir det panik imorgon bitti. Alltså måste jag packa ur hela IKEApåsen från när jag tvättade och lägga tillbaka det i byrålådorna och sedan dra fram kläder och sedan gå och lägga mig! FAN vad jag skulle börjat det här tidigare!

OCH JAG SAKNAR MIN ÄLSKLING SÅ MYCKET SÅ DET GÖR ONT!

För att göra det hela så jävla mycket bättre så var jag ju barnvakt idag, sen när idioten i huset gick upp så smsade jag mamma och frågade om han skulle jobba eller inte, för om han inte skulle jobba så hade ju jag kunnat åka tillbaka till min älskling! "Nej men han ska jobba idag så du kan inte åka iväg." "jaha men fan då!"
Jaa ni, klockan är kvart över elva och idioten ska inte jobba.
Alltså har jag spenderat hela jävla kvällen hemma och varit sur och grinig och arg som in i helvete istället för att vara hos min älskade pojkvän som gör mig så glad! Allt för att det bor en idiot i huset som inte har något här att göra och som borde dö. Typ att någon annan miserabel idiot kör på honom så att han dör så att vi slipper se honom något mer. Det här med att min lillebror skulle förlora sin pappa bryr jag mig inte ett piss om, han skulle ha det så jävla mycket bättre utan honom. Det skulle vi alla ha!

Och nu är jag ARG SUR GRINIG IRRITERAD och LEDSEN!

FÖR I HELVETE VAD JAG HATAR DET HÄR JÄVLA HUSET!
Jag vill bara vara 18 och bo med min älskling i hammarby sjöstad i en mysig tvåa och bara ligga i sängen hela dagen och inte behöva jobba eller något för livet är ju så underbart så vi kan ägna dagarna åt varandra.
Men nej, för i den här jävla världen så måste man jobba och det JAG tjänar ihop ska jag då ge åt jävla staten! Vad fan har staten gjort för mig va?! Inte ett jävla skit!

Det är jävligt skönt att avreagera sig lite men stackars er som läser det här!
Och stackars min älskling om han inte svarar på mitt sms jag kommer skicka snart, för då har han somnat och då är jag ensam med att ligga själv i en tom kall säng.
Idiotiskt är vad det är, det här med att sova själv när man kan sova tillsammans.

hands down - dashboard confessional

My hopes are so high that your kiss might kill me.
So won't you kill me?
So I die happy.
My heart is yours to fill or burst,
to break or bury, or wear as jewelry.
Whichever you prefer.

get ur freak on

O M G
vilken dålig dag det har varit, eller den började bra. Vaknade upp bredvid mitt hjärta och så låg vi och myste i en timma eller så, sen gick vi upp och åt frukost och så, najs liksom. Sen kommer hans pappa och säger att vi ska på fotboll, vilket vi inte skulle men älsklings lillebror hade ingen att gå med (han har inget liv) så dom köpte biljett till älskling också så han var tvungen att gå. Där gick dagen åt helvete. Så jag åkte och mötte mamma i skogås, åkte till willy's och köpte glass till min sjuka söta lillebror och sen åkte vi hem. Sen dess har mitt humör nått rock bottom.

Jag orkar inte med livet idag. Vill bara gå och lägga mig och aldrig mer vakna upp. Typ så mår jag just nu.
DÖÖÖ

bebis

Nu har min lilla bebis här hemma somnat med huvudet i mitt knä. Mysigt värre!

biggest loser

Söndag eftermiddag och min bebis är på match och jag är barnvakt åt min söta lillebror som har feber. Mitt hjärta skulle varit här med mig men hans pappa är lite rolig...
Så just nu är han någonstans på Norra stå och kollar på fotboll. KUUUL!
Ska kolla klart på biggest loser och sen vet jag inte, finns inget roligt att göra.
PUSS

friday morning!

Gillar att jag gick och la mig runt halv tolv men vaknade typ fem gånger under natten. Sen vaknade jag till slut klockan sex och kunde inte somna om. Jag behövde inte gå upp förrän halv åtta. KUL. Anyway...
Idag är det fredag! WOHOO! Men dagen börjar med ett historiaprov jag kommer faila totalt på. Sen matte och sen italienska. Inte så jättekul. Efter skolan ska jag åka och jobba och tjäna 300 kronor vilket jag får ut på måndag. :)

Fick även hem mina skandiabanken papper om att mitt konto är registrerat och så. Ska försöka fixa det nu i helgen. Väntar bara på kortet med engångskoder. Hoppas det kommer idag!!!!!!!!!!!!!!
Efter jobber ska jag åka hem till min älskling igen och spendera helgen där, underbart. Vi ska se på filmer och mysaaaaa. Vi har även haft en nyttig vecka den här veckan vilket har varit jävligt jobbigt. Men i helgen får vi vara onyttiga. Thanks heaven!
På söndag ska hans lillebror ha kalas och då kommer det vara massa barn där så vi kommer typ dampa på dom. Men ändå :)

Nu ska jag börja klä på mig och sånt, ska dra om en timma och tio minuter :)

Skriver kanske senare ikväll eller i helgen :)

no matter what i do

Så är det inte rätt.
Borde verkligen plugga till historiaprovet imorgon men har verkligen ingen lust! Industrialism, Ideologier och Nationalism under 1800talets Europa! Kul ämne va?
Not really...

Istället sitter jag och läser bloggar, kenza kissie och min leyla. Facebook är inte uppe än men aa, det kommer nog snart... Typ nu...
Eller snart... Jag orkar inte ens. Sliter i tvättstugan också.



Vi hade Sex&Samlevnadsdag idag i skolan och imorse när jag först kom dit så låg en en stor bunke fylld med kondomer. Det var kondomer lite här och där och nu har jag en fin samling, dagen började med lite teater av treorna och sedan var det sexochsamlevnadsspel man kunde köra. Vilket jag, Jessica, Kalle och Hampus körde. Till slut drog vi bara sexfrågorna för de andra var så tråkiga; Vänskap Nöje Kärlek. De var tråkiga. Så nu vet de lite mer om mig, haha!

Sen var det en HIVpositiv kille som pratade om HIV med oss och hur man kan bli smittad och vad som händer när man blir smittad och så. Men tydligen så är bromsmedicinerna asbra och tydligen så är forskningen nära ett vaccin mot HIV. Vilket är bra!
Sen var det lunch och sen var RFSL och pratade med oss, riktigt tråkigt. En transsexuell kille (fd tjej) och en bisexuell. Som var jävligt tråkiga. Jobbigt att läraren satt 1m ifrån mig och höll koll på mig, annars hade jag lätt sovit igen de 90 minuterna de pratade.

Sen var det en tjej från RFSU som pratade med hälften av tjejerna, en annan tjej var med resten och en kille var med killarna. Aa ni fattar. Det var riktigt kul. Först pratade vi om Sex och vilka känslor osv man tänker på. Kan ju påpeka att det typ bara var jag och två tjejer till som pratade. Rolig klass va?

Sen pratade vi om onani och porr och sånt man "ska" prata om. Körde lite heta stolen och sånt. Det var däremot askul. Efter det så visade hon hur man korrekt trär på en kondom och ja jag lärde mig äntligen hahahaha! Fast jag får ändå aldrig röra kondomer för jag har bara sönder dom med naglarna, så why bother learning?

Sen fick vi varsin kondom och sen fick vi gå hem, kul daaag!

Sen dess har jag försökt plugga historia (men slutat på facebook varje gång) och gått upp och ner till tvättstugan samt skrattat åt min söta lillebror :)
"Rebecca, när du inte är hemma så ofta så glömmer jag bort hur söt du är..."
Jag tänker ta det som en komplimang :)

we said forever

isn't that worth anything to you now?
I hate the person you've become
don't even recognize you anymore
you're a complete stranger to me
you've become everything we used to hate
and i hate you for it

we used to be ässes. forever. and. ever. but not now, you've chosen other people. you've left me. but i can and i will be strong without you. you choose your friends and i can see that you've chosen them, i'm not gonna make you choose beetween me and them 'cus i will loose that. but remember this, don't call me. i have a choice too and i won't choose you if it - this - comes to it. i'm tired of missing you, of waiting for your calls, waiting for you to have time for me.

you and i collide

min pojke skulle ha legat bredvid mig just nu
och haft sina armar runt mig
och jag skulle haft min mun mot hans hals
och påminna honom om hur mycket jag älskar honom
och han skulle säga jag älskar dig också gumman
sådär som han alltid säger
och jag skulle få rysningar över benen
så som jag alltid får när han säger så
men det får han inte veta
för han vet vad det betyder
och då skulle han skratta med sina vampyrtänder som jag älskar så mycket
och jag skulle bita honom lätt
och önska att jag inte hade hela världens metall i munnen
att jag istället hade raka fina tänder och vampyrtänder
då skulle han kanske älska mig lite mer
om jag hade fina tänder
smalare lår
rakt fint hår
då skulle han kanske älska mig lika mycket som jag älskar honom
och ha svårt att förklara just precis hur mycket
för det går inte

flightless bird

Ikväll är en sån där deppig kväll då jag somnar med röda ögon och blöta kinder
en sån där kväll då allt har blivit fel
och jag hatar att leva
en kväll då alla familjer köper granatäpplen för att håna mig
musiken är bäst kommer alltid vara
med underbara gitarrer och känsliga pianon
och jag kommer föralltid att älska RMK och SOBER
för de är männen i mitt musikkärleksliv
och min man i mitt kärleksliv är alldeles för långt borta
andetag sekunder hjärtslag kilometer bort är han

en kväll då allt blev fel


det är så bara, jag kommer somna själv med röda ögon och blöta kinder
jag känner det redan
det är påväg
har varit på väg ett tag nu

mycket händer på coop

Hehe, jag har träffat bögbloggaren Amir. Värsta dubbelhakan... Och gaaaaalet sminkad. Men annars okej :)

RSS 2.0