life's a bitch

Helt slö hemmadag idag, mår inte så jättebra, fryser och svettas i omgångar. Tess har mitt busskort idag så jag kan inte åka någonstans, så umgängesliv är uteslutet. Ska antagligen ringa någon rolig snart, eller nåt.
Tänkte bara uppdatera lite så ni har något att läsa,
Nu kom min lillebror upp och stör så jag ska spela cs och skrämma bort honom haha, (han blir inte rädd av det, han tycker bara inte om pistolskotten.)

Rebecca

MLJ

Det känns som att man måste ha pojkvän för att få umgås med er, det känns inte bra.

Snart är allt förbi

Så här sitter man framför bloggen igen, är hemma nu, orkade inte vara kvar på dårhuset. Från ett dårhus till ett annat, haha. Jag fick jävlarna att kolla på wild child med mig, jag är bra!
Ska väl sitta lite här och nörda, kanske spela lite cs sen ska jag nog sova, se en bra film eller något sådant tråkigt. Ganska tråkig fredagskväll för att vara jag, men ibland är det skönt att bara vara hemma med familjen, inte vara ute varje helg, börjar ju bli fattig haha.
Har egentligen något vettigt att skriva, tänkte bara skriva av mig lite.
Jag saknar min klass, haha. Min klass äger, eller iaf de flesta i klassen, även dem man inte pratar med ofta liksom, dom är där så man blir automatiskt glad bara för det haha.
Ska nog nörda lite videos på youtube också, kolla upp alla filmer  killarna i klassen tjatar om, haha. Hoppas det inte är någon porr som det oftast brukar vara när man går efter killarnas råd.
Men först ska jag hämta glass...
Det blev en smack! glass och ett äpple, lite nyttig måste man ju vara, försöker ju bli av med kulmagen man har, hahah.


Aja, ska se en film nu, inte säker på vilken än.
Rebecca

friday night

I'm out, vi hörs senare


sofijah - när livet sviker

Du förlorade min tillit när du släppte min hand
och jag vet att jag en dag kommer sitta och le
Men nu när jag skriver det här rinner tårarna ner.

i don't feel fine

Blir telefonbombad av Patric som frågar om allt möjligt som har med hemkunskap att göra eftersom vi är i samma grupp i hkk. Jag är inte i skolan idag, mår så jävla dåligt så det går inte. Mår illa, fryser och har ont i huvudet, helt sjukt, det är varmt hemma hos oss enligt mamma och marcus men ändå fryser jag :s

Dagen ska spenderas i sängen och kolla på The secret life of the american teenager, så galet bra!
Har inte mycket mer att skriva.

Rebecca


Leyla Hjeren

I know i've done many mistakes, but losing you is the biggest mistake i've ever done.
That's the one mistake i really wish i could undo, you were the greatest thing in my life
And a life without you just isn't worth living
I'm a puzzle and you're the last piece
I'm not complete without you.

deppmode

Har varit dålig på att skriva ett tag nu men ska bättra mig så fort jag kan, har bara så mycket som händer just nu, saker som drar ner mig snabbt och det är svårt att klättra upp igen.
Tack till er som finns där, speciellt Smulan och Erika som förstår, tack.

Ska snart på träning, känns helt värdelöst att kämpa för inget. Men det är mitt liv och jag är van vid att bli åsidosatt.

Rebecca

ey oh

Hålelr på att fixa mig, Jessica är här, om typ tio minuter ska vi dra till Anders med några fler.
Har inte mycket mer att skriva.


Rebecca

sovmorgon! (kind off)

God morgon allihopa.
Har inte bloggat på nån dag så tänkte jag skulle göra det nu.
I veckan har det inte hänt så mycket, varit i skolan, tränat, pluggat samt varit med kompisar och så. Idag blir det typ samma sak, först idrott i Östra gymnasiet, sen skola, sen hem och antagligen åka till någon rolig och umgås.
Ska inte gå till bussen förrän om typ 45 minuter, vilket jag inte tänkte på när jag gick upp klockan sex imorse, men nu kan jag chilla galet innan jag drar, det är najs. Slippa stressa som fan och bara äta frukost i lugn och ro, underbart.
Nästa vecka har vi två prov på samma dag, SO och bild, men bildprovet kan man inte riktigt plugga till så det är bra för då har vi massa tid på oss att plugga till SOn, galet många anteckningar och år och namn man ska komma ihåg, jobbigt, blir väl ett till G här då. Men jag ska inte klaga, så länge jag har G i alla ämnen är jag glad.
Har inte mycket mer att skriva här, men skriver kanske senare när jag är i skolan.


Rebecca


håltimma

Sitter i skolan nu med Emelie på datorn bredvid, vi ska egentligen plugga SO inför provet om en vecka, men ingen av oss orkar det så istället sitter vi båda här och bloggar samt läser andras bloggar, vi har håltimme till tio i ett, fett jobbigt, hahah.
Senare idag är det fysträning, ska köra så mycket jag orkar, men det är det många timmar kvar till.
aja, nu kommer läraren, då måste vi gå.

Rebecca

"varför äter du päron när du sitter vid datan becca?" / marcus

Det blev till att träna idag, jävligt skönt var det. Det var däremot inte lika skönt att gå ut till typ 10- och vänta på bussen i 25 minutermen när jag kom hem fanns det nylagad mat så då blev jag glad igen. Sen gick jag och duschade och nu sitter jag här och bloggar, ska snart gå och sova, är helt slut haha.
Skriver mer imorgon.

Rebecca

tiptop?

Ska på träning men inte träning om ungefär 15 minuter, har precis smörjt in med äcklig salva, luktar illa gör den också.
Har inte hänt något spec idag, kollat på film och så bara.
Skriver kanske mer senare idag

Rebecca

how i do it

Äsch, har inget att skriva.


(ingen rubrik)

Nu när det äntligen funkar för mig att ladda upp inlägg ska jag börja göra det, jag har faktiskt inte svikit er kära läsare. Jag har inte det.
Idag har det inte hänt absolut någonting. (jag vet att min svenska är bäst, ni behöver inte påpeka det). Har bara degat hemma, skulle egentligen dra ut ikväll men orkar verkligen inte, helt jävla seg i kroppen, är det så man känner när man börjar bli fet? Som en stor degklump som inte ens orkar gå 15 trappsteg utan att bli andfådd, jag är inte van med den känslan.
Har en fet sträckning i vänsterbenet från i torsdags då jag gick ner i spagat och bara hängde över på benet, inte så smart drag asså, kan inte ens nudda tårna utan att det gör galet ont.

Imorgon är det träning men ingen träning. Har fortfarande galet ont i handleden, men fick någon typ kräm eller något att smörja på, har tydligen muskelinflammation, hur man nu lyckas med det. Så ska smörja in handleden med det varje dag tills det typ känns bättre. Jag vill verkligen träna, känner mig helt värdelös som bara går runt och ser alla andra träna. Deppigt värre.

Har inte mycket mer att skriva så avslutar med en grym låt. Phantom Planet - California


questionmark right here

Emelie, funkar det? :D

Courage - Superchicks


i miss you so bad it hurts...

Det finns inget som kallas föralltid. Det har jag lärt mig efter fem år med dig. Det skulle vara vi föralltid, men tydligen så blir det inte så och det finns inget som sårar mig mer än tanken på att jag har förlorat dig. Du var den enda jag kunde prata om allt med, absolut allt, jag mådde bra när jag var med dig, när vi var. Du visste vad jag gick och går igenom, du visste hur jag mådde, du var den enda som verkligen visste, den enda jag kunde berätta allt för. Med det förändrades, du förändrades, jag förändrades. Vi gled mer och mer isär, jag trodde vi var starka, vi kunde överlevt det men vi kämpade inte. 03-08 var dom bästa åren i mitt liv.

is this how it has to be?

Kunde som sagt inte träna idag så istället tog dom in Mandy som ska träna på min plats nu i en vecka, bara inte hon ersätter mig helt i programmet. Det skulle inte förvåna mig om det hände med tanke på hur mycket mina tränare klagar på mig, hela tiden, vad jag än gör. I don't wanna be hurt, you just wanna hurt me.
Okej, deppmode på gång här asså, det måste jag ändra på på något vis.

YAY! Happy thought, om typ fem år (vi är 20 då) kommer vi bo i London om vi inte slösat bort våra pengar innan dess, haha, det är en glad tanke, om fem år slipper jag min mamma och Sverige. I can't wait!
Funderar på att starta en ny blogg helt på engelska bara för att, haha, jag är nog knäpp som tycker att det är lättare att skriva på engelska. Okej, massa svammel här känns det som så nu ska jag sluta och kanske göra något nyttigt. typ nörda på Facebook eller nåt haha.

untitled


I try to hold onto
a time when nothing matters
and i can't explain what happened
and i can't erase the
things that i've done, no i can't.
How could this happen to me?

Simple Plan

Maybe I'm just not good enough for you
And maybe I just don't wanna be like you


And maybe I just don't wanna know
How low you're ready to go
I'm not gonna change
You can't make me

You don't
You don't
You don't
You don't
You don't mean anything to me
You don't
You don't
You don't
You don't
You don't mean anything to me
You're what I never wanna be

Tell me does it feel good to be like you
Tell me why should I waste my time with you


'Cuz maybe you always bring me down
I'm sick of being pushed around
I'm not gonna change
You can't make me

You don't
You don't
You don't
You don't
You don't mean anything to me
You don't
You don't
You don't
You don't
You don't mean anything to me
You're what I never wanna be

I know you think you know me
You don't know anything
I know you want to help me
I don't need anything
Don't tell me where to go
I don't need you to know
no.

i'm a lost cost cause, a disaster.

WHAAA!
Jag blir galen, jag kan inte träna på en vecka.
Har haft ont i handleden i typ en månad om inte längre men eftersom jag har tränat ändå så kan jag nu inte en böja handleden, sitter just nu och skriver med vänster hand, det tar mycket längre tid menmen. Så jag ska inte / får inte träna på en vecka för att se om det blir bättre om handen får vila. Men hur ska jag inte kunna träna på en vecka? Cheer är mitt liv.
This blows.
Ska ändå på träning om en halvtimma, mamma vill hålla mig hemma så jag inte tränar ändå som jag brukar göra när jag inte sjuk eller så.

Just nu sitter jag och dämpar min ångest med choklad. Dåligt jag vet, makaronerna kokar och köttbullarna steks så snart ska jag äta också.
Har inte mycket mer att säga så vi hörs när vi hörs.

Rebecca


thanks for the memories

Sitter i skolan nu, har egentligen Svenska men den är inställd så istället ska vi göra en uppgift vilket jag ska göra snart, ska bara spela lite mer frets on fire.
Senare idag ska vi åka och bada med min lillebror, jag och jessica alltså, men först ska hennes pojkvän komma hit så hon kan vara lite med han också, haha.
Har absolut inget vettigt att skriva, men men.
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehh

Nu ska jag spela lite mer frets och äga ut Emil.
CIAO


Rebecca

take my hand

Sometimes it feel like everybodys got a problem
sometimes it feels like nobody wants to solve them
I know that people say we're never gonna make it
but i know
we're gonna get through it.

we are the ones, the ones forgotten.

Sitter hemma just nu, har sovmorgon till tjugo över nio så ska väl gå om cirka tio minuter tänkte bara blogga lite först.
Igår efter skolan så hade jag tänkt vara lite med Jessica men var tvungen att hämta upp min lillebror så vi skildes åt i handen, väl hemma gick jag upp och somnade i min sköna säng och vaknade runt halv åtta och kom på att jag måste äta innan träningen så jag kokade lite makaroner och stekte korv som blev bränd, inte helt oväntat.
Träningen var inte särskilt jobbig, det var typ bara magövningar så idag har jag träningsvärk, haha.
Idag efter skolan så ska jag och Jessica ta med min lillebror till Torvalla för att bada lite med honom och så.
Nu måste jag gå, sitter fortfarande i bara trosor och bh så måste klä på mig nu.
Skriver kanske mer sen när jag är i skolan eller nåt.

Rebecca


-

Sitter i skolan nu, har spanska om bara några minuter så ska väl börja gå snart.
Ikväll är det fysträning. Jobbigt, skriver mer senare iaf.

gotta check in to rehab

Okej, första skoldagen på sista terminen av nian. Jobbigt.
Äter just nu frukost- Nesquijkpuffar med mjölk och dricker Apelsinjuice, min favorit, pratar även med Tony på msn, länge sen asså.
Min buss går om 33 minuter och jag ska bara dra på mig byxor och borsta tänderna så är jag klar, har aldrig varit klar så här tidigt innan, i'm making progress!

Rebecca

jag=nörd

Under dom här dagarna då jag inte orkat göra något så har jag faktiskt orkat göra något.
Spela CS.
Enligt min mamma behöver jag få ut alla undertryckt ilska jag har inom mig, hmm, undrar var hon får det ifrån?
Så nu ska jag spela lite cs sen ska jag sova, vaknade 17:28 idag fast klockan stog på elva, men men. Shit happens - life goes on.

Rebecca

ursäkt

Förlåt för en väldigt dålig uppdatering men har knappt kommit ur sängen på en vecka, bättre uppdatering kommer så fort jag hittar styrkan.


RSS 2.0