make me crincle my nose

Tjosan.
Har slutat nu men ska inte gå ritkigt än, vårat tåg går inte förrän sex över igen, eller mitt går varje kvart men inte Jessicas och det är roligare att åka tillsammans än själv så jag väntar med henne och så sitter lovve i grupprummet och gör prov.
Senare idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffa J men jag vet inte. Förlåt om du läser det här men jag orkar inte idag. Vill bara dricka och glömma att jag är f-e-t.
Vi hade två timmar hål med lunch så efter det gick jag, jessica och emelie hem till emelie och gjorde sockerkaka som vi åt med vaniljglass och chokladsås och jag kan inte ens kolla på mig själv efter det, trots att jag spydde efteråt. Men ändå.
Måste börja träna och äta mindre. Sommaren är här snart, trots att det snöar utomhus.
Jag är så jävla deppig och sur på mig själv nu så jag orkar inte skriva något mer.

Rebecca

I'm yours

Tjo.
Sitter i skolan just nu, i sexornas klassrum med Emelie, vi har engelska, därför bloggar jag istället fast hon är duktig och arbetar.
Idag har det inte hänt så mycket, det är soligt och någorlunda varmt ute så alla är flippade idag, helt galna! Eller ja, jag, jessi, mojja, lovve, alla andra är också, men inte lika mycket. Det är väldigt najs för i de klassrum som är mot solen är det jättevarmt och de som inte har sol på sig är jättekalla, likaså med grupprummen, dom är typ 10 gånger varmare/kallare än rummen, det är hemskt.
Senare idag vet jag inte vad jag ska göra, måste typ plugga så idag kanske det blir en till osocial dag, vi får se. Orkar inte heller göra något, pengar har jag inte heller, fast Leyla bjöd med mig på bio med henne och michelle men som sagt har jag inga pengar. Vi får se om mamma är på bra humör efter utvecklingssamtalet jag har idag klockan kvart i fem.
Har inte mer att skriva, uppdaterar er mer senare.


Rebecca


man kan inte inte gråta


skola och plugg

Aight, vi får se vad det här blir.
Vaknade runt tio i åtta imorse, gick upp och klädde på mig, gick ner för att käka frukost men såg att det fanns kvar kladdkaka från igår så det blev min frukost. Var lagom seg imorse med att fixa mig så fick springa till bussen, missade den nästan men hann med den precis. I skolan hade vi NO första lektionen och så skulle vi redovisa vad vi hade hittat om våra uppfinningar, det var däremot inte så många som var klara, eller typ halva klassen eller lite mindre eller mer.
Sen var det någon tjej som pratade om jämnställdhet, eller hon hade dikter och visor, det var bra. Hon var cool. Sen hände det inget mer roligt i skolan.
Åkte hem och nu sitter jag här och försöker plugga men det är så ju j-vla tråkigt så det går inte!

Rebecca

citat

Hittade detta citat eller whatever det är på en av mina favoritbloggar.

"När folk hör vacker musik känner de hemlängtan efter något de aldrig har haft och aldrig kommer att få."
Edgar Watson Howe.

har ingen ide, får se vad som kommer upp nu.

Idag var jag med Jessica, vi var hos mig och bakade kladdkaka medan min syster gjorde citronmuffins, båda sakerna blev asgoda! Så har vi även spelat Crash Team Racing på PS 1, gammalt men fan så kul. Sen när jag och min syster skulle gå med Jessica hem så kom vi på att Tonårsliv började ju då så vi fick offra det för att följa henne hem men det kommer säkert repris på det i veckan.
Har även gjort klar SOläxan i tid, mailade den till Claes tidigare idag, är nästan nöjd, Claes blir nog inte nöjd eftersom jag alltid underpresterar enligt honom, men det är svårt och jobbigt och inte mitt fel.
Däremot så har jag en inlämning i NO tills imorgon och kan inte säga att jag inte har hunnit med för vi har haft runt två veckor på oss och jag har inte ens börjat. Blir väl en uppläxning imorgon inför klassen, men jag är så van att det inte ens är pinsamt längre, hur illa är det inte? Men ärligt, vem orkar göra alla läxor och samtidigt ha ett liv? Vem? Jag väljer att ha ett liv istället, även fast jag nog förstör det lite när jag inte gör läxor och så.
Idag visade min syster mig även hur man konverterar filmer och sånt, det gick inte bra när jag försökte men nu har jag lärt mig, har redan lagt in två filmer på mobilen och fler kommer, lite dålig bild bara men annars är det bra. Gissa vad jag kommer göra på lektionerna och på vägen till och från skolan? Kommer behöva ha laddaren med mig hela tiden för att ladda mobilen.
Men nu måste jag ladda mina egna batterier, ska gå upp kvart i åtta imorgon, har sovmorgon till tjugo över nio, skönt säger jag bara! Min enda sovmorgon på hela veckan, förutom helgen dådå så jag försöker verkligen ta nytta av den även fast det inte går så jättebra.
Men nu ska jag sluta tråka ut er, skriver mer imorgon i skolan eller hemma, om nu inläggen kommer upp, dom vill inte komma upp på min blogg, varken den här eller den engelska, jag tycker inte om det.
Jag börjar även ångra att jag gjorde en till blogg, är jättejobbigt att skriva varje inlägg två gånger, en gång på svenska och en gång på engelska, men jag gör mitt bästa för att göra alla glada, hoppas ni blir glada också.
Nej, nu måste jag sluta babbla.

Rebecca


but i got it were i want it to be

Förlåt för det kortfattade inlägget igår men jag orkade inte, ni får en bättre update senare idag.
Sitter just nu hemma hos Jessica, vi har haft håltimme sen klockan tio i elva men vi börjar om 20 minuter, vi får skjuts tillbaka till skolan sen av hennes mamma. Najs.
Än så länge har det varit chill i skolan, bara haft matte och bild och typ inte gjort något på någon av lektionerna.
Har inte så mycket mer att skriva, senare idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, felicia sa något imorse om att vi skulle göra något men jag vet inte om det blir något, vi får se, annars ska jag vara med J tror jag, har inte träffat honom på ett tag nu. Vi får se säger jag bara.

Rebecca

min dag, kortfattad

Idag har jag haft väldigt trevligt, mötte Leyla vid centralen runt halv två så då gick vi till H&M och köpte kalsonger till min lillebror, sen gick vi till donken och käkade och sedan gick vi runt lite, sen åkte vi till Fridhemplans donken för att köpa glass. Sen åkte vi hem.
Det var min dag.
Skriver mer senare.

Rebecca

oh crap

Tjo, har suttit här i lugn och ro men nu kommer jag på att jag måste gå om typ 25 minuter, har inget att ha på mig, osminkad, inga linser i ögonen och har inte ens sett hur mitt hår ser ut, ska möta Lells vid plattan runt ett, jag har bråttom!
Skriver kanske senare nu eller sen när jag kommit hem.

Rebecca

Yellowcard - Everywhere

Turn it inside out so I can see
The part of you that's drifting over me
'Cause when I look you're, you're never there
But when I sleep you're, you're everywhere
You're everywhere

Tell me how I got this far
Tell me why you're here and who you are
'Cause every time I look
You're never there
And every time I sleep
You're always there

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone

I recognize the way you make me feel
It's hard to think that
You might not be real
I sense it now, the water's getting deep
I try to wash the pain away from me
Away from me

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
I'm not alone

And when I touch your hand
It's then I understand
The beauty that's within
It's now that we begin
You always light my way
There never comes a day
No matter where I go
I always feel you so

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
You're everywhere to me
And when I catch my breath
It's you I breathe
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone

You're in everyone I see
So tell me
Do you see me?

you're everywhere to me

Tjosan.
Idag var jag med Jessica, min syster och mange väckte henne när dom kom hem och då kom hon på att hon skulle sova hemma enligt sin pappa så hon gick hem, mitt i natten. Blev lite rädd när jag vaknade och hon inte var där men sen såg jag hennes sms och så ringde hon mig. Hemma hos henne blev vi sugna på nånting gott så vi tog bussen till Ica Maxi här i haninge och köpte varsin fruktsallad och så köpte hon bilar. Blev lite sur, jag köpte en sommarsallad - melon, jordgubb och blåbär, fick två jordgubbshalvor, typ 6 blåbär och lika många melonbitar, riktigt snålt för 25 kronor, kladdig om fingrarna vart jag också eftersom gaffeln var kladdig, skitsak. Blev inte glad då asså. Oj, det där lät bitchigt menmen.
Imorgon ska jag träffa min bästavän, det var ett tag sen sist nu, vi ska mötas i centralen runt ett och käka lunch och så, ska få tillbaka mina byxor också, har saknat dom, hoppas bara jag inte blivit för tjock för dom, då blir jag ledsen.

Just nu sitter jag här med musik och läser en blogg om en tjej som är lika gammal som jag - 15, född 93 - och gravid med tvillingar. Ska följa henne till hon slutar blogga. Här är hennes blogg. Hon är ball. Jag vill också ha barn, eller inte just nu men om några år iallafall, ska bygga upp en ekonomi och vara helt klar med skola och så, då ska jag ha barn och den ungen ska ha allt, den ungen ska inte ha min barndom. Det ska jag göra mitt bästa för.

Aja, nu ska jag kolla när min syster spelar Crash Team Racing och se på när hon förlorar och hjälpa henne.
Skriver kanske mer ikväll annars blir det mer imorgon.

Rebecca

your arms around me tight, everything it feels so right, unbreakable.

Idag började dagen väldigt dåligt. Orkade inte gå ur sängen, var så j-vla trött och det var svinkallt i mitt rum - hade glömt stänga fönstret. Men jag kämpade mig upp och stressade järnet för att hinna med bussen, när jag hade gått av tåget i Trångsund så mötte jag två stycken i min klass som jag gick upp med, käkade frukost - mannagrynsgröt och en macka samt en kopp oboy och ett halvt glas äppeljuice, sen var det NO och brobygge men glasspinnarna tog slut så jag och Becka hade inget att göra den sista halvtimmen av lektionen. Sen var det engelska så jag, Lovve och Jessica gick ner till fiket och köpte bullar och Trocadero och arbetade med våra frågeställningar, vi ska göra klart det nu under helgen, när jag nu ska få tid till det.
Sen var det livkunskap men jag och Jessica åt lunch istället eftersom jag skulle på intagningsprov på Kungsholmens Gymnasium för IB-programmet. Det var två texter med frågor till samt en tredje som man skulle skriva en text om, man hade två timmar på sig och jag blev klar efter en, hoppas bara jag klarar mig, det var lite knepiga frågor. Men det blir säkert bra.

Ikväll ska jag vara med Jessica, vet inte vad vi ska göra, kanske åker till trånkan eller bara hänger som dom tuggare vi är, haha! Imorgon ska jag kanske vara med J, det beror på, måste tvätta också och på söndag ska jag vara med Leyla, det är min helg det. Jessica ska även ta ut sin moppe den här veckan eftersom det är nästan varmt ute nu, eller ja, hon tar ut den om hon får för sin pappa det vill säga.

Har inte mycket mer att säga, skriver senare idag eller imorgon.

Rebecca

Do you think about me now and then?

Inget vettigt kommer nog komma från det här inlägget, känner bara att jag måste skriva lite, det brusar i fingrarna så måste göra något åt det. Ja, jag är störd.
Idag var jag i skolan som vanligt, hände inget speciellt som vanligt. Sen hämtade jag upp min lillebror på dagis sen åkte jag hem och pluggade, har pluggat ever since. Lögn, jag har suttit vid datan, har en idag-är-jag-helt-osocial-och-bryr-mig-inte dag och jag bryr mig inte. Social kan jag vara alla andra dagarna på veckan, ibland får man faktiskt bara vara hemma.
Så nu sitter jag och äter kakor och kollar på youtube, SP såklart.
Har inget att skriva.

Rebecca

all them sweet words is a haunt

Tjo, sitter i skolan just nu, har precis haft Spanska och ska ha NO nu, vi ska bygga broar - alltså räkna ut massa och sen få det att sitta ihop, asjobbigt. Lektionen är typ två timmar också och det gör verkligen inte saken bättre. Sen är det svenska, ska fortsätta med muntliga nationella då eftersom vi inte riktigt hann klart igår, sen kommer jag ha väldigt många lediga lektioner, i typ två veckor enligt Bengt. Senare idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antagligen träffa Jesper eller Ellie, vi får se hur det blir.
Och gud vad fint väder det är ute nu! Solen skiner och det är en klarblå himmel, känns verkligen som sommar, förutom att det är svinkallt och inga löv på träden, jag vill ha sommar och sol, korta shorts och fina klänningar! Men mest av allt vill jag vara brun igen, har varit blekfis alldeles för länge nu.
Men måste gå, ska ner till NOsalen också, kanske skriver lite senare ikväll när jag är hemma eller hemma hos vem jag nu ska träffa sen.
Have fun.

Rebecca


ten things to love about them


today


I dont care what you say to me

"Vill bara krypa ihop hos dig och försvinna från världen."

Inte hänt mycket idag, var i skolan, hämtade min lillebror från dagis, träffade J, Ellie och K. Vi kollade på film och gjorde pizza. Jag har ätit pizza alldeles för ofta. Måndag, onsdag, fredag och söndag förra veckan samt igår och idag. Fast jag tränade här hemma igår, typ 1000 situps och minst 200 armhävningar. Det kändes bra så jag gjorde ännu mer idag. Sen gick jag och spydde upp det jag ätit till middag och nu skäms jag - mest för att jag skrev det här. I don't wanna go down that way! Jag vill inte få ett besök av Anorexia/Bulimia Nervosa, vill inte dö som Annie, eller vara på väg dit som Anna, you gotta fight it, we're here for you!
Aja, ska väl göra något nyttigt nu, typ göra uppgiften vi fick på SOn, eller så ska jag komma på nya danser, om fem veckor(!) ska jag och Jessica ha lektion för åttorna, jag funderar på cheer, vet inte vad hon funderar på, ska fråga om vi får ha vecka 22 ist då det är varmare ute. Vi får se, måste ju även komma på danser och så.
Har inte mycket mer att skriva, kollar ana-vids på youtube. Vi får se.

"Tid för honom att visa att han vet vad kärlek är."

Rebecca

I keep going, take it higher

Jag är typ väldigt stolt över mig själv, fick ett VG- på en bilduppgift och VG- och VG på svenska nationella, jag är glad.
Har inget att skriva, ville bara säga det.


Rebecca

I miss cheer so bad it hurts


(Bild från juluppvisning 08)

något annat du vill fråga?

SENASTE:
1. Dryck:  Vatten
2. Telefonsamtalet: Ellie.
3. SMS: Benjamin
4. Sång du lyssnade på:  Flo Rida - Low
5. Gången du grät: En kvart sen?

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Nej
7. Har någon varit otrogen mot dig: Ja
8. Har du varit otrogen: Ja
9. Förlorat någon speciell person: Ja.
10. Varit deprimerad: Ja.
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Skoltrött säger väl allt?

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Grön
13. Vit är alla färger
14.

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Nej men fått tillbaka en.
16. Fått ditt hjärta krossat: Nej.
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja.
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Nej, men det kommer nog
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Nej.
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Folk pratar nonstop
21. Kysst en kompis: Nej.

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: 95% av dem, minst.
23. Hur många barn vill du ha: Två
24. Har du några husdjur: Allergisk.
25. Vill du ändra ditt namn: Ja, mitt efternamn
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var med familjen.
27. Vilken tid vaknade du idag: Elva
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Msn?
29. Någonting som du längtar till: SP in sweden!
30. Senaste gången du träffade din pappa: 29 Juli 08
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Mitt liv?
32. Vad lyssnar du på just nu: Jason Mraz - I'm yours
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jens äger!
34. Vad gör dig irriterad just nu: Vi har inget gott hemma, jag är hungrig

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Rebecca Olivia Elisabeth Olofsson
37. Singel/upptagen: Mittemellan?
38. Stjärntecken: Stenbock
39. Kille eller tjej: Tjej.
40. Grundskola: Trångsund .
41. Gymnasie: Fredrika Bremer förhoppningsvis
42. Högskola: Inga tankar på sånt än.
43. Hårfärg: Blont just nu
44. Långt eller kort: Lite nedanför axlarna.
45. Längd: 164
47. Vad gillar du gällande dig själv: Min ögonfärg.
48. Piercings: Öronen, vill ppierca naveln.
49. Tattoos: Vill ha.
50. Höger eller vänster: Högerhänt

DIN FÖRSTA:
51. Operation: Oopererad
52. Piercing: Öronen.
53. Tatueringen: Den kommer om tre år.
54. Bästa vän: Skulle gissa på Hedda.
55. Sporten du spelade: Friidrott eller Fotboll.
56. Husdjur: Hund tror jag, vad jag minns iallafall.
57. Vaccination du minns: Stelkramp, fyran eller femman.
58. Konsert: Markoolio!
59. Förälskelse: Rasmus, vi var fem.
60. Alkohol du drack: Öl.

JUST NU:
61. Äter du: Ingenting.
62. Dricker du: Ingenting.
63. Är du på väg att: Ingenting
64. Lyssnar du på: Låt: Avril Lavigne - one of those girls. Stil: Punkpop.
65. Väntar du på: Att SP kommer till Sverige.

DIN FRAMTID :
66. Vill du ha barn: Ja,
67. Vill du gifta dig: What's the big deal?
68. Karriär i åtanke: Något måste jag ju lyckas med

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Läpparna.
70. Kramar eller pussar: Hela paketet
71. Kortare eller längre: Längre.
72. Yngre eller äldre: Äldre.
73. Romantisk eller spontan: Romantiskt spontan
74. Snygg mage eller snygga armar: Både och?
75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar.
76. Känslig eller inte: Inte för mycket.
77. Ragg eller förhållande: Ragg är roligare, förhållande bättre.
78. Bråkstake eller tveksam: Bråkstake, men inte över gränsen.

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Jupps.
80. Gjort något sjukt spontant: För många gånger.
81. Tappat glasögon eller linser: För många gånger.
82. Haft sex på första dejten: Nej.
83. Krossat någons hjärta: Ja, två gånger vad jag vet om.
84. Har någon krossat ditt hjärta: Ja, flera gånger.
85. Har du blivit arresterad: Nej.
86. Dissat någon: Ja
87. Gråtit när någon dött: Alldeles för mycket.
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Nej.

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Nej.
90. Mirakel: Nej, men på tillfälligheter
91. Kärlek vid första ögonkastet: Njee.
92. Himlen: Jag tror på en individuell himmel.
93. Tomten: Nej.
94. Att kyssas på första dejten: Såklart
95. Änglar: Vi har alla våra egna Änglar.

SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej.
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja.
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Musik!
100. Att posta det här är din 100 sanning:  Jag trycker på Spara & publicera nu.

i've been waiting all night now

Tjosan.
Jag vet att jag inte har skrivit här så mycket, men har fokuserat på den andra bloggen lite, men nu är jag här. Just nu är jag hemma från skolan, har halsfluss men ska till skolan imorgon iallafall. Min syster är även här för att hämta lite kläder och så annars händer det inte mycket här i min lilla värld.
Jag skriver nog senare idag, känner mig tom på ord just nu.


Rebecca

life's unfair

Var inte i skolan idag, har blivit sjuk. Vaknade upp imorse helt kallsvettig, gick upp och klädde på mig och så, skulle precis gå utanför dörren så spydde jag. Bara att gå in och duscha och gå och lägga sig. Vaknade upp igen runt ett och typ kollade på film till typ sju då det var middag, gick ner, käkade lite och nu sitter jag här. tangentbordet i knät och skärmen på nattduksbordet. Just the way i like it.
Är inte på humör för att skriva värsta långa inlägget, har inte hänt något spec idag.
Skriver kanske senare ikväll annars blir det imorgon.

Peace and Love
Rebecca

Låten passar in på mitt liv, varje mening

Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you

Do you ever want to run away?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming


No you don't know what it's like
When nothing feels alright
You don't know what it's like
To be like me

Do you wanna be somebody else?
Are you sick of feeling so left out?
Are you desperate to find something more
Before your life is over?

Are you stuck inside a world you hate?
Are you sick of everyone around?
With their big fake smiles and stupid lies
While deep inside you're bleeding

To be hurt, to feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

No one ever lied straight to your face
And no one ever stabbed you in the back
You might think I'm happy
But I'm not gonna be ok
Everybody always gave you what you wanted
You never had to work
It was always there
You don't know what it's like


can we be happy together?

Det råkar inte vara någon som vet hur många avsnitt det är på säsong två av Gossip Girl? Hittar bara till avsnitt 17, men det kan inte vara slutet, för det var liksom inget riktigt slut som det brukar vara sista avsnittet av säsongen.
Har även Buffy och Greys Anatomy att kolla på, GA kommer det nog bli idag. Ska nog gå och duscha snart, måste gå och lägga mig snart så jag kommer upp imorgon, jag har sovmorgon till tjugo över nio men ändå. Jag måste fortfarande gå upp runt tjugo-tio i åtta för att hinna.

Har fortfarande massa inuti mig som vill komma ut genom mina fingrar men jag vet inte, ska försöka vända min blogg lite, inte bara skriva massa deppthoughts, utan även happythoughts, det blir inte många men ändå. Det är inte många glada tankar i mitt huvud. BTW, drömde om min pappa inatt, helt wierd, vaknade upp helt störd. Jag drömde att han körde mig till skolan och var med på mina lektioner och sånt, helt sjukt, sen i slutet kom lullan och då vaknade jag upp av mobilen som ringde. Världens bästa start på dagen. Simple Plan. Det är även lite mycket Simple Plan här i min blogg, jag borde bli emo så slipper ni bli förvirrade. BTW, en tjej på bussen hem, typ lite punkig, stirrade snett på mig, (jag är blond, hade tights och klackar på mig.) hon tyckte säkert att jag var värsta fjortisen men sen hörde hon min ringsignal när det ringde och bara spärrade upp ögonen och stirrade ännu mer på mig, hata fördomsfulla människor.
Nu blev det ännu ett långt inlägg om ingenting. helt waste of letters men ändå. Ni vill läsa, jag vill skriva, perfect match. 


Peace And Love
Rebecca

hey there

A thousand miles seems pretty far but they've got planes and traines and cars
I'd walk to you if i had no other way
i swear i would
my friends they all make fun of me
but i just laugh along because i know that none of them have felt this way


videoklippet!


Håll koll på 1:27-1:34, han näst längst till vänster, på hans hand vid knät, hur gulligt är inte det! (dom är inte gay, inte vad allmänheten känner till iaf.)

i<3simple plan, they're my drug.

Yay! Det var tacos.
Kollar på David & Pierre videos på youtube, det går rykten om att dom är gay så självklart gör människor massa videos för att försöka bevisa detta, självklart tycker jag att alla vidoes är skitkul att se på, både för att både Pierre och David ser så j-vla bra ut, men även för att dom inte är gay, men vissa bilder kan säga annat, men common sense. Fast ibland undrar jag verkligen. Nu får ni kanske uppfattningen att jag är homofob, verkligen inte. Jag ska lätt ha en gay killkompis sen, naaaaajs.
Okej, helt wierd inlägg. Ska fortsätta kolla på gulliga videos och shit nu...

Interviewer: What's the worst roumour you've ever heard about your self?
David: Somewhere, some people said that me and Pierre were gay.
Pierre: Well, it's not far from the truth. Just because i like to put my penis in his mouth every ones in a while doesn't mean we are gay.

HAHAHAHAH. I LOVE THEM!
För er som hört intervjun, dom kanske inte säger exakt just så men sammanfattat säger dom så.
Jag kan inte få nog av alla gulliga bilder och videos. DROOG.
Lägger in en video i nästa inlägg.


Funderar seriöst på att skaffa en blogg på engelska, just för att det är så mycket lättare att skriva, dock svårare för er att förstå, men kommer isåfall behålla den svenska. Vi får se hur det blir med det där... Leker fortfarande med tanken, som allltid, haha.

När jag började skriva det här inlägget var jag fett med deppad men nu är jag asglad igen, SP knows how to do it!
Vill skriva så mycket mer men har en känsla av att ingen komma orka läsa det då. Själv hatar jag bloggare som skriver runt 10 rader i ett inlägg och påstår att dom skriver blogg bra. Det går inte att få till ett bra blogginlägg på tio rader. Kanske för modebloggar, men det är mer för bildernas skull man läser såna bloggar.

I wanna be the only hand you need to hold on to.
I wanna feel the way i feel when i'm with you.

I wonder what it's like to be like you
To never really care how bad it hurts
So go ahead and lie and keep moving on
It's all about your self and your never wrong
I'll watch you crash and burn



Och fan vad mycket jag svär. Får alltid sitta och ändra om svordomar när jag är klar, annars skulle det vara svordomar överallt. Det är inte bra. Inte coolt liksom. Måste verkligen sluta svära och använda slang. Hatar själv att läsa sådant, även skriver jag det själv. Am I going crazy?

Okej, alldeles för långt inlägg nog, inte coolt alls.


Peace And Love
Rebecca

we all want the same things

Känner att jag bara måste skriva av mig lite, är helt nerdeppad nu och shit.
Två dagar sen jag skrev ett riktigt inlägg, känns som ett år sen. Igår, gjorde jag inte mycket, inget jag kan skriva om här i bloggen iaf.
Idag har jag bara varit i skolan, försov mig första lektionen, Mats blev inte glad eftersom det händer ofta på sistone. Sen var det bild, hatar bild, eller ja, läraren. Fast fick tillbaka bildtolkningsprovet vi gjorde förut, VG- stod det, mitt andra VG i bild under hela åttan och nian. Jag får inte betyg över G på prov.

  • Matte - galet svårt.
  • NO - ännu svårare än matte.
  • SO - hatar att argumentera och diskutera med ett freaking papper.
  • Svenska - bra lärare, lat Rebecca, fast jag försöker iallafall. 
  • Bild - Otroligt dålig lärare, jag suger på bild.
  • Engelska - våran lärare suger - vi lär oss inget - vi har inga prov - det finns inget sätt han kan se vad vi kan.
  • Idrott - Ett prov om året, man får visa allt på lektionerna.
  • Slöjd - otroligt dålig på både sy och trä.
  • Hemkunskap - låt inte mig laga mat - hatar läraren.

Idag är det måndag, alltså Fisk i skolan, (kanske inte var det just idag, men det är oftast det på måndagar.) Så jag och Emelie gick ner till Oasen för att käka pizza, det första vi ser när vi kommer in är Eppu som ger Matte en lapdance, sexigt hörru. Efter en kvart ungefär kom sjuka Johan dit för att göra oss sällskap och för att det bara tar honom 1 minut att gå. Så vi äter upp våra pizzor, eller ja, båda åt bara halva, vi skulle delat på en som vi tänkte göra från början, men men. Sen var det SO, vi kom sent - det tar lång tid att få sina pizzor på oasen. Vi hade bara SO i typ 20 minuter för sen skulle det vara någon föreläsning or something. Riktigt boring. Spanska var det sen, vikarie som typ visste allt om allt. Han genomskådade mig - jag använde Translate.google.com sidan suger så han märkte direkt.
Aja, nu är maten klar i smell TACOS! Skriver nog senare, fick iallafall ur mig lite nu...


Rebecca


no need to say more

I'll be your dream, I'll be your wish I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love be everything that you need.
I love you more with every breath truly madly deeply do..
I will be strong I will be faithful 'cause I'm counting on a new beginning.
A reason for living. A deeper meaning.

I was lost and then i found you

All of the things that I want to say just aren't coming out right
I'm tripping on words
You've got my head spinning
I don't know where to go from here

Cause it's you and me and all other people with nothing to do
Nothing to prove
And it's you and me and all other people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

There's something about you now
I can't quite figure out


mmhmm

Nothing you say today is gonna bring me down.
En vecka sen sist jag skrev här, har inte haft något att skriva, har fortfarande inte det, tänkte bara uppdatera er lite om vad jag gjort sen sist. Har varit lika sjuk som innan, varit i skolan, varit i romme (i torssdags) det ägde, fast bussresan hemvar inte lika kul. När jag äntligen lyckades somna så börjar åttorna som satt bakom migoch Jessica att börja spela musik, Lady GaGa - pokerfac, ungjävlar säger jag bara. Kunde inte somna om efter det, var trött och grinig och sur resten av resan hem, jobbigt för dom runt mig tror jag. Sen kom mats (min lärare) bak och så frågade jag honom om vi hade sovmorgon idag (fredag) med tanke på att vi kom hem från romme så sent. Han sa att vi kunde ta det om vi ville men arbeta hemma istället, men att jag borde vara i skolan eftersom han visste att jag bara skulle sova om jag var hemma.
In front of alla åttorna också, gissa om dom verkligen vet vem jag är nu, haha.
Fast imorse när jag vaknade hade jag sån jävla mensvärk så det resulterade i att jag spydde tre gånger, alltså gick jag inte till skolan. Under dagen har jag spytt flera gånger, har fortfarande jävla mensvärken, ska fan gå till läkaren/gynekologen och kräva piller mot mensvärk, står inte ut! Welcome to my life

Just nu lyssnar jag på simple plan på youtube,  i'm trying to forget that i'm addicted to you, but i want it, and i need it, i'm addicted to you.

Borde verkligen sova nu men orkar fan inte. Ska upp tidigt imorgon och vara barnvakt, eller aa, kommer väl väckas runt tio-elva men det är tidigt för en lördag.
Okej, ska sluta skriva nu.


Rebecca

RSS 2.0