utan dina andetag

Lyssnar på KENT. Saknar min André. Helt tom inuti mig. Mitt hjärta i din hand. Ska snart lägga mackis i sin säng och sen ska jag lägga mig i min och kolla på GA. Och sakna min man.

Imorgon ska jag och Angelica typ till Skopunkten och köpa fina skor. Sen ska jag jobba. Typ. Om hon inte är för bakis dvs...

delfin eller haj?


weiho

Sitter i soffan just nu med min söta lillebror. Vi har ätit pizza och köpt godis. En riktig tjockislördag. Och André är dum och ville inte komma hit. Så vi träffas inte förrän på torsdag.
Har absolut inget att skriva. Så är det när man inte har ett liv haha.

KISSES

river flows in you

WOHO. Jag är vaken. Vaknade runt 10 och sen somnade jag om och sov i en halvtimma, vaknade, somnade om. Ja, ni fattar nog.
Gick till slut upp halv fyra då jag höll på att kissa på mig.
Hittills har jag ätit frukost och sett på två grey's anatomy avsnitt. Ska passa min söta lillebror ikväll och försöker just nu att locka hit min pojkvän. Det går inte så bra. Kanske inte skulle ha sagt att jag ska vara barnvakt ikväll?

Aja, ska gå tillbaka till SGH och Mc.Dreamy... ;)

wherever you are

Två frusna syskon halv tio på kvällen efter ett dopp i endast 22grader.

söt kille som drar samma pose på alla bilder.


every once in a little while

Jobbet var jobbigt. Helt enkelt. Fast det var typ helt dött med folk, så lugnt vid stängning har det aldrig varit när jag har jobbat. Sjukt skönt iallafall. Men alla har fått de nya tröjorna som är mycket snyggare än skjortorna. Så där gick jag runt i en ful stor skjorta - som luktade unket efter 3 veckor i ett litet skåp medans alla andra hade snygga T-shirts på sig. På söndag ska jag leta upp en snygg tröja att sätta på mig! Fast då kanske folk ser att mina byxor är för stora egentligen? Så då måste jag leta upp mindre byxor också. Åh så jobbigt det blev nu.
Men blev även av med min tid på onsdag. Sweet. Mötte den chefen i omklädningsrummet och så sa hon att jag kunde vara ledig på onsdag om jag ville. NAJS.

Men André och hans familj ska liksom upp till fjällen på söndag. Helt sjukt i huvudet. Hans pappa bokade resan. Det enda de kan göra där är att fiska och bada. Och de bor 1 minut från drevviken. Sjukt idiotiskt om jag får säga så. (Hoppas inte hans familj läser min blogg...)
HUR ska jag kunna vara utan min älskling?! Började nästan gråta idag när vi stod och väntade på min buss, hatar att vara utan honom!

Har målat mina naglar också. Så nu är de fina igen.
Ska gå och borsta mina raka(!) tänder och sen sova.

KISSES

utkast från ca 14.00 idag

Svettigt inatt. Älskling är ju sjuk så jag tvingade honom att sova med täcke på sig, och jag var tvungen att ligga och hålla om honom så det blev jäkligt varmt efter bara några minuter.
Sen vaknade jag nån gång imorse av att det var helt blött runt mig. Så svettiga var vi.
Annars hade jag en grym dröm med Edward och resten av Cullen familjen. Det var en fin dröm.

Idag ska jag jobba, första gången på nästan tre veckor. 16-22.15. Det kommer nog inte bli najs. Kommer bli krångligt i början eftersom jag inte har en aning om vilka nya varor som är inne och så. Hard work. Ser inte fram emot det.
Och jag har bara fått stängningstider på jobbet, i en månad framåt. Fyfan. Vad har dom emot mig? Haha.

jag tänkte

Skriva värsta texten här men jag ångrar mig. Det är för många vuxna som läser min blogg. Vuxna som egentligen borde skaffa sig ett liv. Liksom.
Så nu ska jag släpa André till sängen och dra av oss kläderna och ligga och mysa. (Det är gaaaalet varmt och kvavt i rummet.)

Och en otroligt fräsch liten grej. Vi har inte duschat sen i tisdags förmiddag. För igår så skulle vi till hans morfar och det fanns inga rena handdukar så vi hann inte duscha. Och idag finns det inte heller några rena handdukar så vi kan inte duscha, men jag vill verkligen duscha, jag behöver duscha! Förstår inte hur André står ut med mig just nu, mitt hår är fettigt och fult och jag stinker gammal deo och parfym. Kan ju ställa mig ute i regnet, då blir jag fräsch igen?

Ugh. Tur att jag ska hem idag. Måååååste duscha, längtar efter en varm dusch med tvål, schampoo och balsam. Och min rakhyvel, mina ben är lika håriga som André's. Förstår verkligen inte hur han kan vilja ligga och mysa med mig.
Men iochförsig så är han förkyld och ligger och hostar och snorar så han är inte heller världens mysigaste. Men han kan ju inte rå för det.
Aja. Nu vill jag pussas och han kollar på nån video på YouTube om hur man gör ett speciellt beat i FL studio.

KISSES


interruption

André kom hem till mig sist jag skrev, han sov hos mig och sen åkte vi hem till honom. Igår var vi på AIK-Rosenborg. Hehehe AIK torskaaade! Fan vad härligt. Fast skulle ändå vara lite kul med ett svenskt lag i CL, även fast det är råttorna vi pratar om...

Annars så regnar det ute och vi har inget att göra så vi sitter vid varsin dator så jag skriver gulliga meddelanden på msn till honom.

Nu ska jag pussa på min sjuka pojkvän.

takes away the pain

Ännu ett paket jag är missnöjd med. Tightsen är skitfula i verkligheten. Ska skicka tillbaka dom också. Fan vad irriterande! Nu ska jag gå och duscha och tvätta håret, det behövs!

Men trosorna var fina.
När jag kommer ur duschen igen ska jag INTE in på nelly, ska kolla laredoute - eller hur det stavas - och andra sidor. PUSS.

impressive

Sitter på landet nu, kollar på Girls of the Playboy Mansion. Det regnade ju hela dagen igår och runt 9 tiden när det var som värst så var vi i bilen på väg hit. Och så går vindrutetorkarna sönder. Fatta det liksom. Så mamma kommer på en briljant idé. Med tvättlina så knöt hon fast två snören på den vänstra torkaren så fick jag och Kim sitta och dra torkaren fram och tillbaka. Angelica böt med mig efter ungefär halva vägen och vi har nu båda två blåsor på fingrarna. Jag har vattenblåsor och den ena sprack idag. Jättemysigt...
Annars är det kallt och mulet. Kim som lovade oss solsken och 22-25 grader. Liar liar.
Aja, ska kolla vidare på Girls of the Playboy Mansion nu. Bloggar nog inget mer idag, kanske blir något ikväll när vi kommer hem igen.
Annars får ni vänta tills imorgon.

KISSES

nej men se vad som händer

Följ min blogg med bloglovin

darkness in my world

Var och hämtade ut mitt paket. Fick hem fel skor till Angelica och tightsen kändes som gymnastikbyxor så de ska skickas tillbaka. Skön känsla liksom...
Så nu ska jag kolla på nya tights. :)

i could really use a wish right now

airplanes in the nightsky are like shooting stars

Vaknade en gång 12.43 efter en konstig dröm. Jag var otrogen mot André, med hans onda tvillingbror. Hmm... Så jag somnade om och vaknade 14:40 av mamma " kom ner och ät frukost nu!"
Ska snart till sågen med Angelica, den enda här som faktiskt gör vad man ska.

Ska dra på mig en vanlig tröja nu och strumpor.

KISSES

that's how i feel about you

you're one in a million
I'd rather die than
live without you


Har precis bäddat om sängen. Så jävla trevligt att bädda sängen, åka hemifrån, komma hem och behöva bädda om sängen för att ens odugliga syster inte har någon respekt. Härligt va? Can't wait 'til she leaves. Så nu har jag blått lakan, lila påslakan och rött örngott. Det är så mysigt med omatchande sängkläder. Jag måste åka till IKEA snart. Måste köpa minst 2 lakan som passar min säng samt minst 2 bäddset. Samt en ny kudde för "ligga-på-magen" istället för min "ligga-på-rygg-eller-sidan" kudde. Tänk att det finns kuddar för hur man sover. Coolt.
Det ska även bli skönt att få 120 centimeter endast för mig själv. Ska sträcka på benen och vira ben och armar runt täcket utan att behöva dela med mig. Mitt älskade duntäcke som är svettigt på sommaren men ack så skönt.

Inatt så sov vi med fläkten på (som vanligt) och det blev helt sjukt kallt så jag vaknade och drog täcket av André. Sen vaknade jag igen av att jag frös, han hade tagit tillbaka det. Så fortsatte det resten av morgonen.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och kissa och lämna glasen som står i mitt rum. Imorgon ska jag till landet - på riktigt nu! Eller så stannar jag hemma och njuter av min säng för mig själv hela helgen? Hmm. Svårt val. Får se imorgon.

Påminn mig att aldrig mer låna ut saker till familj. Varken busskort, pengar eller sängar.

XOXO

anledningen till varför jag bloggar

Jag hade en annan blogg förut men jag tog bort den. Jag ångrar det verkligen nu. För inläggen försvann och med dom försvann minnet. Jag har ingen aning om vad jag brukade göra innan jag skaffade den här bloggen. Ett helt år hade jag blogg innan den här. Ett helt år av minnen och dagar är borta. Jag kommer inte ihåg något. Våren 07 dumpade jag min pojkvän. Den sommaren skaffade jag en ny, en riktig idiot. Ronja fanns då, Ronja var bäst. Och jag skrev vad vi gjorde och sa och vilka låtar vi lyssnade på. Men nu har jag glömt. Jag kommer bara ihåg Vans. Hennes båt i Norrby. När vi smög ut på nätterna och jag blev förkyld. När jag hade sönder hennes säng.
Men inget mer. Jag behöver min gamla blogg nu och mina gamla inlägg. Men dom är borta för alltid nu och det suger verkligen. Jättemycket. Så det är därför jag bloggar. För att komma ihåg det här när jag är gammal. Komma ihåg det sista året med älskade 9B. Veta vad vi gjorde och vad jag brukade skratta åt. A fast nej. Jag vill komma ihåg människorna. Hur de såg ut, hur de skrattade, vad de hade för humor. Visst, de flesta av oss var perversa. Det är man i grundskolan. Vissa rökte och supte.

Så jag bloggar för att komma ihåg och om det är många som läser? Inte särskilt. För vem vill egentligen läsa om någon annans liv istället för att leva sitt egna?
Men jag vill ha min blogg, föralltid. Den ska aldrig försvinna för då försvinner minnena. Så dagen min blogg på något sätt dör. Den dagen kommer jag gråta, mycket.
Så jag borde egentligen Print-Screena alla inlägg och spara dom på ett USB-minne. Så jag aldrig kan förlora dom. För minnen är det bästa vi nånsin får.

Så nu vet ni varför jag bloggar. Om ni orkade läsa igenom det här.
Jag bloggar för att minnas. Skriver ner händelser på internet, öppet för alla att läsa. Och jag har fått sota för det några gånger. Men det gör inget. För när jag är 30 år så kommer jag kunna läsa det här och bara skratta åt det.

Jag vill komma ihåg första året i gymnasiet. Min fina pojkvän. Och hur mycket jag känner. Saknar. Vill ha.

jag älskar min nya kjol!

Men den är verkligen inte så kort. Den går till halva låren ungefär. Den åkte upp och jag hann inte dra ner den eller ta en ny bild. Klaga inte. Den är sjukt snygg.


all i want (right now) is a bigger room


Jag lovade mig själv att jag skulle ha ett rent skrivbord. Men ni ser ju. Jag är inte bra på att ha det städat. Jag hatar att städa och jag har ingenstans att lägga allt. Så allt hamnar ändå på skrivbordet tillslut. Pantflaskor, viktiga lappar, kort, p-piller, småsaker som toffsar hårspännen. Ja ni förstår. Allt som jag har inte har plats för någon annanstans.

Men om bara 3 veckor flyttar min kära syster Angelica ner till skåne för att plugga och då får jag hennes rum som är mycket större. Då ska ni få se på rent. Hehe, not. Då finns det ju bara ännu mer ställen att lägga all skit på. Och mer golv för kläderna att ligga på. Men då har jag även en större garderob. Sweet. Det här kommer bli bra. Och det låter hemskt men jag kan inte vänta tills hon flyttar hemifrån. Love you anyway.

Nu ska jag tjata på mamma så hon skjutsar mig till sågen så jag kan hämta ut mina tights och Angelicas skor.

KISSES


såhär kan jag inte gå ut!

Kolla hur min rumpa ser ut i min nya klänning! O M G


zoom och smutsig spegel, men ni ser ju vad jag menar...


the smiths - asleep

Nu har kjolen och klänningen kommit. Orkar inte ta bilder på dom, scrolla ner så finns de där. Fick även hem AVI från posten för skorna och tightsen så ska åka och hämta ut de också. Måste tvätta också. Suck! Vet inte om det blir något land för mig. Får se när jag har tvättat klart.

PUSS

many things

Inget landställe för mig idag. Kanske imorgon istället. Men det ska tydligen bli dåligt väder imorgon? Istället ska jag kolla på när min töntiga pojkvän spelar WoW. Ska hyra en film och köpa choklad istället. Det bästa är att jag får chokladen för mig själv för min baby bantar. Han äter typ inget onyttigt längre eller nåt. Riktigt töntigt. Han kommer bli en vandrande pinne snart...

Annars smälter vi bort här i värmen. Trots att fläkten är precis bredvid mig svettas jag lite. Så varmt är det. Snart kommer även solen hit och lyser rakt genom fönstret så det blir ännu varmare här inne...

Inga bilder heller. Jag vet. Men imorgon ska ni få se mina nya kläder och så. Har inte tagit några bilder idag eller igår. Så det kanske blir gamla bilder. Vi får se.


PUSS

heaven or hell?

Så det är roligare att läsa om när jag och min pojkvän bråkar än när vi är lyckliga?
Så gulliga ni är.

Jag orkar inte. Åker nog till landet senare idag. Kanske. Vill bort.

PUSS

giving up everything for my love

Det tog ett tag innan vi åkte hem till André. Hans mamma skulle komma och hämta oss så mamma bjöd på fika, kan ni tänka er att dom inte har träffats förrän igår? Och vi har ändå varit tillsammans i över ett år nu... Men det verkade gå bra iaf.
Idag Så vaknade vi helt utslagna, även efter 9 timmars sömn. Vad har hänt med oss? Vi åt frukost och sen gick vi ner till sjöängen för att bada. Sen gick vi upp till huset igen och la oss i deras bubbelpool och badade lite mer. Nu har vi klätt på oss och snart kommer hans pappa hem med mat. Sen ska vi åka till Haninge C och hämta ut hans halsband.

Och förhoppningsvis så har mitt paket från Nelly kommit idag. Det skulle ta 2-3 dagar. Så idag eller imorgon. Sweet! Idag kommer även min söta syster Angelica hem igen, har inte träffat henne sen typ 18 juni när hon åkte till SSC. Så det är ganska länge. Hennes present kommer med i Nelly paketet så då blir hon glad.

Nu kom maten hit. HEHEHE.

PUSS

jag är slösaktig

Nu har jag packat ner lite kläder + bikinin. Åker hem till André och spenderar natten. Vi ska bada idag också. Imorgon ska vi hämta ut hans armband, helt otroligt att de behöver en hel dag för att ta bort tre länkar på ett vanligt silverarmband. Löljigt!
Annars så är det galet varmt och jag klagar inte. Verkligen inte efter vintern. Men lite vindar skulle inte klaga.
Jag har gjort av med 2700 kr sen den 15e. Känns lite faktiskt. Har ingen aning heller om var alla pengar har tagit vägen. Eller jo. Ca 700 på Nelly, 700 idag, 700 på älsklings tröja + bio. 2100 där. Men de resterande 600?! Gone with the wind! Enligt mina kontoutdrag så har jag lagt 187 kr på något och jag har ingen aning om vad fasen det är! Irriterande!

Annars så ska jag klä på mig min nya kjol och ett turkost linne. Orkar inte lägga upp en bild på det. Ni får använda fantasin. Tänk havsturkost linne och svart kjol. Så ser jag ut snart.
PUSS

new things, 700 less in the bank


99:- för båda två på BikBok


BH+trosor, ca 200:-
strumpor 49.50:-
skrubbhandskar typ 40:-
Kjol+Linne 99:-
= ca390
Klippning 210:-
Korta av Andrés armband 100:-
=ca 700:-


Ignorera my stoneface. Men så ser håret ut nu. 210 kr:-


the only exception

Nu när jag har en kamera som duger så ska det bli mer bilder här i bloggen. Det är så tråkigt när det är bara text, jag vet det. Men finns inte alltid bilder att lägga upp. Har typ inga bilder på mig själv längre.
Men idag vet jag inte om det blir så många bilder, ska ju bara gå runt i Haninge C. Annars lägger jag upp nån söt bild på André eller på ett träd eller något.
Vad vill ni se bild på?
Tell me.

Nu ska jag gå och kissa och sen gå till bussen. Typ.
Kisses

Jag och Mackis målade stenar igår. Mycket mer miljövänligt än att rita på papper!


åh juste.

Det var sjukt skönt att ha hela min säng för mig själv. Jag sträckte ut med med benen åt två olika håll och armarma usträckta. Skönt. Sov i ca 10 timmar. Jag har, btw, börjat sova jättelänge. Kan det bero på värmen?

Men saknar ändå min André när jag ligger i sängen.

tuesday i'm flowery

Ska till Haninge C idag. Har på mig en blommig kjol som jag hoppas att nån i min familj äger. Den låg i min byrå men det är inte min. Säkert min systers. HEHE.
Ska klippa av allt slitna i håret samt klippa upp det. Sen ska ni få se på lockarna. Galet fina blir dom. Kan visa senare när dom visar sig.
Annars ska vi fixa Andrés armband som är för långt, ska kolla om dom kan klippa av några länkar. Hoppas det.


life of a no-lifer

Jag måste sova....! Känner mig som en zombie. Mormor (eller någon annan) har tydligen sovit i min säng så böt lakan och så duschade jag - varför lägga sig i rena lakan när man är skitig? - sen hade hon lagt att kläderna på min säng i en tvättkorg så la in allt i min byrå nyss samt slängde ner skitig tvätt från golvet i korgen. Packade även upp ryggväskan fylld med kläder från Gotland och nu sitter jag här.

Imorgon ska jag till Haninge C och klippa mig och fixa lite mer saker. Sen hem till André och hämta det sista = mina 2 kuddar + tjocktröjor och mjukisar. Så jag inte har kvar något där. Skönt.
Nu ska jag se klart på Grey's Anatomy - ska se om alla säsonger - och sen gå och lägga mig i min nybäddade kalla säng. Helt själv. Och om jag ska vara ärlig så kommer det bli skönt att sova själv. Kunna ligga hur jag vill och breda ut mina ben som längtar efter en ordentlig stretch.

Annars så är jag död inombords. Känner inga känslor alls just nu. Helt tomt.



Yeah you bleed just to know you're alive

You're the closest to heaven that I'll ever be.


Worst day in a long long time. Ångrar allt jag gjort sen jag gick upp imorse. Annars packade jag min väska fylld med kläder jag hade hos andré och drog hem. Orkade inte stanna kvar där. Skulle ha haft en större väska så jag kunde få med mina mjukisar och tjocktröjor för nu måste jag komma och hämta dom också. Och min älsklingskudde är i hans säng. Han kommer säkert slänga den på golvet när han ska sova så han äntligen får sin säng för sig själv och inte behöver putta bort mig för att få plats....

Awesome day Kill me now please. please.

every down send us higher


in my head i see you all over me

Saknar Mallorca lite. Bara lite. Och jäklar vad snygg man är när man ska hoppa i! Slänger in fina bilden från Mallis.


hur söt får man bli?

du är faktiskt bäst och jag älskar dig


jag glömde nästan...

ECLIPSE VAR SÅ JÄVLA BRA! Helt sjukt galet grymt otroligt bra! Måste se den snart igen!

spend money

Har slösat bort ca 700 på Nelly. Ganska härligt faktiskt. Jag har ju ändå massa pengar som jag inte vet vad jag ska göra av. Imorgon är det 13 månader med min pojke. Får se vad som händer.
Edge SL Dress SEK 161, Only - NELLY.COM
161 kr (Studentrabatt)
Josephine Leggings SEK 143, Jeane Blush - NELLY.COM
143 kr (Studentrabatt)

Flower Short Skirt SEK 179, Vero Moda - NELLY.COM
179kr (Studentrabatt)

Samt dessa skor till min syster
Marble SEK 269, Nelly  Shoes - NELLY.COM
269 kr (Studentrabatt)

banana pancakes

Eclipse idag med min André som för tillfället är sur på mig... Men I'll fix it, as allways. Bion börjar 18:10 och vi måste hämta ut biljetterna senast 17:10 så vi ska dra om 55 minuter och så ska vi äta innan bion börjar. Eller nåt.
Nu ska jag leta upp tjurskallen och pussa på honom så han blir lite glad.

build a bridge

Jäkligt härliga dagar på gotland. Om man bortser från den tropiska hettan. Men Östersjön och poolen svalkade lagom under dagarna. Vi har inte gjort något speciellt där nere, solat och badat. Var i innerstaden två gånger och käkade glass och en sista gång idag och gick runt lite, vi bodde cirka 4km från Visby så det blev inte så mycket... Idag köpte jag en fin tröja till baby, för 399:- , lite dyrt för en t-shirt kanske men den var så snygg! Fick 5900 i lön och har nu kvar 5400. Men det enda jag behöver köpa nu är glasögon så det blir jättebra! Samt present till min syster som fyllt 20.

Tog typ bara bilder på min älskling och det är väl inte så kul för er att se på? Men vi hade jättefin utsikt från lägenheten i Snäck. Galet fint när solen gick ner.
Mysiga dagar med min älskling och nästa höst åker vi ner ensamma så då blir det ännu mysigare.

Nu ska jag leta upp André som försvann nånstans i deras stora röda villa...


bilder från Mallorca, Santa Ponsa

Bra utsikt + poolerna! (den i mitten och den till höger var våra)

 

Jag syster och kusin på en trampbåt

Jag och syster Louise

 

så charmig... Lägg märke till bibeln i min hand!

Sista solen! Brände hela kroppen efter det och fick stanna inne hela nästa dag...


nothing on you baby

Hemma nu, jobbar i helgen och åker till Gotland på söndag med älskling och hans familj. Slänger upp fina bilder nu!

let it go

Varmt och skönt här i Santa ponsa, men jag saknar min man som är hemma i sverige, men snart är jag hemma igen, bara mandag, tisdag och onsdag och sen ska jag pussa pa honom! Det känns bra.

Idag lag jag i sängen till typ 2 och sen gjorde jag inte sa mycket mer, har bara gatt ur rummet för att äta och nu sitta vid datorn. Om 8 minuter gar min tid ut och da ska jag ga upp igen till trakiga rummet.
När jag kommer hem blir det bildbomb!
Om inte planet hem kraschar eller nat... HAHA.
Resten av tiden här ska jag ligga och steka vid poolen och fa lite färg, magen och benen är brunare än överkroppen eftersom jag har haft solkräm där. Sa det maste jag ändra pa, fort!
Längar tills vi landar pa Arlanda och jag far sova i min säng igen, aaaah jag saknar min säng! Och min tempurkudde, min nacke gillar inte alls kuddarna här... Och sängen är mjuk och man känner fjädrarna och sa fort man rör sig sa later det amycket, jobbigt!

Nu ska jag prata lite mer med min man.

Skriver nästa gang jag sitter vid datorn.

Until then, XO XO, you know you love me.


mallorca!

Forlat for att jag inte bloggar men det kostar ju att sitta vid datorn har nere... Annars sa ar det jattevarmt, aven nu pa kvallen, sitter och svettas i hotellobbyn just nu... Vantar pa att min baby ska logga in pa sin dator, han har 10 minuter och 35 sekunder pa sig...
Har fatt lite farg iaf, ingen blek gris langre! :D

Finns inget att gora har om man inte solar och badar och poolen stanger 20.00, javligt dumt! Alla barer och grejer finns i Magaluf, ca 2 mil harifran, men taxi ar billigt! Bara ca 10 euro dit och sen 10 euro tillbaka, cheap cheap!

Nu ska jag kolla runt pa FB och bloggar, kisses!

Santa Ponsa!

Sitter i hotellobbyn just nu, galet skont väder ute! Ska dra till poolen om nagra sekunder när tiden för internet gar ut... Annars sa var vi i Magaluf igar, jag och Louise och fick ragg av 35+are hela tiden... Kul.
I taxin dit sa fragade han var vi var ifran och när vi sa Sweden sa visste han precis var vi skulle ga.. haha!

RSS 2.0