yeah

Jag behöver fler filmtips!
Är helt trött på mina filmer och Grey's Anatomy har tagit sig över en månad att ladda ner, 9.21 GB.
JOBBIGT!
Så, kära bloggläsare, skriv filmförslag, alla filmer ni någonsin sett! (Dock inte barnfilmer)

Idag har det inte hänt så jättemycket, vaknade alldeles för sent och hann bara klä på mig och ta en Yoggi Yalla! från kylskåpet innan det var dags att gå, fick sminka mig på bussen.
Väl i skolan så var det lugnt, hade kul typ hela tiden.
Lunch, lax och potatis, dagen fortsätter bra! Sen är det lite tråkiga lektioner, men jag överlevde.
Efter skolan var det hem, packa, käka och sen dra på träning. Gymnastik var det idag, gjorde egentligen inte så jättemycket, övade mest handvolter och stillastående flickisar utan framgång. Träffade även Joanna och alla andra i JrB, kändes lite knäppt. Menmen, dem var duktiga iallafall, duktigare och fler än vad vi var i början. 
Sen kom mamma och hämtade mig, jag åt middag igen och nu sitter jag här.

Skulle även vilja ha lite fler bloggar att läsa, vad som helst är bra, skicka en kommentar med några bra bloggar.
ADIOS 

fick en rolig kommentar,

(: 
vare inte du som ALDRIG skriver fel? ;p
det heter inte data, det heter dator. data = information.
och 159 låtar, 820MB är inte mycket :)



Vissa läser verkligen mina inlägg ordentligt.
Jag stavar aldrig felMen jag har aldrig sagt att jag inte skriver fel. Innerst inne vet jag att det heter dator men det låter så fult.
Och det där om att 159 låtar / 820 MB inte är mycket, det sa jag inte heller. Det KÄNNS mycket.
Jag hatar folk som läser men inte förstår
Idioter.

Jag blir verkligen inte sur när någon rättar mig, men vill väldigt gärna veta vilken feg person som inte ens vågar skriva sitt namn. Du som nu skrev det där kan skriva en till kommentar så jag vet vem du är, annars är det bara skitsnack.

fan det funkar

Funderar på att helt lägga av med blogg.

Var inte i skolan idag, vaknade upp imorse och mådde illa och frös sjukt mycket, trots mitt varma duntäcke. Hmm. Vet inte hur jag kommer må imorgon så kan inte säga om jag ska till skolan eller inte.

Pappa kom idag förbi med min nya data som han har fixat upp, han har även lagt in ståupp-komedier (bl.a shan the man, eddie murphy och Magnus Betnér) The Office och några fler filmer. Underbara pappa. Nu ska den bara kopplas in, beräknas vara klart om tio år.

På min data har jag 9.9 timmars musik, 159 låtar, 820 MB.
Det känns väldigt mycket eftersom jag bara lyssnar på en tiodel av all musik.
Lyssnar dock genom alla låtar just nu på ITunes. Skönt!
Har inget vettigt att skriva.

Fredag: Skola(?), träning 17-20
Lördag: Kräftskiva hos Hedda
Söndag: Inventering på Ica Maxi, träffas kvart i fyra(?) utanför huvudentrén.

fresh prince

Förlåt att jag inte skrev igår, har inte tid att skriva nu heller, är med Jessica, skriver kanske ikväll efter träningen.
PUSSAR

08:03

Hej allihopa.
Har egentligen inte tid att sitta här och skriva men gör det ändå.
Igår hade vi ju som sagt styrka och konditionsträning, fick som tar var skjuts av mamma, men när jag kom fram så gick alla bort från löparbanan, så jag tänkte; fan, jag är sen! Men det var jag inte, Kim, Elin och smulan kom samtidigt som jag så vi sprang tillsammans, sen var det styrka med Therese, en föredetta bodybuilder, det var jobbigt må jag erkänna, jogga, öka tempot! stanna, tio armhävningar, tio situps, jogga snabbt, stanna, tio upphopp, situps, jogga... Så där höll vi på i en timma, trodde jag skulle ha värsta träningsvärken idag men som tur är så har jag inte det. Istället är jag helt täppt i näsan. Åh vad kul -  NOT!
Nej nu måste jag fortsätta fixa mig, skriver sen.
Pussar

saker jag inte skrev innan

Hej igen, inte så länge sen jag skrev sist, men hade bara lust att skriva igen.
Efter skolan kom även Jessica hem till mig, så vi började med att läsa klick och chockas över att Jennifer Love Hewitt har gått ner 8 kilo! Hon såg ju jättebra ut med sina kvinnliga former.
Sen ville min lillebror gå ut och gunga, gulliga som vi är så följer vi självklart med honom, så vi är väl ute cirka 20 minuter innan det är dags för Jessica att ta cykeln hem. Så jag satte mig vid datan och började nörda runt på playahead och facebook, båda sidorna är tråkiga, men bättre än inget, right?
Om cirka 50 minuter så är det träning, får skjuts av mamma eftersom jag har en stereo som väger mer än vad jag gör (vilket säger en hel del.) Bred är den också.
Styrka och kondition, idag ska jag köra gärnet, måste bygga upp mina benmuskler igen, klarar knappt rulltrappan i haninge (alltså, att gå upp för den när den har stannat). Pinsamt värre. Så ska som sagt jobba på det, ska nog köra lite 90 grader också sen när jag kommer hem om jag inte är för trött för det.
Börjar även få en förkylning, jävla Louise!

Just nu sitter jag och dunkar Danish som jag bara älskar!
Har inte mycket mer att skriva, ska som sagt leta upp lite kläder att träna i.
Puss

dagen började med

världens mensvärk. Tänkte faktiskt inte gå till skolan, men kom på att det är lika bra att gå och inte komma efter. Så jag gick upp och letade förgäves efter ipren, självklart fanns det inga, det finns aldrig när man behöver det.
Det blev inte bättre av att jag gick till skolan, hade ont i magen hela dagen ända till runt två då skolsköterskan äntligen kom tillbaka. Efter det var det min första Spanskalektion på över ett halvår, jag ligger verkligen efter. Blir glad om jag ens lyckas med ett G.
Emelie och Emilia åkte till Serbien idag och är nog redan framme, eller om någon timme eller så. I två veckor ska dom vara borta, åh vad jag också vill åka till Serbien.

Hade även tänkt läsa en av mina favoritbloggar men ser att den är lösenordskyddad. Vafaaaan!
Nästa blogg då, nejdå, den också.
Vad är det med bloggare och att lösenskydda sina bloggar? Helt utan förvarning. Jobbigt. Så skulle jag aldrig göra mot er läsare, jag har inget att dölja för er.
Idag är det AIK-Hammarby, självklart på en måndag då jag har träning. Hoppas AIK åker på spö, bad min syster skicka sms med vad som händer men hon har tydligen inte tid med det.

Måndagar  20.30-22 - Styrka och Konditon
Onsdagar  18-20.30 Programträning
Fredagar  17-20 Gymnastik
Söndagar  18-21 Programträning

Ska börja leta efter sporttopen nu som alltid lyckas försvinna.
JAG VILL DANSA! Tänkte visa programmet för Sofia, Jessica och Maria men självklart var ju killarna i åttan där och jag har ingen lust att dansa framför dem så dem fick nöja sig med att jag stog på händer och hjulade. Som jag alltid gör.
Det här blev ett långt inlägg, ska gå och kramas med min plutt nu.
b


dålig rubrik

Hejsan bloggen.
Än så länge har det inte hänt något men ska snart bege mig till Jessica. Efter det blir det träning 18-20, får kanske skjuts av Monnia då, om hon är hemma från huddinge.

Jag vill vara 15, fyller inte år förrän i vinter och nästa år så ska man tydligen vara 16 för att få köra moppe så då får jag vänta ännu ett år till, kan jag inte få fylla år på våren istället?

Har inget mer att skriva, funderar dock på att byta design igen, jag tröttnar så fort på mina.
Är det ingen som är jätteskillad på photoshop som har lust att hjälpa mig?


b

esco

Man vill att tiden ska gå, man vill inte spendera resten av livet i fantasi och psykos.

we can take it to the floor

Seg dag, vaknade 11:19 och tänkte; oh hell no! och somnade om till tjugo i ett, det kändes bättre så jag smsade Leyla och frågade om vi skulle ses idag, men hon var ute med sin mamma så jag smsade Jessica istället, självklart ville hon  vara så jag la mig i badet. Sedan åt jag två mackor och drack coca cola samtidigt som jag försökte hålla min lillebror borta från handduken på mitt huvud som han verkligen ville dra bort. Till slut tog jag själv av mig den, klädde på mig, satte upp ett hårspänne i håret, smsade Jessica och gick.
Hemma hos henne gjorde vi inte så mycket, kollade mets på tv och spelade 500 som vanligt.
Nu sitter jag här och har tråkigt, funderar på att se någon film men har som sagt i tidigare inlägg inga roliga filmer.
Johan frågade förut om jag ville komma hem till honom, men han hade inte dricka så då orkade jag inte åka till Trångsund.
Imorgon är det träning, får förhoppningsvis skjuts av Mojja på moppen så jag slipper ta bussen.
Ska sluta nu, skriver så konstigt så orkar inte heller läsa om det och redigera eventuella stavfel (som jag är obefintliga.)


CIAO

the thruth will out


"

Den enda gången jag backar är när jag tar sats.

Skola och träning idag som alla fredagar. Idag var det första schema-dagen, ganska roliga lektioner iallafall.

Träningen gick enligt mig bra, klarade en flickis, glömde dock hålla ihop benen. Video finns på min playahead (rebeccao).
Funderar på att se någon film, men har bara skräckisar kvar att se och orkar inte ladda ner någon ny nu, kanske kollar på någon dans film, typ step up, stomp the yard eller you got served. Saken är bara att jag har sett alla filmer och börjar bli trött på dem. 
Imorgon ska jag träffa min bästavän Leyla som jag inte träffat på jättelänge, det är verkligen dags nu eller hur?
Så egentligen borde jag gå och lägga mig snart annars kommer jag vakna runt tre imorgon- jag sover runt 12-14 timmar om ingen väcker mig. 

Har egentligen ingenting att skriva om, tror inte heller att ni förstår vad jag skrivit med tanke på vad osammanhängade allting är, men jag orkar inte bry mig, är alldeles för trött. 

PEACE LOVE AND UNDERSTANDING
 

måste bara skriva detta...

Kolla inte på The Happening!
Inte för att den är läskig, gud nej, utan för att den är skittråkig.
Laddade ner den för ett tag sen men vågade inte se på den eftersom Rebecca sa att jag inte skulle se på den själv. Men idag tog jag mig i kragen och såg på den. Uttråkad. Jag väntade bara på att filmen skulle vara slut så jag kunde kolla på Grey's Anatomy istället, det är mycket bättre.
Meredith träffade nyss Dereks fru och jag väntar bara på att nästa säsong ska vara nedladdad, 19.6% har det stått på ett tag nu. Daaaaamp.
Men nu måste jag jag verkligen gå och lägga mig

Nu tar han upp bollen med händerna springer bakom backlinjen och skriker touchdown!

Hejsan bloggen.
Andra skoldagen då, vi var bara på mossen och lekte lekar med de nästan alla andra i h-huset. Har ingen aning om  vilken plats vi kom på men ärligt talat så bryr jag mig inte. Imorgon är det skola och sedan träning till åtta. Vet inte hur jag ska orka, har sovit två-tre timmar mitt på dagen idag och igår och kommer behöva det imorgon också.
Lyssnar just nu på Markoolio - Mera mål. Det var länge sen Markoolio var min idol men vems idol var han inte?
Men nu måste jag faktiskt gå och lägga mig, och kolla på tv till jag somnar haha.
Godnatt

.

Jag borde skriva lite här, om vad jag gjort och sånt men jag orkar inte, skriver kanske senare.
Imorgon börjar skolan


the best of the bestess! (the best of the best)

UNG 08 15 augusti, där ska jag vara då, just precis för att min favorit ska vara där just precis då och vem säger nej till han?

scissors

Hejsan!
Det var träning idag också, lika kul som innan, har dock lite svårt med sista dansen men jag kommer lära mig.
Idag lärde vi oss slutet och gymnastiken, byggde även lite men inte så mycket.
Efter träningen åkte jag hem och somnade på soffan framför Fresh Prince i Bel Air, förstår inte hur eftersom fresh prince är bäst. Sen kände jag mig dock väldigt ofräsch och la mig i badet i en timma, kom ner perfekt till middagen.
Nyss var det Ugly Betty på TV, gammalt avsnitt men ändå bra.
Jag skriver egentligen väldigt ointressanta inlägg, förstår inte riktigt varför ni vill läsa dem, skriver ju nästan bara om cheer nu för tiden och kommer nog göra det ett långt tag nu.

Skriver kanske senare ikväll.
Peace out

cheer, tv, hårfärg och musik

Hej bloggen och kära läsare.
Idag har det varit den bästa dagen på sommarlovet, helt ärligt. Träningen med Cris och Christina gick jättebra, de är visst inte läskiga som dem ser ut att göra. Byggen är jättecoola, danserna också. Vi har lärt oss över halv programmet bara idag och ska göra klart det imorgon. Sitter i datastolen och går igenom rörelserna, glad över att ingen ser mig

Snart är det Sex and the city, det finns inget bättre program på tv nu för tiden. Kyle XY, DH och Ugly Betty har säsongsuppehåll, riktigt sugande eller hur?

Jag färgade som sagt håret inatt och jag är helt nöjd, oftast när man färgar från brunt till blont blir det ju oranget, inte mitt som tur är, det ser exakt ut som min vanliga hårfärg, iallafall den jag hade på sjuans klassfoto.

Till höger här har jag lagt in en liten minipod med mina favoritlåtar, lyssna och njut ni också, har självklart fler låtar från artisterna som jag också älskar men som jag inte orkar hålla på med just nu.
Skriver kanske senare ikväll om jag orkar, har tränat från halv tre till halv åtta och imorgon tränar jag från halv tio till två, lite bättre tider.
Pussar på er alla

träning och hårfärgning

Hejsan bloggen!
Igår var det som sagt träning igen, riktigt roligt som alltid men slutet var ju inte lika kul eftersom Joe inte fick fortsätta i JrA, sad but true. Hela min kropp värker av träningsvärk, till och med musklerna i underarmen har träningsvärk...
Imorgon (idag) är det träning igen, om ungefär 12 timmar, då är det även med Cris och Christina (som ser lite läskiga ut.) Hoppas och tror dock att det blir lika kul som alltid.
Har nyss blonderat mitt hår, sitter med handdukenpå huvudet, jag vet att ni nu tänker, fjoooortis! men ack så fel, jag vill verkligen inte ha platinablondt/oranget hår, utan så likt min vanliga hårfärg som möjligt (ganska blont men inte för blont.) Kan inte föna håret nu eftersom alla ligger och sover så får vänta till imorgon på resultatet, hoppas verkligen att det inte är alldeles oranget för då kommer jag dö av skam. Hoppas Jane Hellen Mood är en bra färg.
Ska nu gå och vila min trötta och ömmande kropp.
Godnatt och godmorgon.
Beccis

head over hill

Hej igen bloggen!
Sitter här i hceshorts och sporttop och tvingar i mig lite havregrynsgröt, är verkligen inte van vid att behöva äta frukost och magen är i uppror, hon är nervös och jag är trött och orkar inte bry mig, med hon menar jag såklart min mage, hon är så stor att hon är en egen person. Vaknade för ca 30 minuter sen och såg att det var 6 sms på mobilen, alla skickade runt 2-5 och alla innehöll orden; "är du vaken? ring om du är, puss." Men jag är snäll, jag ska inte ringa och väcka alla (mest för att jag inte har tid för det), ska dra om högst 25 minuter och har fortfarande inte fixat mat. Hur ska detta gå?
Hoppas dock att ni har det bättre än mig.
Pussar


hold on

Nu börjar det bli väldigt sent och mina ögon är trötta och torra.
Imorgon ska jag upp runt halv nio för att åka och träna i fem timmar, (yes, it's worth it) så jag borde verkligen gå och lägga mig, men jag har så många låtar att ladda ner och lägga in i mobilen och mp3:n, massa bloggar att läsa och två Klick! tidningar att läsa.
Det är inte lätt att vara mig.

Harry Potter and the half-blood prince teaser trailer


" and you will lose everything "

Hejsan bloggen.
Väldigt länge sen och det beror på att min moster och kusin har kommit hit från England och för att jag har varit på landet i en vecka nu. Riktigt roligt eftersom Keshan bara pratar engelska.
I tisdags kom även Benjamin ut och dagen efter hans familj, riktigt söta allihopa. Synd på vädret bara.
Imorgon börjar cheer camp! Och jag är så glad, min kropp har verkligen längtat efter en riktig träning och det ser man även på den, har blivit riktigt stor nu, inte roligt.
Snart börjar även skolan, sista året nu, undrar hur jag ska hinna med fyra träningar + vara med kompisar + skolan.
Det går inte!

Kollade nyss på Harry Potter and the order of the phoenix för femtioelfte gången, alltid lika bra.

CYA


RSS 2.0