before the worse

Fortfarande hos jess. Vi sitter vid varsin dator och håller på med Farmville. Kul va? ;)
Ska träffa Adde senare, när hans släkt har dragit därifrån.
Har inte så mycket mer att skriva.

Later.


if you seek amy

@Jess. Sitter vid maddes dator. Blev ingen Adde ikväll.
Ledsen.

i am nothing without you

Lite snabbt här, ska dra till bussen om 5. Försov mig imorse och missade första lektionen. Skolan gick bra annars, käkade donken och ben&jerrys till lunch. Kom hem, spelade kort med ange och chrille, chillade lite. Ska dra till Jess i skogås nu och vara där över helgen, eller vara hos Adde, får se hur det blir ;)
Färgade håret för typ två timmar sen, lite ljusare blev det men mest utväxten som skulle bli ljusare vilket den blev men inte riktigt lika ljus som resten av håret. Menmen.
Måste dra nu, skriver kanske mer senare!

Everything's nothing without you
Rebecca

god morgon, solen skiner

No more bloggskydd. Bra va?
Ska till skolan om cirka 20 minuter, sitter på facebook just nu. Har klätt på mig och allting, ska bara sminka mig och platta luggen så är jag klar.
Idag har jag tillochmed på mig tights! Kommer inte ens ihåg sist jag hade det. Har totalt glömt bort hur skönt det egentligen än. Kommer nog ha det rätt mycket nu i höst. Så skönt och varmt.

Träffade Adde igår, vi såg på Natt på muséet 2 som inte alls var lika bra som jag trodde. Dåligt. Var hemma runt kvart i tolv, och käkade chips till middag. Nyttigt va? Idag åt jag Coca Cola och kexchoklad till frukost. Tur att sommaren är över.
Såg även klart på första avsnittet av True Blood som inte heller var lika bra som jag trodde och hoppades att det skulle vara. Men ska se några avsnitt till innan jag bojkottar det totalt. Christian säger att det är asbra så ska ge det en chans.
Aja, måste göra mig klar nu. Skriver mer i/efter skolan.
Har en lång rast mellan tio i elva till ett. Kommer kanske nånting då.

Rebecca

Åh vad jag hatar msn just nu. Loggar in och ut, eller tja, loggar ut iallafall. CP!

the good left undone

Lyssnar på musik just nu. Ken Ring - Meckar en suttla. Drack en Cola Zero nyss också, gott.

Skolan var chill, två nya idag, Jennie/Jenny och Rasmus. Kul kul. Hade idrott sista lektionen, asjobbigt var det. Först fys inomhus, sen ut och springa 2 km sen springa fram och tillbaka i vattnet. Jobbigt som fan. Ingen vila emellan heller. Död efter det asså.

Senare ska jag träffa Adde, typ kolla film eller nåt :)
Och ikväll när jag kommit hem ska jag kolla på första avsnittet av True Blood. Älskar ju allt med vampyrer så måste ju kolla iaf om det är värt att se på. :)


i'm that star up in the sky

Vaknade för 45 minuter sen, helt utslagen, ville bara stänga av mobilen och lägga mig och sova igen. Men en ny dag väntar mig. Ute idrott med vattengympa på rudan är vad som väntar mig, bland annat. Tråkigt! Och vädret ute bidrar inte till entusiasmen. Grått och det regnar lite. Kallt är det säkert också. Om det är sånt här väder senare idag så skippar jag idrotten. Om vi inte får vara inomhus istället det vill säga :)
Har lagt ner kläder iaf, samt mat och ska bara platta luggen och klä på mig tröjor så är jag klar att gå. Och borsta tänderna såklart men det är en självklarhet så det behövs nästan inte sägas.

Kanske skriver mer när jag är i skolan, annars blir det när jag kommit hem. Slutar runt kvart i två idag. Chill!


Rebecca

i can put the past away

Klar med min första läxa från gymnasiet!

AG

Det finns ingen som kan få mig att må som jag gör när jag är med dig

historia calamitatum

You've got a piece of me
and honestly
my life would suck without you

Do you have the time
to listen to me whine
about nothing and everything
all at once?


Geekar seriöst moppenet just nu. Så jävla tråkigt får man inte ha! Jävla Adde som "presenterade" sidan för mig... Svin han är, eller råtta snarare... Fastnar ju för alla snygga moppar!
Och så funkar det inte att gå in på TPB just nu, den enda sidan som fuckar sig. Skitsida!

Been a long time
you say miss me
words gets round
you shouldn't have dissed me

CIAAAAAAAAAAAO

i don't wear a halo

Ikväll skyddas min blogg med lösen

closer

I swear i know your face
i just don't know who you are


Första schemaveckan då. Kändes som att dagen gick jättefort. Alla lektioner är bara 50 minuter så det går jättefort. Hade lunch, körde bordfotboll med några, vann när jag körde med Linda men förlorade när jag inte körde med henne. Vi var ett bra team. Haha.

Börjar åtta imorgon med spanska. Jobbigt. Det är den enda kursen jag vet att jag inte kommer klara och jag har inte ens haft min första lektion än.
Har fått tre läxor redan. Ett brev till på onsdag i Svenska. Glosor tills på fredag i Engelska och läsa 160-166 i Samhälls boken. Kul...!

Rebecca

haters everywhere

Om exakt fyra månader är jag 16 :D

Iallafall. Vaknade upp hos jess efter en filmkväll hos henne med Adde och Putte, dom drog hem runt tre nånting har jag för mig.
Idag har vi inte gjort så mycket, druckit massa hallonsaft med ice crush och bara hängt.
Ska snart dra hem till Adde och chilla lite mer :)

Imorgon ska jag och jess se på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Äntligen!

Rebecca


21 aug

Jag måste lära mig att tvätta oftare. Väntar alltid tills dagen då jag använder mitt sista par rena trosor innan jag tvättar. This needs to change!

Fredag - awesome. Ingen dricka - sucks. Bästa människorna - awesome. Inget att göra - sucks.

ooooooooooooh :D
Herman is back in business! :D
Pratar med jess nu och hon säger att håkan har lagat honom, yay!


Min dag kan inte bli bättre!
Dagen började med att jag somnade i duschen, dock inte så bra men ändå. Sen till skolan med nästbästa klassen. Sen subway, kyckling och ost macka. Awesome.
Mötte Angelica och fick min laddare till mobilen samt 100g choklad. Fetto men ändå. Det hjälper lite mot the pain.

Aja, inte mycket mer att skriva. Pratar med Jess i tel men hon pratar typ med Mojja... Men iaf. Sen ska vi dra till trånkan för att möta grabbarna som just nu är på oasen med matte och henke om jag inte har helt fel.


Rebecca

en sån där ni vet

Blyg: Kan hända
Smart: Jag har mina stunder
Långsam: Alltid
Stressad: Ibland
Tålmodig: 1 min går bra, sen äre för länge
Öppen: Beror på
Ärlig: Mot dom flesta
Positiv: Ibland
Ansvarsfull: Nja

(VÄNSKAP) JAG HAR:

Svikit en kompis: Inget allvarligt
Förlorat en bästa vän: Ja
Sovit med en tjejkompis: Ja
Pussat en av samma kön: Ja
Slagit en kompis: Ja, fast inte hårt
En kompis som vet allt: Japps
Berättat hemligheter:  Aldrig

(KÄRLEK) JAG HAR:

Blivit sårad:
Ja
Haft/Har stadigt förhållande: Har och haft
Krossat någons hjärta:  Ja
Gett någon ditt hjärta: Ja
Varit otrogen: Ja
Sagt att jag älskar någon och menat det: Ja
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Nej

yes, it's true

Jag vet att jag har skrivit att jag hatar lösenordsskyddade bloggar. Men jag ska bli en av dom. Alldeles för många läser min blogg så imorgon eller övermorgon så skyddar jag min blogg.
Vill du ha lösen så fråga på FB, BDB eller msn.
Rebecca

i don't have to try

Skolan är bra än så länge, klassen är trevlig och så :)
Imorgon kommer tvåorna, lite nervös över det, men iaf. Idag är det Mentorskampen, ingen aning om vad det är eller vad vi ska göra men säger det senare idag.
Igår fyllde Adde 16 så jag åkte till honom efter skolan för att få veta att vi ska på restaurang. Jahapp... :)
Någon mysig Italiensk i stan, vid skeppsholmen tror jag det heter... (?) Mamma sa det iaf och hon borde veta som taxichaffis.
Aja, måste gå och borsta tänderna nu och sen dra till skolan. Slutar runt tre, ska till Adde igen då.

Min mobil har inget batteri och jag har ingen laddare! GAAAAAH!

Rebecca

favoritlåten!


Känner du igen dig? Jag finns här.
Känner du inte igen dig på nånting? Dra åt helvete, du vet inte vad jag går igenom!

i'l learning about myself

Centralt för borderlineproblematik är ångest som uppträder i form av emotionell instabilitet, impulsivitet, känslomässig sårbarhet, "svartvitt" tänkande, identitetsproblem, separationsångest och klängighet omväxlande med avståndsskapande i viktiga relationer.

En person med egentlig depression eller bipolärt syndrom stannar ofta i samma humörläge i flera veckor, men hos en person med borderline-personlighetsstörning skiftar humöret betydligt snabbare.
Under dessa utbrott och humörsvängningar kan vissa personer skada sig själva, till exempel genom att skära sig, slå sönder saker, nyttja droger eller alkohol. Personen har kognitiva problem och en störd bild av det egna jaget. Detta leder till många hastiga, och kanske ej så övertänkta beslut om byte av karriär, jobb, sexualitet, vänskap och värderingar.
Vissa personer med borderline kan också se sig själv som helt igenom värdelös eller direkt ond.
De kan ofta känna sig missförstådda eller illa behandlade. Känslor av att vara uttråkad, tom inombords och utan uppfattning om vem man egentligen är, är också vanliga. Sådana symtom är som mest påträngande när personen känner sig isolerad, fysiskt ensam eller utan stöd i det sociala livet.

Medan de kan utveckla intensiva - men stormiga - förhållanden, är deras attityd till familj, vänner och partner ofta instabila.
Denna rädsla för att bli övergiven kan ha att göra med personens svårighet att knyta känslomässiga band med närstående, något som särskilt visar sig då den viktiga personen inte är direkt fysiskt närvarande. Frånvaron av denna närhet skapar en känsla av tomhet, och att vara värdelös. Om personen känner sig övergiven eller sviken kan risk för självmordsförsök eller annat själdestruktivt beteende inträda.


http://sv.wikipedia.org/wiki/Borderline

.

Förlåt baby.
Förlåt alla.

drag me to hell

it's probably better than this place


Jag vet nu varför jag inte har använt mascara eller smink över huvudtaget på ett halvår eller så. Gråter man minst en gång om dagen så är det inte fint

haninge fria gymnasie imorgon!

Skola imorgon. Tycker inte om det! Är nervös som fan. Helt ny skola med nya människor. Hade det varit ett år till i trånkan så hade jag inte brytt mig men det är gymnasiet jag pratar om!
Har tagit fram kläder och varit duktig, ska duscha imorgon bitti. Ska bara fixa sängen sen vänta på jess och sen sova...
Ska upp runt åtta imorgon. Kommer inte orka det, gick upp runt två idag liksom. Fyfan för det.
Skriver mer imorgon tror jag. Om jag har tid.

(Förlåt för dålig uppdatering.)

Rebecca


voice 09

Hos Jess atm. Ska snart dra till stan för att hon ska köpa en tröja sen ska vi dra till kungsan för the voice.
Vi kanske ses?

Rebecca


a war that i can never win

När du kollar dig själv i spegeln och är nöjd med vad du ser, då har du förlorat totalt

Fonky Fresh - Välkomnar Ljuset

Har du nån gång känt att ingenting känns rätt?
Allt är bara skit, varenda jävel kollar snett.
Har du bett om hjälp men ingen vill hjälpa?
Hatar du livet är du trött på att vänta?


Jag kan inte tänka klart, mina tankar dödar mig.
Fan, jag skriker efter hjälp, men ingen vill höra mig.

För alla bara skrattar och pekar och snackar,
folk trampar ner mig som en fucking dörrmatta.
Jag ber till min gud om ett eget himmelrike
för snart har jag livet på botten i Pinneviken.
För alla mina spöken, de besöker min själ
och förstör mina dagar. Fan jag önskar att du var här!
Jag är fast här på jorden, besegrad av högre makter.
Vill lämna denna världen, flyga högt över landet.
Men mina vingar brast, mitt sinne blev fuckat.
Ingen vill förstå,
det finns ingen som fattar,

hur det känns att leva ensam med känslan,
alla hatar mig jag har aldrig blivit älskad.
Vinden kan vända men pass på att vänta!
Idag ska det hända jag är trött på att kämpa.

För alla trycker ner mig, jag ställer mig frågan.
Finns ingenting kvar, ni har släckt denna lågan
Jag fäller mina tårar och detta är slutet.
Sluter mina ögon och välkomnar ljuset.


Ställer en fråga, vad har ni emot mig?
Jag svär jag talar sanning men ni vägrar att tro mig.
Ser ni hur jag gråter,
ser ni hur jag lider?

Tårfyllda ögon och ett hjärta som svider.
Tillbaks till ruta ett, allt känns som förr,
nu står jag här och bankar på livets stora dörr.
Jag sitter och drömmer, drömmer om hoppet.
Jag drömmer att jag hoppar och det känns i hela kroppen...
En kamp mellan mig, mig och mig och livet.
Direkt när jag mår dåligt får jag nya mediciner.

Jag älskar dig, jag hatar dig, jag saknar dig, jag glömmer dig.
Jag älskar att hata dig och jag saknar att glömma dig.
Jag fattar inte varför, jag fattar inte nu.
Jag hade ju en livsglöd men den har brunnit ut.
Vill du prata med Kalle får du prata med hans kista.
Känner du vindpustar är det Kalle som viskar.

För jag ser inget hopp nu,
det försvann för längesen.

Ey! Smärtan är min fader och döden min bästa vän.
Jag har kämpat, förlorat, klättrat och fallit,
från toppen till botten,
jag är man utan framtid.
Föraktar dig för att du har skapat mig...
Och min spegelbild är krossad och min skugga hatar mig. 
Och hur ska jag klara mig? Ska skiten gå vidare?
Jag är trött på metaforer som "livet går vidare.."!


Har du nån gång känt att ingenting känns rätt?
Allt är bara skit, varenda jävel kollar snett. 
Har du bett om hjälp, men ingen vill hjälpa.
Hatar du livet är du trött på att vänta.

i'm getting tired of this

Ni som hatar er mamma för att hon alltid ringer och frågar er när ni kommer hem och vilka ni är med och "gumman, ska jag hämta dig?" osv. Sluta hata vafan! Hon bryr sig iallafall!
Så jävla trött på alla "ååååååh, min mamma är så jobbig!" kommentarer hela tiden. Irriterande som fan. Och innerst inne älskar ni eran mamma mest, även fast ni är 13åriga fjortisar som helst bara hänger i centrum och pushar upp era oexisterande bröst för killar och gamla gubbar.


Imorgon ska jag hem och hämta lite kläder och sånt. Skönt.
Önskar jag kunde komma bort från allt det här och börja om på nytt. Less på det här.
Min mamma ringde mig idag, inte för att jag svarade men ändå. Sen kom smset. "kan du höra av dig eller? blir ju orolig!"
Vill ni gissa hur mycket jag brydde mig på en skala 1-10?
Äh, nu ska jag sova och gråta ner jess' kuddar, men hon förlåter mig säkert...


Istället för att kämpa sjunker hon ner i ett träsk
vad ska hon kämpa för?
Allt är över, hon sluter sina ögon och välkomnar ljuset.


Och när jag mår såhär så är fonky fresh och RMK mina bästa vänner. Jag älskar er.
En spec låt jag alltid älskat kommer i nästa inlägg. Nu ska jag nog sova.

Rebecca

It's all going down the drain

Jag kan säga att du är värd att dö för
men jag lever hellre med dig.


i don't know what to do

Vaknade väl för en 30 min sen, i en underbart skön säng med typ tusen kuddar runt mig. Nästbästa sättet att vakna på om jag får säga det själv.

Vet inte riktigt hur det här kommer lösas men på något sätt så ska det bli bra igen.
Hold my breath wait for dawn.

Ska snart till centrum med m för att köpa lite saker som är nödvändiga. Just nu är allt ett helvete och jag vet inte vägen ut. Menmen.

Idag fyller min lillebror fyra och även om jag vill åka dit så tänker jag inte göra det, inte en chans och vem ska tvinga mig liksom? Haha!

my growing pains

Det kommer dagar då timmarna går, himlen är grå.
Jag vill försöka förklara, men ingen förstår.

Snälla, försök tänk hur det känns att se ditt liv falla ner i ett textdokument.

Det kommer dagar,
det kommer va dagar då du sjunker ner, jag brukar kalla dom för vardagar.
Snälla, blunda för alla vålnader och låt inte dagarna ta kål på dig.
Det kommer dagar som är svåra att tro
att man kommer klara sig igenom de raderna här av tårar och blod.
Snälla, låt mig inte dö i sumpmarken bestående av mitt liv som du hör på trumtakten.
Det kommer dagar då dagarna går, svara mig då,
varför kommer det dagar då dagarna går?
Jag ber dig, snälla, jag har tappat aptit på det ni andra kallar liv.
Svarar med tankar på beats.
Det kommer, det kommer dagar då min blick är låg,
då det inte går att stoppa saker som kommer inifrån
.
Snälla, förstå! Jag vill ju va som vanligt folk.
Men raderna i texten stämmer upp till klagosång.
För det, det kommer dagar då jag skriker att
mitt liv är kasst
, för jag vill komma fram men jag vet inte tid och plats.
Snälla, se hur orden bildar eget liv och rädda mig från att gå ner igen i grevens tid.
För det kommer dagar då timmarna går, himlen är grå.
Jag vill försöka förklara, men ingen förstår.
Snälla, försök tänk hur det känns att se ditt liv falla ner i ett textdokument.

Det kommer dagar då allt är fel och du faller ner.
Det kommer dagar då man sitter kvar.
Då man, bara tänker på allt man inte har.
Det kommer nätter då, det kommer dagar då,
det kommer kännas svårt, det kommer vara svårt.
Men så länge du är dig själv kommer du med att säkerhet finna vägen hem.
Det kommer nätter då, då du tänker på känslor du fått efteråt.
Och du tror att du vet var dina vänner står, men sen så ser du dina vänner gå.
För mina vänner fattar ingenting.
Man ber om hjälp men dom vänder andra kinden till.

Det kommer nätter då det är kallare än vanligt.
Då man fokuserar sig på allt som tagits ifrån en
.
Snälla, dom ser inte oss, vi som har vårt liv kladdat i kollegieblock.
Det kommer nätter då månen är bakom molnen,
och dagar då dom du älskar sårar alla dagar om året.
Snälla, tänk på det ni ville för nu står ni och sparkar på en som redan ligger.
Det kommer dagar då livet är en katastrof, dom säger att tiden läker alla sår.
Snälla, snälla, snälla tänk igen
, för det finns inget som botar min längtan hem.
För det, det kommer nätter då timmarna går, himlen är grå.
Jag vill försöka förklara, men ingen förstår.
Snälla, snälla tänk hur det känns att se ditt liv falla ner i ett textdokument.

Nätter och dagar flyter iväg och jag väntar på den dagen då min gryning är här.

Det kommer tider i livet när skiten stiger dig över huvudet,
och det beskriver känslan du har när du förs mot ljusen.
Ingen hör ljudet av ditt skrik du är tom och svag och det
känns mest som du vandrar mot din domedag.

Men kämpar dig upp lyft din blick mot himlavalvet,
du kan vinna kampen om du hittar takten.
Våga minnas fallet, minnas det du fick lära dig
och att det kommer gå bra om du bara är dig själv.


runaway and wish for something better

Mitt liv är helt fucktup just nu, har inte ens rena kläder eller en tandborste. Jag har 55 kr, ett busskort och min mobil. Inte ens ett hem har jag. Alltså, jag är ju uppenbarligen i ett hem nu, men inte i mitt för jag har inget. Najs va?
Mamma kastade ut mig idag.
Och jag tänkte seriöst på att köra en kniv genom halsen. En riktig köttkniv som ligger i översta lådan i köket. Sen jag kom jag på att jag faktiskt har något värt att leva för. Även om det inte verkar som det.
Och ni som trodde att jag var normal och inte hade något att klaga över för min familj bryr sig ju om mig.
Well, BITE ME.


all i want is for you to hold me
and tell me that everything will be alright


"it's a flesh wound..."

And i'm pleased to tell you that my wounds are healing just fine.
I'll be back to normal in a few days, i hope.
And i can't actually feel the skin as it's pulling stretching over.

Baby, you know i can't erase you from my mind

Jag förlorade stort på Monopol, blev skyldig Keshan runt 28 000 och Angelica slutade säga Min gata efter två tre gånger bara. Där satt jag med ett hus på varje orange gata och blev glad över 1400... Men det spelade ingen roll. Otur i spel - Tur i kärlek. För det är väl så man säger?
Jag la mig i soffan och läste Den jag ville ha av Sheila O'Flanagan. Grymt bra bok.

Idag händer det ingenting, antagligen en till mysig kväll med familjen, Adde ska gibba på io med typ alla killar... Vilket liv, right?
Imorgon fyller min älskade lillebror fyra år. Kalas alltså, med massa barn också säkert. Gaah! I want out! Helt ny skola, men min syster kommer också gå där och det skämtade vi om för någon dag sen.

Angelica: Bäst att ingen är elak mot dig för då kan ju du säga det att "akta er annars kommer min storasyster och slår er, hon går faktiskt i fyran!"
Jag: Ja men det är ju perfekt!

Tjaaaa, vet inte riktigt vad mer jag ska skriva
"So i'll end this with a 'fuck you but have a nice day' "


Rebecca

don't wanna be without you

Spelar monopol med min kusin och syster just nu. Sällskapsspel my ass. Irriterad som f-n.
Igår vann jag stort, hade dom flesta gatorna och hus på dem flesta och idag har jag tre gator(!) och typ inte ens 20 0000 och min kusin har hotell på Centrum och Norrmalmstorg och angelica har hus på gula och gröna gatorna! Tycker inte om det här. Jag sitter med st eriksplan, odengatan och karlvavägen. SUCKS!

Rebecca

i love it

And when I touch your hand
It's then I understand
The beauty that's within
It's now that we begin
You always light my way
There never comes a day
No matter where I go
I always feel you so

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see


meckar en suttla o tänker på er

Jag vet att jag borde skriva om vad vi gjorde igårkväll men jag orkar inte, har ingen energi kvar.

Vi ramlade med moppen, kom tillslut till sjöängen, grillade, skrattade åt grabbarna som fiskade utan framgång, träffade nya människor, tappade bort moppenycklar fast som inte var borta, träffade grabbarna, åkte hem.
Skrapade upp halva vänstra benet och armen.
HELVETE

bruds :D

Snart ska vi dra och grilla med brudarna från klassen, nästan klar sen ska vi bara till ica maxi och handla sen jävlar! Har däremot ingen dricka whatsoever, ingen har det så det spelar typ ingen roll. Men ändå.
Ska bara leta fram bikinin och lite mer nödvändigheter som typ filtar, tjocktröja, byxor... Ja ni fattar. :D


I am now leaving you for something much better

ladys if you got it, show it of and dont hide it

På lördag är det thevoice 09! TAGGAAAD!
Lazee och Crossfire! Fan vad najs! Party people!

inte coolt

orolig nervös rädd

men allt kommer ordna sig så länge jag har dig

i am special and we all know it

Tjosan. Idag är jag glad!
Vaknade typ halv tolv av alarmet på mobilen och gick upp och duschade för att möta Angelica i gullmars med hennes dricka och skor. Hon ska ju på derbyt idag! Jag vill också!
Runt sex ska jag till sjöängen och träffa alla tjejerna från klassen igen, ja alla förutom Mojja och Fia som inte kommer vara hemma, sucks! Men alla andra kommer vara där iallafall :)
Den stora frågan är bara vad man ska ha på sig, shorts är det det bästa eftersom det kommer vara varmt men tänker bara på alla myggorna, vill inte bli uppäten och mygg, men vill inte heller ha jeans för det kanske bli för varmt. Men nu kom jag på superidén! Tights såklart! Men vad ska man ha till? :p
Fast det är ingen bra idé eftersom man då inte kan sola benen. ÅH vad jag hatar myggor, dom bara förstör allting, vad är dom bra för liksom?!
Död åt alla myggor!

Nu ska jag äta lite choklad och ha ångest!

Rebecca

ååååååh!

Och kan du bara komma hem nån jävla gång?!
du är aldrig hemma

for fuck sake!

One thing is clear
i wear a halo when
you look at me
but standing from here
you wouldn't say so


Så jävla förbannad nu asså!
GRRRRRRRRRRRR!
Helt otroligt vad min kväll kan förstöras på 10 minuter! SERIÖST?!
Min systers cpdator vägrade spara bilden åt mig så när jag skulle ladda upp den på facebook så var den nowhere to be found, så jag sparade om den typ tusen gånger, i alla olika mappar men inte fan finns den där!
Ja, jag kollar i samma mapp som jag vet att jag sparat den i och Ja den är sparad i JPG. Jag är arg, inte dum!
Och att det ligger en halv chokladkaka bredvid mig hjälper inte alls! Inte ett jävla dugg! Fyfan asså, helt seriöst, över 1000 kcal i en sån! Löjligt, jag mår fan illa nu, så jävla jobbigt!

Och jag vill ha choklad! För som tjej så får man vilja äta choklad hur mycket man vill en gång i månaden, det är en rättighet men att det gör oss feta är fan inte schysst! Jag hatar gud!
Fan vad lätt det måste vara att vara en kille, fan vad bra ni har det!

Just nu är jag så arg att jag bara vill kasta glas och tallrikar i väggen och dampa uuuuuuuuuur!
Stackars er som läser det här, jag tycker synd om er.


Men jag tycker ännu mera synd om mig!

anywhere but here

Hemma nu igen, vi badade och simmade över till andra sidan, galet jobbigt. Shit vad otränad jag är!
Aja, sitter och äter mackor nu, är helt utsvulten, vilket egentligen är bra men ändå.
Sen vet jag inte vad vi ska göra, jess är hemma och äter nu sen kommer vi väl på något som alltid.


Rebecca

in the summertimes...

Nu drar jag och badar med Jess och Johanna. Skriver mer senare.

Nu e hon här...

åh vad jobbigt det är...!

Sitter ute just nu med nyplockade jordgubbar från vårat jordgubbsland, päronsaft och en bra bok. Kan livet bli mycket bättre?

Life less frightening

Uppe med tuppen. Typ.
Igår drog vi och badade, vi fyra liksom. Norrbybadet ftw. Fast jess badade inte så då vare inte så roligt, hon är så feg... (;
Iallafall, vi drog till jess först för att hon skulle byta till jeans och ta en annan tjocktröja och sen åkte vi till mig för att jag skulle byta om, orkade inte dra med kläder dit när jag inte ens bor 5 min med moppen.
När jag väl hade bytt om (hittade typ ingenting, allt var i ikeapåsar!) så drog vi till patric för att han skulle göra nånting, typ byta till jeans eller något. Sen drog vi till skolan, sen till sjöängen och sen drog vi hem. Putte till sig och Adde och jag hem till mig och jess hem till sig.
Att bli väckt runt tio på en lördagsmorgon på sommarlovet tycker jag inte om. Inte alls! Han ska på reggaefestivalen i uppsala eller vart fan den var så han åkte hem för ett tag sen.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, dra och bada med jess när hon väl har vaknat och är klar och så. Det kan ta ett tag. Hahaha.
Aja, skriver när jag har mer att skriva.


Rebecca

GRRRR

Jag är så jävla irriterad just nu, tappar verkligen lusten att göra något, vill bara lägga mig under täcket och hata världen! Alla är så jävla sega och svarar inte på sms. Vet inte vad jag ska ta på mig heller. CPkväll. DÖÖÖÖÖ!

en gullig grej

När jag sitter i skräddare och kutar ryggen så får jag en fettorand på magen, det gulliga är att när jag sätter mig rakt i ryggen så har jag massa svettdroppar på magen... Mysigt va?


in the summertime when the weather is hot

Jag vet att jag inte har någon header, det ska vara så!
Ska göra en någon dag när jag har tid ork och lust.

PUSS

just to say

Idag är det fredag, fast det är det varje dag när det är sommarlov. Men ändå.
Än så länge så har jag solat med syster och tvättat alla mina kläder. 50/50 på att dagen varit bra.
Snart är Jess hos sin pappa (som bor typ 2 min med moppen från mig) och så ska hon äta och så och sen ska vi dra till trånkan, jag vill bada men det vill inte hos, ska se om killarna vill det. Kan säkert få med mig putte iaf och då följer både adde och jess med. Perfect!
Väntar bara på att alla ska komma hem och vara klara och kunna dra. Adde är på väg hem och jess också, putte vet jag inte, han är nog ute och åker moppe eller något.
Boooring!




I can't help but wait.

Fyfan vad jag hatar att behöva vänta på folk, bara för att min idiotmamma inte velat köpa en moped till mig och låtit mig ta kortet, så jag är beroende av alla som faktiskt har moppe och får köra lagligt. Det är därför jag aldrig kommer iväg förrän runt sju åtta då det är för sent för att kunna bada och sola och sånt man inte kan göra på kvällen.
Alltid dessa jävla ursäkter folk alltid ska komma med.
"jag ska bara..."
"ja, men jag var tvungen att göra det här..."
Oh god damn it! Folk vill ha sommar men när den äntligen kommer spenderar dom halva dagen inomhus med att "bara göra det hära" och "jag är tvungen att..."
Jag vet att jag har ett sommarlovskort och gott kan ta mig ställen på egen hand men vad spelar det för roll när alla jag umgås med ändå bara är hemma med moppen och sen ska åka och möta mig där istället.
Som idag, hela dagen har jag väntat på att jess ska komma till haninge så vi kan göra något, jag har velat bada hela dagen men nejdå.
Jag vet att det är pms som pratar just nu men jag bryr mig fan inte, så jävla jobbigt!


Rebecca

ibland är det verkligen jobbigt att vara jag


we need a life

258 kommentarer

vi som inte har ett liv?



Ni som känner mig och patric och matte och några fler från 9b. Gå in på patrics profil, "en bild på teddy" heter bilden med över 215 (nu) kommentarer. Vi äger :)

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Alla trodde att jag skulle förlora mig med vilken "runaway" som helst
Jag var slut när du hittade mig i GBG-regn
De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete
men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen

Och det enda jag riktigt hör nuförtiden är en vind som blåser genom staden
Och fast turisterna är borta går jag nästan aldrig ut
Så jag väntar tills imorgon bitti, det är den tiden jag gillar bäst
Då ska jag ta en promenad i parken

Och när du ser på mig är det knappt jag minns ett enda öknamn de kallade mig
Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din
och att dina ord i natten är det enda som når in
Jag vet inte vem jag är, jag vet att jag är din

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din



Jag tänkte sjunga nåt för dig igen, men när jag blir för full för att sjunga
kan vi promenera hem i GBG-regn
Jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen
och jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

we can run away

nej men hej vem är du har vi träffats förut ?
hörru du jag tror de, nej men shit va kul
du ser ut som jag men bor i en spegel...


Så igår åkte jag hem till Jess och böt kläder, najs.
Sen gjorde vi inte så mycket, åkte lite moppe och bara chillade.
Vi drog till sjöängen och kollade på fullmånen, det var otroligt vackert.
Synd bara att vi kollade på den med varandra och inte med grabsen,
det hade varit lite mysigare.
Men en av dom är inte hemma och den andra låg väl och sov eller något.
Ikväll ska vi vara barnvakt åt ungjävlen, kul va?
Men imorgon är det fredag så då ska vi ut.
Eller inte,eller kanske förresten,
om adde är hemma igen, vilket han ska vara :)
Aja, har väl skrivit allt jag vill skriva, annars blire lite fler inlägg. Höhö.









Vad är ett hjärta på mobilen mot ett i verkligheten?
Rebecca

.-.

Vi såg på Twilight hos Patric. Vi hyrde den, tänka sig va?
Sen fick jag inte åka hem för adde utan han körde hem till sig så jag sov här inatt. Utan extrakläder med mig eftersom jag inte hade planerat att inte åka hem. Fräscht? Nej.
Sen ska jag träffa Jess, så fort hon har tvättat klart.


Rebecca

mitt hjärta i din hand

Jag är en sån människa som inte borde lämnas ensam för jag faller då, faller ner i tankarna och inbilar mig att det värsta har hänt. Kanske har det värsta hänt.
Men vad vet jag? Jag är bara ensam och ledsen.
Kanske blir det bra igen, kanske inte.
Kanske är du inte sur ledsen förvirrad
jag inbillar mig nog bara.

Det känns som att jag bara förstör

yay, happyface

Ajuste, jag ska inte till mitt land imorgon, najs va? :)
Why? jo, för det kommer inte vara någon där och jag får nog inte vara där själv utan vuxna, dom litar inte på mig tillräckligt mycket för det... :(

the whole club was looking at her

Hos Jess ATM. Duschade nyss och nu duschar hon. Vi drog och badade i Norrby och sen drog vi till mig för att hämta kläder och sen drog vi hit och så. Sen ska vi se på film med grabsen, vi vet inte vart och inte vilken film men det är lugnt ändå.

Jag vet inte vad du tror
men jag har en aning
och det är inte så

Rebecca

allt jag gjort

Så i torsdags tog jag båten till Gotland, hamnade bredvid en skånska som pratade konstant i tre timmar. GOD DAMN IT! Kom fram, mötte adde och resten av hans familj. Åkte till deras lägenhet och typ dog. Sen kommer jag inte ihåg exakt vad vi gjorde men vet att vi gick i spöregn för att äta glass.
På fredagen så åkte vi till Kneippbyn, typ skara sommarland fast typ ändå inte. Badade och åkte Gokart och jag vann mot både Adde och Fille. Ägande eller vadå? Den andra gången körde deras mamma också och jag vann då också, fan vad jag är grym.
På kvällen gick vi ut och åt middag, mysigt.
Ajuste, någon gång under dagen köpte jag vita tygskor från H&M som Filip så fint skitade ner under middagen.
På lördagen så gjorde vi inte mycket heller, hängde bara och så, städade huset och det.

Sen kommer jag inte igår mer vad vi gjorde.... :)
På båten gjorde vi inte heller mycket, gick runt bara och hade tråkigt. Jag och Adde tappade bort resten av familjen och gick runt i minst en timma och hittade dom sedan i vilstolarna.
Kom hem till Adde och gick och la oss.

Sen dess har jag bara varit med Jess, badat och kört moppe och varit med grabsen. Härligt härligt.
Snart ska jag och Jess dra och bada trots att båda två börjar bli förkylda... Ikväll ska vi träffa grabsen har jag bestämt nu för imorgon drar jag till landet.

Och igår köpte jag skönaste tjocktröjan ever! Från h&m's killavdelning, grå hoodie. Galet skön, samt en knallblå bh som också äger... :D

Och jag har fått ett nytt smeknamn. Rickabella, av Oliver 3år. Så nu har jag många namn att svara till.
Rebecca, becca, bex, beccis, barn, beccisbarn, äss, rickabella.

Har inget mer att skriva.

Rebecca

one two step

Vet att jag sa att jag skulle skriva mer nu när jag är hemma men jag orkar verkligen inte, ska sova nu.
Godnatt.

Rebecca

uno dos tres cuatro

4 dagar sen jag skrev. Förlåt för det men har inte haft tid. Gotland ägde. Vi kom hem iförrgår kväll och igår kom jess he så var med henne igår och är med henne fortfarande. Nu ska vi snart dra till tånkan för att träffa grabsen. Skriver ett längre inlägg när jag är hemma och inte är med någon.
Har inte sovit i min säng på 5 nätter. Awesome!

Rebecca

RSS 2.0