all the time


You've got my number


you don't know you're beautiful, that's what makes you beautiful

Varför är det alltid de snygga killarna som är de svinigaste?
Är det för att de kan? För att de vet om att de får brudar ändå? För det får de ju, vi tjejer älskar killar som tror de är allt. Vi känner oss bra när vi har deras uppmärksamhet. För vem vill hålla på med den blyga killen som inte tror på sig själv? Ingen jag känner i allafall, tyvärr. Det är dessa killar som är de fina, som inte vet om hur snygga de egentligen är. Bara att det är så mycket svårare att ta sig fram till dem. För man ser alltid först på killen som syns. Sen efter ett tag ser man killen i bakgrunden med det finaste håret och läpparna man smälter för.

Men inte förrän man redan insett att den första killen är ett svin.

Kan inte bara alla blonda blåögda killar gå härifrån? Så jag kan sluta dras till er!

capital i? what's that?


I don't really know anything anymore

Jag tänker inte på dig på samma sätt längre. Visst jag längtar fortfarande efter din kropp och dina läppar, men inte på samma vis. Jag vill inte ha dig som en pojkvän och den insikten har ändrat mig, har ändrat hur jag ser på dig. Jag vill precis som du, ville, vad du ville. Ville bara ligga. Det vill jag med. Vill ha din kropp över min din hud mot min och dina läppar mot mina.
Kanske se på en film innan vi somnar. Kanske somna i dina armar. Kanske äta middag, laga middag till dig. Kanske komma hem till dig efter jobbet.
FAN jag vill nog ha dig efter allt, trots allt...

Ska vi göra nånting äckligt, baby

Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig

Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig

I can't stop


I'm moving on


I will get your heart racing if that's what you need tonight


Varför killar inte får mitt riktiga nummer

När jag för en gångs skull faktiskt gav killen mitt riktiga nummer och inte bara ett hopkok av siffror så hoppades jag ändå på att han skulle höra av sig. Sa det till honom också eftersom du faktiskt får mitt riktiga, och inte ett falsk som killar brukar få, så förväntar jag mig att du hör av dig! och han fick mig att lova flera gånger att svara honom så fort jag kunde också, om jag inte jobbade för då var det okej om det tog ett litet tag men högst tre timmar för längre än så kan jag inte vänta sa han innan hans tunga än en gång mötte min.
När han inte smsade i lördags tänkte jag att han går efter tre-dagars-regeln. Så idag måndag var tredje dagen. Men eftersom vi sågs i lördags också en snabbis kanske han räknar på tisdag. Så vi får se.

FAN för att få förhoppningar!

I'll be waiting for a long time

Är så trött på att sova själv. Vill ha en arm runt mig, lätta kyssar mot min hals och någon som viskar i mitt öra sover du? någon som tar mitt täcke och någon som brer ut sig så jag inte får någon plats. Någon som ligger bredvid mig är varm och har öppna armar.
Ett bröst att lägga huvudet på, ett par läppar att trycka mina mot, en hals att kyssa.

just like I always do




jag var bara tvungen att förstöra allt






hey baby bring it on

Är så trött så jag orkar inte ens tänka på killar just nu. Men hela kroppen bränner och det enda jag tänkt på idag är hans tunga i min mun, hans kropp tätt mot min.

Men tänkte knappt på N idag. Det enda jag nog faktiskt vill ha är mänsklig kontakt. Så jag "får känslor" för någon när jag egentligen bara vill ha hud mot hud. Nu vet jag. Inte för att det gör det lättare men nu vet jag iallafall.


Eller, mest av allt vill jag ha någon som alltid kommer när jag ringer, alltid finns där, men som ändå låter mig göra vad f-n jag vill när jag går ut på krogen med brudarna. Så vill jag ha det, någon?!

Jag vill inte vara med, allt är katastrof, och jag ska, jag ska aldrig mer förtära alkohol.

Fredagskvällen kan ha varit den bästa på nånsin. Dansade tätt med en snygg kille, grovhånglade med samma kille, gav samma kille ett töntigt sugmärke bara för att jag kunde och han älskade när jag kysste honom på halsen. Och det såg jag på hans byxor och vi sjöng tillsammans till I want all of you tonight, give me everything tonight, let's do it tonight, grab somebody sexy tell them HEY give me everything tonight. Och han undrade om det inte fanns något ställe med en säng i närheten så han kunde visa mig vad en riktig man är och jag kände mest äckel, så jag började kyssa honom istället. Och så vi pratade, och grejerna han ville göra med mig. Allt var precis vad jag behövde. Nånting annat. Med hans tunga i min mun hade jag inte tid att tänka på nånting. När jag kom hem tänkte jag inte längre på N. Orkade inte bry mig om honom. Så när jag idag träffade M igen ville jag ju samma sak, ha hans tunga i min mun hans händer över hela min kropp, mina ben över hans och mina händer i hans nacke och på hans rygg.
Men han är bara ännu ett svin och det kom vi fram till redan i fredags. Så varför gör det så jävla ont att bli nekad?

Jo juste, för min kropp skriker efter mänsklig kontakt, skriker efter några händer mot min hud, skriker efter någons tunga i min mun, skriker efter någons höfter tätt emot mina.
Jag skriker efter allt detta, vill inget hellre än att ha någon bredvid mig nu. Helst N för då vet jag vad jag får och jag vet att jag gillar det, men det spelar inte så stor roll om det är någon annan längre.

Och M har mitt nummer, får se om han faktiskt använder det, för han fick mig att lova att svara honom

I'm raising hell to get to you

Du var huvudrollen i mina drömmar inatt igen. Orkar inte med det här längre, vill inte känna såhär. Vill inte gråta mig till sömns varje natt för att jag saknar dig så. Orkar inte sitta och stirra på rakbladet och tänka vad som helst förutom smärtan i bröstet. Orkar inte känna såhär. Kan du inte bara vilja som jag vill så all denna smärta blir till lycka? Så jag slipper ligga själv i sängen och hata mig själv för att jag förstörde det här. Ligg med mig håll om mig kyss mig säg att du älskar mig. Kan du inte bara göra det? Snälla.

shoot me down but I get up, at least this time maybe not the next

So it’s not gonna be easy. It’s gonna be really hard. We’re gonna have to work at this every day, but I want to do that because I want you. I want all of you, for ever, you and me, every day.

Will you do something for me, please? Just picture your life for me? 30 years from now, 40 years from now? What’s it look like? If it’s with him, go. Go! I lost you once, I think I can do it again. If I thought that’s what you really wanted. But don’t you take the easy way out.

is someone getting the best of you? give it to me instead and I'll give you my best in return

 

you told me it would never happen
WE
would never happen

And I told you to be patient
And I told you to be kind
And in the morning I'll be with you
Come on skinny love just last the year

(atleast I wish I told you that, but actually I said something completely different)

 


I need you to need me, love until we bleed

Det börjar kännas lättare på dagarna, men ser mig fortfarande om efter dig. Tror mig se dig överallt. I varje butik, vid varje vägg i varje bil.
Men när jag ska gå och lägga mig, så längtar jag efter dig så det gör ont. Så det blir varmt om kinderna och kudden blir blöt och hela jag skakar. Lägger den stora kudden bredvid mig och kryper upp med benen på den och armen om. Känns inte lika tomt i sängen då. Hålet i bröstet känns lite mindre.
Känner mig som Bella när Edward lämnar henne. Bara att hon fick ett riktigt avslut och inte jag.

Drömmer om dig, varje natt, vill inte vakna på morgonen. Inatt hade jag en dröm som var så bra att jag började gråta när jag vaknade, ville så gärna att den skulle vara sann. Orkar inte känna såhär, vill bara få dig så vi kan vara lyckliga.

Vill smsa dig, fråga hur mår du hur det var på jobbet vad gör du ikväll? men vill inte vara den som smsar först och så tänker du åh shit kan hon låta mig vara eller?! och så blir du ännu mer anti mot att träffa mig och jag har förstört ännu lite mer. För jag vet hur det känns att ha någon som aldrig släpper taget, vet hur jobbigt det är och jag vill aldrig bli den personen. Men kan inte släppa dig. Antagligen bara för att jag inte kan få dig. Så kan du inte bara vara lite lätt så jag kan tröttna?

now I blew it

Vissa dagar är enklare än andra
det gör inte lika ont
jag tänker inte lika mycket på honom
och med inte lika mycket menar jag
två minuter utan att ha tänkt på honom
ibland kan det till och med gå fem
men det är väldigt sällan

idag ska jag ta en senare buss för igår så åkte hans buss rakt förbi mig
kanske såg han mig kanske var det honom jag såg
vi testar idag igen fastän han kanske åker bil då han har ganska bråttom iväg sen igen för jag vet ju vad han gör på onsdagskvällar fastän jag inte vill veta för hon är så otroligt jävla söt så jag vill bara skjuta mig själv när jag tänker på hur nära honom hon får vara
och han är förjävla sexig i mjukisar

och med den bilden i huvudet kommer jag inte kunna tänka på något annat på hela kvällen. FML

jag tror inte alls på nåt mer för jag trodde en gång på det här

Kan vi inte bara börja om? Det är så mycket jag vill säga om, formulera om meningar och använda andra ord. Berätta redan från början hur skadad jag är och att jag egentligen inte vill ha ett förhållande, att jag vill vara singel men att du är så jävla snygg så jag vet inte riktigt längre. Vad vill du? skulle jag ha frågat från första början.
Då hade allt det här varit så jäkla mycket enklare.

För nu kan jag inte sluta tänka att tänk om
tänk om jag hade varit lite annorlunda
och inte lika besatt av människor som du uttryckte det
då hade vi kanske varit på en annan plats just nu
tänk om
vi hade kanske pratat
kanske träffats
kanske varit kära

eller så hade vi aldrig träffats igen efter den där första gången och jag hade vetat att det var inte menat att vara. Jag hade aldrig vetat hur snygg du är naken, hur dina fingrar känns mot min bara hud, hur du ser ut när du sover.

Men jag var ju bara tvungen att få känslor. För det är sån jag är. Har så förjävla lätt för att få känslor och så förjävla svårt för att släppa taget.

Helvete fan skit också

Jag kan verkligen inte jobba, klarar inte av att vara på samma ställe där jag en gång träffade dig. Står på samma ställe där du kom fram till mig. Sitter i kassan, står i mejeriet. Vart jag än är ser jag dig. Fan helvete skit också. Bestämde för två år sen att jobbet är en killfri zon. Där ska jag aldrig träffa killar/pojkvänner/ex. Aldrig i livet. Måste få ha något ställe som är bara mitt. Men det har du förstört för mig.

För jag ser dig vart jag än är, tänker att du är där, vill ha dig där. Vill ha dig här, nu, hela tiden.

Tänker på dig när jag ligger i min säng. Tänker att du en gång låg här med mig och jag låg på ditt bröst och vi kysstes och du knäppte upp min skjorta. Att tänka gör så jävla ont. Fan helvete skit också.

Du var bara tvungen eller hur? Jag var beredd på att vara singel, inte kär, vara själv. Och så kommer du och är så jävla sexig att jag bara vill lägga mig på golvet och dö.
Om jag bara inte gått till jobbet den dagen, inte tagit det extrapasset, då hade jag aldrig träffat dig och inte haft så jävla ont i bröstet nu.

say you wanna be with me

Ni säger åt mig
men hallå, vad gör du? du har ju en kille du tycker om!
när jag står för nära en kille, dansar för nära en kille, har läpparna för nära en kille, eller kysser en kille.

ja, det har jag väl, men inget säger att han tycker om mig, så varför ska jag bry mig om honom när jag är ute och bara vill vara lycklig för en kväll? Om han skulle råka vara på samma ställe skulle jag kanske bry mig, kanske skulle kyssa någon random precis framför honom, bara för att se om han reagerar. Kanske skulle han bry sig och åh vad glad jag skulle bli då. Men han skulle antagligen inte bry sig och det skulle göra så jävla ont.

Så jag orkar inte tänka på honom när jag är ute med er tjejer. Orkar inte ha ont i bröstet när jag istället kan ha ont i fötterna efter för mycket dansande i för höga klackar.
Jag orkar inte tänka på honom varenda vaken sekund, som jag gör nu. Så när jag är ute med er, så vill jag bara få tänka på vad som helst förutom honom.

now you're just someone I used to know

jag hör era röster varje gång jag skriver in hans namn
men lägg av nu
fan skit i honom
han är bara en idiot, det finns så många bättre


men jag vill ju bara se honom
inte som att jag tänker skriva till honom
vill bara se en bild eller något
kanske har nånting nytt hänt
kanske skriver han hur mycket han ångrar sig
i en kryptisk statusuppdatering
kanske tänker han på mig lika mycket som jag tänker på honom

men det är ganska omöjligt
för han är bara en idiot
someone I used to know

the games you played, you would always win

Jag vet inte vad jag vill men jag vet att jag inte orkar tänka på det längre. Kan inte jobba sova äta dansa läsa. Tänker bara på hur det skulle vara om du var här med mig. Om du låg här i min säng, om du åt frukost lunch middag med mig, om du dansade med mig, om du låg och sov medan jag läste. Alla dessa om dödar mig. Orkar inte tänka på det här, dig, längre.
Hur glömmer man någon man aldrig egentligen känt?

Varje gång min mobil visslar till hoppas jag att det är du, i några sekunder, tills jag inser att du inte hör av dig längre, att du inte bryr dig längre, att du inte vill längre. Men skulle du vilja vad gör du ikväll? så vill jag bara svara inte dig och inget mer absolut inget mer och bara vänta vänta vänta på ditt svar. Vill vara lika dryg mot dig som du varit mot mig, men samtidigt vill jag inte missa en chans att få träffa dig. FAN FAN FAN det skulle vart du
vill verkligen inte, orkar verkligen inte tänka på dig mer. Jag går långsamt sönder

är det såhär det känns att verkligen känna? att verkligen vara kär? det var så länge sen jag måste ha glömt hur det känns

somehow find you and I collide

och jag vet väl inte egentligen
13 dagar ren
13 dagar utan hans hud mot min
13 dagar utan hans röst
det magiska talet tretton
och det känns väl lite bättre nu
än det gjorde för en vecka sen
ju längre tid som går ju bättre känns det
tiden läker alla sår
säger man ju när man vill få någon att må bättre

men visst
när jag ligger i sängen själv och ska sova
så vill jag inget hellre än att ha honom där
om ens bara hans arm att ha min panna mot
eller hans lår att ha mina fingrar på
något så litet
bara att känna att det faktiskt ligger någon där bredvid mig

men vill nog inget hellre än att ha hela honom pressad tätt emot mig, hans armar runt mig och hans läppar mot mina. så vill jag somna.


Should I keep chasing pavements even though it leads nowhere

Kan du inte bara skicka ett sms? Trycka på ring. Om än bara en punkt. Om än bara en signal. Vad som helst. Bara jag vet att du faktiskt finns kvar där ute nånstans. Ser dig vart jag än går, står inte ut med det här.


och det bränner i hela hjärtat

"Når den där punkten då man säger till sig själv att nu får det faktiskt vara nog.
Strunta i människor som snor all din energi, som får dig att må dåligt eller som
bara ljuger för dig. Åt helvete. Blir så arg. Gräv dig upp ur denna helvetes äckel
grop och skratta tills magen gör ont för de är du värd. Dansa tills fötterna blöder
och det är okej att du kysser alla pojkar du ser och varje gång deras läppar
möter dina och allt du känner är tomhet, håll ut. Det kommer. Du kommer att
känna något. Inte nu, men snart. Vi klarar det. Du jag och alla andra."

Min vän kan vara den bästa skribenten jag känner

they say I'm better off now than I ever was with him

they say a few drinks will help me to forget him
but after one to many I know that I'll never
I wanted words but all I heard was nothing

Och allt gör bara för jävla ont
tio dagar sen sist jag träffade honom och då var det bara en timme med honom
men det måste ju kännas värre innan det blir bättre
nu är jag så långt ner i botten man bara kan komma
och bara väntar på att det ska börja gå uppför igen
att det ska bli lättare att andas äta sova
bli lättare att vara själv

people say a lot of things to make you feel better
but none of those words ever matter
the only words that'll make me feel better
would come from him and they would say
I'm sorry, you've been right all this time
I do want you, I've just been scared to face it

every single second of every single day

you kissed my lips and you saved me,
My hands, they were strong, but my knees were far too weak,
To stand in your arms without falling to your feet

When laying with you I could stay there,
Close my eyes, feel you here forever,
You and me together, nothing is better

Even now, when we're already over,
I can't help myself from looking for you

Cause there's a side to you that I never knew, never knew,
All the things you'd say, they were never true, never true,
And the games you'd play, you would always win, always win

a kiss with a fist is better than none

men jag kan inte sluta undra ändå
om det faktiskt är vad du vill
för i början så var ju allt så mysigt
låg i sängen såg på film tv serier
åt middag duschade pratade
du vet allt sånt därnt man gör i början
och kvällen efter jag somnat på ditt bröst
med din hand på min midja
förändrades du
blev kall
idioten du är idag
svinet du var igår
killen du alltid kommer vara
jag tror att du egentligen
bara är rädd och att jag hade rätt
du blev krossad och idag är du en känslokall idiot
som bara försöker skydda sig själv
för om jag inte tror det
och istället inser att du talar sanning
så kommer allting göra så ont att jag inte kommer stå ut
och jag hatar mig själv för allt som har hänt
om jag ändå inte gått till jobbet den dagen
ringt in och sjukanmält mig
missat bussen
eller kanske bara varit i mejan och inte där
precis när du var där
om någon annan varit där
så hade det här aldrig hänt
men visst
jag är väl glad att jag träffade dig

för nu vet jag vad jag aldrig mer ska göra om

tell me why we're talking when we dance so good

jag tror att du är som skorna jag verkligen ville ha
när de inte längre var tillgängliga
när jag kunde få er tänkte jag
ehhh kanske senare
sen tog ni slut och jag var tvungen att ha er
kan inte sova
vill ha mina skor på fötterna och dig nära inpå
fast jag blir längre än dig med dem på
så det skulle inte funka egentligen
kan inte få er båda
får väl nöja mig med skorna
för när det kommer till dem
har jag iallafall en chans
de kanske kommer tillbaka

Even now when we're already over I can't help myself from looking for you

Har vetat det ända sen början, har verkligen gjort det. Och försökte verkligen intala mig själv att jag kunde göra det utan att bry mig.
Men vad sägs om att vara vänner? Med förmåner. Orkar inte bråka med dig och du verkar ändå vara en bra kompis till dina kompisar. Och jag vet väl inte egentligen.
Om jag inte får ligga med dig vill jag iallafall vara din vän. Om du vill det liksom, men det vill du väl inte...


but I didn't text you at three in the morning to have a relationship

och jag vet ju att han inte vill ha ett förhållande
har vetat det ändå sen början
men nånstans har jag alltid tänkt kanske kanske vill han egentligen kanske är han bara rädd för att bli sårad kanske vill han ha mig

så igår när han gjorde slag i saken och sa det att han vill inte ha ett förhållande
så visste jag ju redan det, har vetat det sen början och det sa jag också
men egentligen ville jag bara krypa ihop och börja gråta
fast så tänkte jag
vem fan är han egentligen?
bara ett kort svin
och när jag gick runt i mina finaste röda klackar
så var jag så jävla mycket längre än honom
då tänker jag stå över honom också
och vara the better person
så jag skrev att
det vet jag väl, har vetat det sen början. det vill inte jag heller

men hans
bra
gjorde så jävla ont, trots allt om att vara bättre än honom

so many boys in there, where do I begin?

Hade sån jävla bra kväll igår. Dansade med någon kille vars händer var på mina höfter hela tiden, och på mina lår. Precis som jag vill ha det. Perfekt symfoni med musiken och varandras rörelser. Precis som jag vill ha det.
Han hade på sig en randig/rutig skjorta, kommer ej ihåg vilket men vad spelar det för roll när han dansade så bra?
När jag kom hem och la mig i sängen ville jag återigen ha hans händer på mina höfter. Hela natten lång.

Ikväll igen

Har pratat om det, honom, ikväll med. Det här går inte. Det gör för jävla ont att tänka på vad han sagt gjort sett ut att ha tänkt hur han har känts mot mig hur hans läppar har känts mot mina.
Bredvid mig andas mitt sällskap tungt och jag önskar jag kunde sova också. Men kan inte. Bröstet värker och det enda jag vill är att han är här bredvid nig. eller att han bara smsar mig.

Men det kommer inte att hända. För han bryr sig inte längre. Han vill inte ha mig längre. Ett hål i mitt bröst. Men jag är inte kär i honom. Än.


I wish today it will rain all day, maybe that will kinda make the pain go away

Vi pratar om allt som gör ont. Han han han han han. 5 gånger. Mitt nummer men även hans gamla fotbollsnummer. Sjukt sexig i mjukisar är han även.
Iallafall.
Det gör ont att prata om honom. Tänka på saker han sagt, han röst. Saker han gjort, hans kropp. Hur han ser ut, hans läppar. Hur han känns, hans tunga mot min.
Allt gör så jävla ont. Sitter på tunnelbanan hem och kämpar för att inte gråta. Sitter på bussen och kämpar ännu hårdare. Sitter i kökssoffan och har så jävla ont. Kan inte gråta.


Hold your own


This I thought of while pushing razors through my skin

Him. His body. His lips. His arms. His tongue. All over me.
His body all over someone else.
And again. All of him, all over me.
I thought too much last night. It hurt too much last night. I cried too much last night.
Today I wore long sleeves.


How did it get this way?

Antingen var du kort och otrevlig
eller så försökte du göra mig svartsjuk. Tror mer på det första men hoppas på det andra.
Ville börja gråta när jag läste det. Var 100 på att du skulle ha sex med någon annan. Förstörde hela min jobbdag.

Men det var nog det första, du är inte den trevligaste jag känner.


I'm giving it a last breath you'll be the one to take away the oxygen

This'll be the last time I'm asking you
take it or leave it
either way I'm done
You're gonna be the one on your knees the next time
never again me
I tell myself I'll quit everyday
knowing that I won't

I don't ever want to get out

jag tjatar om att det gör så jävla ont
att han är så dryg
så hård så ointresserad
men ändå kan jag inte sluta
vill bara träffa honom
ikväll
kan inbilla mig själv om att det endast är för att känna mig mindre ensam
(det är ju därför)
men kan inte sluta tänka på hans läppar
eller hans armar
rygg
bröst
mage
rumpa

Om att leva

Det gör så jävla ont hela tiden
ändå kan jag inte sluta med dig
vet att du bara kommer göra ont men jag vill känna nåt och vad känns mer än smärta?
Jag vill känna och när det svider och värker i bröstet känner jag att jag faktiskt lever.
Det är väl därför jag inte kan sluta smsa dig. Även fast du är den mest dryga och idiotiska person jag känner. Vill bara skrika på dig att du är dum i huvudet.
Men då blir jag nöjd för ett tag. Och då känns det inget och jag lever inte.
Så jag håller det inom mig istället. Låter det bulta i bröstet istället


Nu gör inte resten lika ont

Trodde aldrig jag skulle göra om detta. Guess I fooled myself


There are many things that I would like to say to you but I don't know how

Det du vill höra är
Jag vill ligga
Det jag egentligen vill säga är
Jag saknar dig

Jag vill att du ställer rätt frågor
Så jag kan säga vad jag vill. Men vill ändå inte berätta vad jag egentligen vill. För jag kommer bara skrämma bort dig och jag vill inte förlora dig än. Jag vill inte sluta träffa dig. Jag vill att du egentligen ska vilja vara med mig, men att du inte vågar erkänn det för du tror att jag bara vill ligga.
Då vill jag kyssa dig och säga att jag har känt likadant hela tiden


Carry me away, I can't walk

Jag drömde om dig inatt. Det gjorde så ont, även i drömmen. Du sa "jag vill inte träffa dig mer, nånsin" och jag ville springa men mina kängor satt fast. Så jag stod där och såg dig kyssa henne. Vet inte hur hon såg ut, bara att hon var blond och söt och allt jag inte är.
Det gjorde så jävla ont i drömmen och jag vaknade av tårarna som rann nerför mina kinder. Ville springa härifrån men vart? Jag har ingenstans att ta vägen.


She'll drink a bottle by her self

Det gör så ont. Vill bara att han håller om mig. Inte för att det är han, utan för att han kan krama mig så hårt så det gör ont, så jag glömmer att allt annat gör så ont.
Struntar i om han vill eller inte, han måste. Jag måste få ont i revbenen, ryggraden, så jag glömmer smärtan i bröstet.


I'm not calling for a second chance I'm screaming at the top of my lungs

Det gör så jävla ont, men det var ju detta jag ville, få en reaktion, en känsla ur dig. Visst, du blev väl lite arg, men visst känns det?
Vill bara att du dyker upp, så som de gör i filmer, och berättar att du vill ha mig. Att du inte kan vara friends with benefits. Eller, stryk det där. Vi är ju inte ena vänner. Men du vet vad jag menar. Att du inte klarar av att jag kysser andra på fyllan, att du inte klarar av att vara utan mig.

Men det lär aldrig hända, så jag får nöja mig med att göra dig arg. För det är också en känsla. För visst känns det?


tell me everything tonight

jag orkar inte med det här
att sitta och vänta i timmar på sms
som antagligen aldrig kommer komma
ville bara säga som det är
så du vet
och kanske, bara kanske
skulle du vara ärlig och säga
som du känner
eller, vad jag frågade dig
vad du vill

when you realize there's no one waiting

They say a few drinks will help you to forget him
But after one too many I know that I'm never

I'm smiling but I'm dying trying not to drag my feet
I wanted words but all I heard was

N O T H I N G

I wish you were a stranger I could disengage

Är så trött på att allting alltid ska vara på dina villkor
när du vill, när du känner för det
varje gång jag hör av mig så är du trött orkar inte
men när du vill så ska jag komma direkt
orkar inte med det
I'm giving you an out
take it and leave me
or
leave it and take me
it's up to you
jag låter dig bestämma, som alltid

but I'm gonna love you like I've never been hurt before

and I never was smart with love
I let the bad ones in
and the good ones out

it's so different when we kiss

I'm giving it my all
but I'm not the girl you're taking home
so I keep dancing on my own
det gör för jävla ont
börjar varenda mening med det
du är på chatten
vill skriva
vill smsa
vill ringa
vill åka till dig
vill så jävla mycket
men det gör för jävla ont
rädslan att bli turned down
kan du inte bara vara som jag?
såg nyss Love and Other Drugs
kan det inte vara vi?
Igår såg jag Friends with Benefits
kan inte det vara vi?

För de slutade med varandra
med kärlek och lycka
efter allt annat

tonight I wanna do stupid things

så var det det där med att inte bry sig
att inte bry mig om dig
om vad du du gör
eller
vem du gör
jag har sagt det ändå från början
jag bryr mig inte
jag har inga jävla känslor
men igår kväll
när allting gjorde så jävla ont
ville jag bara ha dig här

Hold me it's now or never

När hjärtat slår så hårt att det gör ont i bröstkorgen
Halspulsådern bultar och det blir svart för ögonen
Ögonen svider och tårarna börjar rinna mot kudden

Det enda jag vill är att du ska hålla om mig


Burning, agonising pain in my chest

Det gör för jävla ont
att vara själv
att vilja vara med dig
att inte få vara med dig
att veta att någon annan
får vara med dig

du sover säkert just nu
med någon annan i dina armar


det gör för jävla ont
att vara själv


Hold back your fear and see

Vet inte vad som hände
jag tror du började känna
och, som du säger till mig så ofta,
blev rädd för att låta det kännas,
rädd för att njuta av det

Och jag hatar dig för det
ogillar ska jag säga
för jag gillar dig annars
som bara den

Och jag är rädd
för att låta det kännas
för att njuta av det

vill ha dig nu
hela tiden
vill höra dig säga samma sak


Om september 2010

Vet att det är äckligt att läsa
Det var äckligt att skriva

Men egentligen
Det finns inget fint
Med att döda ett barn


I came to dance

Tänkte på dig igår
Hela kvällen
Medan jag dansade med så många andra
Medan någon annans händer var på mina höfter, någon annans läppar mot mina

Tänkte bara på
hur mycket jag ville
att det skulle vara
dina händer på mina höfter
Dina läppar mot mina

I didn't have this plan


Somehow find you and I collide

Alltid på dina villkor
Aldrig när jag bestämmer
Du ska alltid ha övertaget över mig
men nu räcker det
Nog för att jag gillar det
i sängen

Men inte alltid
våga ha känslor
våga vara fin


September 2010

Var med min kusin idag. Han är ett år och tre månader.
Min dotter hade varit lika gammal. Och det dödar mig, varenda gång jag ser på honom och tänker att hon är död. Hon fick aldrig leva. Jag hade fostret i min hand innan jag spolade bort det. Inget annat gör lika ont. Jag har aldrig berättat det här för någon annan innan. Att jag har hållt henne i min hand. Endast 7 veckor var hon. Men ont gör det, så jävla ont.

It hurts with every heartbeat


But I mean nothing to you and I don't know why



You're waiting for someone
To put you together
You're waiting for someone to push you away
There's always another wound to discover
There's always something more you wish he'd say



anywhere is better start from zero got nothing to loose

Orkar inte tänka mer på honom
vill dricka alkohol tills allt snurrar
och kyssa främlingar
tills läpparna gör ont
och är alldeles röda

vill snurra runt på ett dansgolv
med någons händer på mina höfter
någons ansikte nära mitt
bara höra musiken och röra mig där efter
inte bry mig om honom

men när jag sätter mig på tunnelbanan hem
kommer jag bara vilja hoppa av
byta spår
tills jag är på det
som leder till honom

Baby, you have become my addiction I’m so strung out on you I can barely move but I like it

Think of it every second
I can't get nothing done,
Only concern is the next time, I’m gonna get me some
Know I should stay away from, cause it's no good for me
I try and try but my obsession wont let me leave



well I was just thinking

Låg och tänkte så jäkla mycket igår kväll
pratade med mig själv för att höra
hur det lät i ett tomt rum

jag ville så gärna ha dig bredvid mig
ha dina armar runt mig
och din kropp pressad mot min


men så nära får jag aldrig gå
alltid så långt emellan oss
som det bara går

kanske är du som Julia Roberts i Pretty Woman
"I don't kiss on the mouth"

kanske är du så
men då är du även en prostituerad
som blir kär i personen du faktiskt kysste på munnen



(mig)

you had my heart inside your hand but you played it to the beat

ingenting på två dagar
ingenting sen jag gick ut genom hans dörr
ingenting alls

bara massa tänkande på kvällen när jag ska sova
jag vill inte vara den som hör av sig
vill han så hör av sig
annars får det fan vara

jag orkar inte kämpa
för nånting jag egentligen inte vill ha


I hate this part, I can't take it any longer


kom tillbaka


allt detta glömmer jag när hans läppar möter min hud

kanske gjorde jag fel
när jag kysste alla andra
vad vet jag
vi pratar ju aldrig
egentligen
kanske gör jag fel hela tiden
tror på dina lögner
tror att du ljuger
kanske är du ärlig
men kom igen
det tror jag inte på

som att alla tjejer du umgås med
bara är dina vänner
att du inte ligger med någon annan
eller att du inte legat med någon på ett halvår
kom igen
jag vet bättre än så
eller hur många du faktiskt legat med
kom igen
det går inte ihop
unless you're one fucked up man

det finns inget jag och du

vill bara glömma allt som har hänt
allting verkligen
bara gå tillbaka till den dagen
och inte gå till jobbet
istället få höra det om dagen efter

"fan vad det smällde! du skulle ha hört!"
då hade jag inte vetat mer än det
att det var en snattare i butiken som blev busted
hade varit nyfiken som alltid
men inget mer

hade inte varit så jobbigt nu
vill verkligen inte det här
vill inte känna till honom
vill verkligen inte veta hur han känns mot mig
hur hans röst låter när han viskar i mitt öra
eller hur han skratt ekar överallt
fyller hela mig

i'm bulletproof nothing to lose fire away fire away

jag glömde allt i förrgår
när hans läppar var mot min rygg mage bröst hals överallt
glömde bort att annat än hur hans hud kändes mot min
överallt var hans läppar, förutom mot mina
och det gjorde ont
men inte lika ont som det kommer göra
när han inte vill längre

RSS 2.0