kul dag

I drink to forget the past

VALBORG

gud så bra

Nu har han en misshandel på sig också
Gud så bra att min pojkväns pappa är polis.
Han ska få se asså.

en helt seriös fråga

Hur många år för man för mord?
Ett riktigt brutalt, plågsamt mord...

det finns en idiot i mitt hus som jag mer än gärna dödar. MER än gärna!

valborg!

Seeeg dag. Har ingen aning om vad som händer ikväll. Men vi ses i trångsund iaf!

glad och mätt


happy

GUESS WHAT!




Jag äter pyttipanna nu! Även fast det gör fett ont att plugga. Men känner att jag inte kommer klara av dagen annars. Min mage har kurrat konstant idag. Asjobbigt.

Jag gick och lade mig tjugo över nio igår, fett duktig. Jag hade migrän + ont i käken så jag kände att jag ville dö. Så jag sov istället och vaknade imorse utan smärta överhuvud taget! HAPPYFACE.

Nu ska jag äta upp och sen packa ner lite kläder typ.

PUSS

tpl

Jag har ont i huvudet. Jag måste plugga på läxan tills imorgon. Jag orkar inte med livet just nu...

min tandställning...

Jag skriver väldigt mycket om min äckliga tandställning och hur ont jag alltid har i tänderna så nu har jag tagit två fula cambilder på mina tänder och ska förklara hur jag kan ha så ont hela tiden!
Jag antar att ni alla vet vad en tandställning är till för... Annars får ni googla det!
Och ja mina tänder är väldigt fula osv. I've already heard it all.

Ser ni metallringen runt tanden där längst in? Likadan ring på motsatta tanden. Det är härifrån tandställningen trycker. Innan tandställningen kom in så fick jag in "gummisnoddar" runt dessa tänder som då gör så otroligt ont, ondare är själva tandställningen. Allt detta är limmat på, men metallringarna är "cementade" på. Alltså typ tand-cement eller vad min tandreglerare nu sa...

Så tänderna jag oftast har ont i är då tre tänder som är snea. Högra framtanden och de två till höger då. De är dessa som sitter snett nu. Annars är det typ rakt&fint.

Nu till smärtan för tillfället, gör så otroligt ont!

De blå gummisnoddarna runt tänderna är de som orsakar så mycket smärta. Otroligt ont gör det. Det trycker och skaver. Och något som inte syns på bilden är att framtänderna i underkäken har tryckts ihop och bakåt så har nu fått en fin kurva där som sedan ska åka tillbaka igen. Blir så otroligt arg! Så jävla ---------------- IRRITERANDE! Verkligen ge oss med snea tänder mer smärta än vad vi redan fått! (----=svordomar)

Jag vet att jag är ful och shit men nu vet ni hur det kan göra så jävla ont!


IDAG

jag.saknar.min.älskling.som.inte.kan.träffas.för.han.är.dum.som.har.blivit.sjuk.
Dumt va?

Otroligt seg dag idag, kommer inte ihåg något som hänt. Förutom att jag åt jordgubbskräm med mjölk till lunch och nu mår jag illa. Ska inte jobba idag. Älskling är typ sjuk så han kan inte träffas. Jag måste plugga.
PISSDAG


IGÅR

Jag kom hem runt tjugo i tolv igår och gick och lade mig direkt. Helt otroligt slut.
Nationellt prov i Engelska - Varför i helvete skulle jag vilja spendera ett år i Edinburgh? Idiotiskt!
Sen var det matematik på schemat och gud vad jag hatar min mattelärare! Helt otroligt vad irriterande en människa kan vara!
Det var iaf inget seminarie men det är imorgon istället och jag har inte ens gjort klart uppgiften.
Sen lunch - två risifrutti -må illa- och sen idrott. Först jogg (sitta i skogen i 20 minuter) och sedan brännboll och jag briljerade. Helt grym var jag.
Sen åkte jag hem till älskling och duschade och myste. Sen framemot kvällen fick jag så jävla ont i käken så jag blev så jävla arg på allt och alla (bara min älskling) for no reason at all.. Stackars min älskling som fick stå ut med mig igår, förlåt bebis! Så jag drog av mig alla kläderna och sov i någon timme. Sen säger älskling att jag får skjuts hem, fett najs tänker jag. Så jag klär på mig och så. Sen får jag skjuts till centrum. Det tog en timma från och med att jag var i centrum tills att jag var hemma. Schyst. Sånt gillar vi verkligen.


sun

jag gillar att solen värmde idag. jag gillar att jag inte riktigt är lika blek längre. jag gillar att jag funderar på att sola imorgon igen. jag gillar att vara brun.

jag gillar inte att ha ont i käken. jag gillar inte att ha snea tänder. jag gillar inte att behöva ha tandställning i minst 2 år till. jag gillar inte att min älskling är hemma. jag gillar inte smärta.


just gimme the light

Känner redan nu att jag INTE orkar med morgondagen.
Nationellt prov, som visserligen är eaaaasy men ändå. Ansträngande att skriva så mycket!
Sen ska jag ha seminarie på en uppgift jag inte ens är klar med än.
Sen lunch. Mer samhälle och sedan idrott - Brännboll och sedan jogg. KILL ME NOW PLEASE.

Jag vill bara ligga i sängen med min älskling. och ligga och svettas. och dra mina fingrar över hans rygg. och pussa hans hals. och gräva in näsan i hans hår och lukta. och dra med fingrarna över hans vackra kropp. och slicka honom på bröstet och säga "allt man slickar på äger man". och äta upp honom för han ser så.god.ut.
min älskling är världens bästa.

just gimme the light

Känner redan nu att jag INTE orkar med morgondagen.
Nationellt prov, som visserligen är eaaaasy men ändå. Ansträngande att skriva så mycket!
Sen ska jag ha seminarie på en uppgift jag inte ens är klar med än.
Sen lunch. Mer samhälle och sedan idrott - Brännboll och sedan jogg. KILL ME NOW PLEASE.

Jag vill bara ligga i sängen med min älskling. och ligga och svettas. och dra mina fingrar över hans rygg. och pussa hans hals. och gräva in näsan i hans hår och lukta. och dra med fingrarna över hans vackra kropp. och slicka honom på bröstet och säga "allt man slickar på äger man". och äta upp honom för han ser så.god.ut.
min älskling är världens bästa.

my hair

Idag är jag fulare än vanligt so that's why i covered my face!
Kan ju även informera er om att jag idag gick i massa affärer men inte köpte något onödigt! Köpte en hårinpackning från L'oréal. Total repair 5. Plus en spraydeo från Rexona. Hoppas de är bra!


one two three four

AJ! AJ! AJ! AAAAAJ!
Jag har så otroligt jävla ont i käken just nu så det är helt löjligt. Borde egentligen göra klart Samhällsuppgiften men asså smärtan mördar mig! Jag väljer helt seriöst en mensvärk framför det här! Fattar ni (tjejer) då hur jävla ont jag har eller? :(

Jag orkar inte skriva mer asså. Ska läsa Vad mina vänner inte vet av Sonya Sones. Den är galet bra!

BTW. Imorgon är det Nationella proven i Engelska. Writing. Vad tror ni jag får för betyg på det? Leave a comment :) (jag kommer inte publicera dom, vill bara veta vad ni tror.)

crosses all over the boulevard

Jag är fortfarande inte klar med läxan men får göra den senare idag, typ på lunchen eller något. Om jag hinner dvs. Ska till tandläkaren 12.00 för att sätta in små gummiringar runt en tand på varje sida, för att sedan fästet för tandställningen ska få plats. Det här kommer göra asont!

Vaknade upp bredvid min älskling imorse, låg kvar i typ en timma innan jag tvingade in mig i duschen. Sedan myste vi lite mer och sedan skulle han duscha. Sen hade vi bråttom haha. Men jag kom i tid till skolan men stackars älskling får höra att hans lektion är inställd så han har rast tills typ ett nånting tror jag... Stackars min bebis.

Var ju även och solade igår med min syster, det var askönt och kände verkligen hur det brände i ryggen. Så otroligt bra "sol"rör på solarieakuten vid eskilskyrkan i Haninge. Så nu har jag en fin liten bikinirand som ska bättras på snart!
Just nu är min syster och klipper sig och kollar om Rosanna har tid att klippa mig senare idag, hoppas verkligen att hon har det! Har ju inte klippt mig på ungefär ett år... Illa illa illa...!

Aja, ska typ kolla lite mer facebook och lite mer bloggar nu. Skriver säkert mer sen när jag är hemma igen. :)
Och jag har på mig en fin klänning idag, det känns jävligt bra!

KISSES

burn that fat

Ja jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera! Förlåt förlåt men jag har inte tid!
Igår var vi igen på crossbanan. Sen åkte vi hem, tvätta crossen och moppen. Var ute lite mer. Sova. Skola. Åka hem. Utelåst i en timma. Sola solarium. Plugga. Facebook. Plugga.
Om jag är klar med läxan tills nio då Angelica är hemma igen så åker jag tillbaka till älskling :)

PUSS

24 april 2010

Hos älskling fortfarande, vi ska snart dra iväg till hans släkting som fyller år så vi är nyduschade och nyrakade (älskling dådå) och påklädda.
Tidigare var vi på crossbanan där älskling körde lite med sin cross, det gick jävligt bra om jag får säga så :)
Nu ska vi typ dra så aaa.... Skriver kanske mer senare eller imorgon när jag är hemma.

KISSES

crazy

Hemma just nu, ska åka till min älskling senare, tänkte bara berätta om vad som har hänt sen sist jag skrev ett ordentligt inlägg.

I torsdags (igår) så åkte jag först till jobbet för att kolla mina tider, trodde Emma inte kunde läsa när hon skrev att jag inte skulle jobba igen förrän den 4e maj. Men så är det. Bara att gilla läget. I maj ska jag jobba arslet av mig. Ska ju både köpa moppe - ja jag vet att jag fyller 17 iår och att det är fett onödigt. Men jag orkar inte åka buss&tåg i en timma för att komma till min älskling när det tar 15 minuter med en moppe. Det känns lite bättre. Det här med bensinen som är så dyr. Men det är lugnt, har ju pengar ;) - och i sommar så är det London med Leyla så det behöver jag också pengar till... En jobbig sak. Jag får lön den 15 varje månad och den 20ejuni är det 1 helt år med min älskling. Så vi måste åka efter den 15e och vara hemma innan den 20e!
Det känns bra...

Efter att jag varit på jobbet (och blivit chockad över att det var PRAOelever där, haha.) Så åkte jag hem till Leyla och köpte med mig B&J Phish Food till henne. Så satt vi och pratade massor och såg på film och tv. Fina du. Wish I could take the pain away...


Efteråt så åkte jag tågvägen hem (istället för gullmarsvägen) och i trångsund så hoppade min älskling på för att komma och sova hos mig (äntligen på en vardag!) och mysa mycket. Vilket vi gjorde. Jag ville inte ens gå ur sängen för att gå och borsta tänderna. Så mysigt var det. Runt halv ett somnade vi äntligen efter att ha myst och pratat i någon timma.

Imorse var det pain. Först gick han upp runt kvart i åtta(?) och duschade och kom sedan tillbaka och sa "haha älskling jag börjar 12:40 idag, kom på det i duschen." Jag börjar tolv. Så då hade han väckt oss innan åtta när vi hade kunnat gå upp typ halv elva. Så vi somnade om och så gick jag in i duschen runt kvart över tio. Vi gick ner och åt frukost, klädde på oss och pussades mycket mer.

Sen var det bara att möta solskenet och bege oss till våra skolor.
Skola i två timmar. Det kändes väldigt värdelöst. Helt otroligt värdelös. Skoldagen slutade med att jag hade två kukar ritade på vänsterarmen och på högerarmen stog det "AIK är bäst" och "penis". Detta försvann väldigt fort.

Kom hem och hittade min syster i min säng. Stackars... Hon är bakis! ;D
men jag är snäll och lade fram 1150 kr som jag var skyldig henne, tror hon blev lite gladare då :)
Nu har jag 3120 och massa mynt kvar av min lön. Känns lite sådär... Jag vill ha mer!

Aja, ska göra något annat nu haha.
PUSS

i miss you

And in the night we'll wish this never ends
We'll wish this never end


Where are you and I'm so sorry
I cannot sleep I cannot dream tonight
I need somebody and always
This sick strange darkness comes creeping on so haunting everytime
And as I stared I counted the webs from all the spiders
catching things and eating their insides
Like indecision to call you
And hear your voice of treason
Will you come home and stop this pain tonight
stop this pain tonight

don't let 'em say you ain't beautiful

Stormen tar fart över frosten igen
Och vilsen väntar på värmande vän
När som jag tröttnat på Jag Min och Mig
blir jag svag, blir jag rädd, att nånsin förlora dig
Håll om mig inatt

Om du finns, om du kan, om du vill komma hit
Kom hit, kom hit
och slunga mig rätt in i smeten
Jag faller med flit

Leyla Olivia Hjerén <3

och jag känner mig helt förstörd
nästan som att det hänt mig
hatar att du gråter ögonen ur dig
du är värd det bästa

jag älskar dig bästavän

:((

jag finns här hjärtat, just call me <3


drousy lousy

Rain rain go away
all the world is waiting
for the sun


Ni missade väl snön? Lucky bastards...

Skolan var chill, idrotten rolig. Sen badade jag i 40 minuter. Det var härligt. Nu sitter jag i handduken runt höften (den har åkt ner) och saknar min älskling :(

baby <3

What up daawgs?
Sitter i skolan just nu och ska egentligen skriva en argumenterande text. Men inte fan orkar jag, har knappt sovit inatt...!

Haha, väntar ni på att jag ska berätta om igår eller? ;)
Well here it comes!

Vi såg på Remember Me som jag trodde, bara för att min bebis är bäst. Den var asbra men jag grät i slutet så då skrattade älskling lite åt mig. Sen skrattade han åt paret bredvid oss där killen grät men inte tjejen. Han tyckte det var kul, jag tyckte han var gullig. Iaf. Vi pussades massa och missade lite av filmen men ingen som klagade iaf ;)

Sen åkte vi hem och så, sen väl hemma så myste vi och låg och pratade till typ ett-två nånting innan vi (han) bestämde att vi skulle försöka sova. Jag älskar dig bebis!
Och imorse var det helt omöjligt att gå ur sängen men vi lyckades. Usch. Jag vill ligga kvar och sova i några timmar till!

Aja orkar inte skriva mer, ska läsa lite bloggar nu. Haha.

PUSS

fult men fint

Och jag vet. Jag varken skriver eller ritar fint. Och min underarm är fet. Don't remind me.


20/4 (!)

Whiiiee. Jag är flummig haha! Nej men aa. Läste ut Vad min flickvän inte vet nyss och den var helt galet bra! Ska läsa om den lilla serien igen, så grymt bra! Snor bilder från Leyla med två små dikter som är med i boken. De är vackra. Otroligt bra och jag saknar min älskling jättemycket när jag läser dom. Eller ja, ännu mer när jag läser dom.





soliga tisdag

Hemma just nu, slutade tidigt idag 13:50. Härligt! Just nu hindrar jag impulsen från att gå och lägga mig i sängen och läsa ut Vad min flickvän inte vet och sedan sova bort hela kvällen. Men det vill jag inte göra. För idag är det den 20e och ikväll ska jag och älskling på bio! Och han tror seriöst att jag inte vet vilken film vi ska se... ;) Hahah, han är för braaa :D som att jag inte tar reda på det innan ;) Fast nu blir det lite pinsamt om det inte är den jag tror det är. Men jag gissar på Remember Me, skriver imorgon igen om jag hade rätt eller inte, kommer inte vilja sitta vid datorn när vi kommer hem sen ikväll. Ska tillochmed sminka mig lite snart, haha :D Funderar på att platta håret också, vill ju vara fin :)
BTW så ska jag rakpermanenta mitt hår i samband med att jag klipper mig så jag slipper mina lockar. Visst ibland blir det Hollywood snyggt men fan inte ofta asså. Det är mer när det är kortare och inte så slitet. Då blev det korkskruvar överallt, det var snyggt. Men det är fult nu så det måste fixas!

Iallafall, ska nog läsa ut Vad min flickvän inte vet nu, och sedan läsa om den och Vad mina vänner inte vet. För dom är såå jääävla bra!


PUSS

cheer elite







jag är inte med i det sista klippet, slutade ca en månad innan videon.

MEN JAG BLIR SÅ OTROLIGT PEPP SÅ JAG VILL BÖRJA IGEN! GAAALET TAGGAD PÅ LITE CHEER JUST NU!

get busy

Jag lovade mig själv att jag skulle ha ett fint och rent skrivbord men det är otroligt mycket skit här nu. Så nu ska jag dra tummen ur... och städa undan!

 

Bland annat;
  • glasspapper
  • bomullstussar med nagellack på
  • fem glas
  • en skål
  • massa onödigt papper
  • armband, halsband och ringar
  • gammalt påskgodis
  • bankpapper och sånt

monday

Jag tänkte lägga upp en bild på min fina bunt med 500lappar men bilden har poffat. Det är 9 st iaf. Ni kan ju själva räkna ut hur mycket det blir ;)

IAF. Imorgon är det den tjugonde och ni borde alla veta vad det innebär! 10 månader med min baby! WOHO! Vi ska på bio och äta ute för min älskling är gullig :) Han betalar också, vilket jag faktiskt inte riktigt gillar men jag betalar nästa grej... Vilket han inte vet än men antagligen får reda på nu. Puss älskling!

Annars så händer det inte så mycket, tvättar just nu alla mina skitiga kläder, asjobbigt att bära uppför hela backen.

 

Sen när jag är klar så borde jag göra klart min uppsats men asså... Jag orkar inte! Har bara diskussionsdelen kvar och det finns inget att diskutera! VAFAN! Ska fråga Per imorgon...


helgen + musik

Härlig helg!

Efter rockville i fredags så drog jag och älskling till kärringbadet (i trånkan) för att umgås lite med kalle och hampus och några åttor (nu nior) från trånkanskolan. Det var lite sådär. Vi drog efter en kvart och åkte till Maritime och köpte lite choklad till mig :) Gullebullen betalade såklart ;)

I lördags så drog jag till the hood Hallonbergen för att umgås med min söta bästis Leyla. Vi köpte rakhyvlar och umgicks lite hemma hos henne, sen drog vi till donken i Rissne och åt oss feta. Sen fick jag en T-shirt och snodde två böcker av henne som jag ska börja läsa nu så fort jag går och lägger mig.

Efter det så åkte jag först hem för smarta jag glömde lägga ner tandborsten i addes väska (han tog med min väska hem till honom igen) och begav mig till nästa förort. Trevlig med FF dock med två p95:or i huset, de hade bajstävling och båda två satt med handen innanför byxorna (och säkert kalsongerna också)... No need to say more....!

Mysig kväll helt enkelt.
Idag så var det kalas hos min älskling så hela hans släkt var där och åt tårta och så, men jag var ju tvungen att jobba så jag var tvungen att dra runt tre. Men men...
Jobbet var helt okej, inte så stressigt idag :)

Det trevligaste på dagen (sen jag åkte från älskling) var att på vägen hem så matchade bussarna perfekt i Norra Sköndal. Bussen hem var typ 50m framför bussen jag satt på så det var bara att springa fram och gå på. ASNAJS!
But all good things come to and end. Fick en hundtjej bredvid mig och två hundar framför mig så jag satt och nös och snorade hela vägen hem. Kliade i ögonen gjorde jag också. Sen börjar de två personerna bakom mig skrika i sina jävla mobiler. En på spanska och en på en serbisk brytning. De serbiska orden som flög då&då var inte så fina! Så jag tryckte in hörlurarna och drog på högsta volym med RMK!

MADE MY DAY!



det är skit på min kameralins

Nu blir det trånkan, oasen och rockville! En perfekt fredagskväll!

och jag har seriöst mascara på mina fransar just nu, kommer inte ihåg sist jag hade det haha! och mitt hår är platt(!!!) för jag orkade inte med krullet imorse haha!


och jag känner mig jättestressad fast jag inte är det, aaasjobbigt! Jag har inte ens så värst bråttom, ska gå om 5-7 minuter och behöver bara dra på mig tjocktröjan, jackan + skorna och gå. Så bråttom är det inte :)



i'm gonna code

Mitt samhällsarbete är fortfarande inte klart! Och det är på bara runt 700 ord. Jag har bara diskutionen med mig själv kvar... KUL! Vad vet ni om Spanien - Baskien (ETA)? Juste, INGET! Det finns absolut INGENTING att diskutera. Förutom då att ETA kunde ha använt sig av andra metoder än deras terroristmetoder... Men asså! GRRRR!

fredagskväll!

Hemma nu!
Äntligen fredag! Rockville ikväll! Däremot inga bra band typ, men andré ville gå för SuffiX spelar så visst... Jessica (i min klass) och hennes ponta ska också dit så vi ska typ äta på oasen innan(?) och så :)
Sen ska jag och andré hem till mig och sova tror jag, haha, ingen koll nu asså!
Men iallafall, imorgon ska jag träffa min kära Leyla som även har fyllt hela 17 år! Men presenten får vänta tills nästa helg, måste hämta ut mina 4500 från banken först. Jobbigt jobbigt haha!
aja, jag pissar på mig snaaart!

PUSS

outta control

Ajuste jag höll på att glömma
JAG HAR EN OTROLIG TRÄNINGSVÄRK!
Helt jävla löjligt asså!
rumpan och övre bakre låren. Kan ju fan inte göra nånting! :(
samt en träningsvärk kombinerad med sträckning i baksida knä (lägre bakre låren) kan inte en lägga ut benen rakt utan att döööö!
det här är FAN INTE OKEJ!

mördarna




And I just can't look its killing me
And taking control
Jealousy, turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
'Cause I'm Mr Brightside

I'm coming out of my cage
And I've been doing just fine
Gotta gotta be down
Because I want it all



taking control



Jag vet inte vad jag är för på humör

Lite depp lite glad lite ätsugen lite trött lite pusssugen lite myssugen
en som fixar allt det där men han är inte här men imorgon är han det och då ska vi fixa det här för jag dör utan honom han är min luft
jag gillar inte punkter btw
nu ska jag dra fram kläder för imorgon sen tvätta ansiktet borsta tänder klä av mig och gå och lägga mig

puss

högt lågt överallt

Nämen oj vilken statisk höjning. Haha! Hur många tror av er fiskar info om mig och Adde? :p

how to save a life

Let him know that you know best
Cause after all you do know best
Try to slip past his defense
Without granting innocence
Lay down a list of what is wrong
The things you've told him all along
And pray to God, he hears you

come away with innocence

Öppnade min lönespecifikation nyss och woho! 4590:- i lön! Efter skatt dvs ;)
Otroligt bra, trodde jag skulle få mycket mindre än så innan skatten så det är bra, väldigt bra! Ringde även nyss till Skandiabankens Kundtjänst för att få hem papper så jag kan skaffa kort också! Sen är det make that money then SPEND THAT MONEY!

Och åh vad jag måste plugga men det är så jävla tråkigt. Och vetandet att jag har osedda Vampire Diaries avsnitt på min dator och en otroligt skön säng gör inte saken bättre! :( Men jag ska måste försöka skriva ner lite mer, jag kommer behöva sitta hela helgen med det här och min lärare kommer dampa för då måste jag skjuta upp provet jag ska göra på måndag till ännu en vecka framåt. Fan i helvete! Jag måste lära mig att göra saker i tid!

do i wanna be with you?

jag vet inte vad jag vill längre. det här suger. plus att jag måste skaffa en ny blogg. kul. puss

14/4

jag är så jävla trött helt otroligt trött men jag vill inte sova vill inte ha mardrömmar Imorgon är det löning! Har räknat lite, typ 4050 INNAN skatt, fattar ni hur lite jag kommer få i lön? That sucks. Aja har en paus med andré så kommer inte träffa honom förrän på tisdag på våran 10månaders dag. Hoppas det löser sig för jag älskar dig

:(

this is killing me

possibility

Jag ska(!) gå och lägga mig om en timma! Imorgon är det skola, idrott sen jobba! KUL!

Jag är på depphumör och saknar min älskling men han är sur på mig och vill antagligen inte träffa mig mer. Ännu mera kul.

grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

USCH!
Usch på firefox asså! Fan vad irriterad jag blir! Det kraschar hela jävla tiden! Vad fan vill det mig?!
RAAAGE!

i know how to fly

We were never meant to be baby we just happened.



Vi hade engelska idag och jag fick en gullig komplimang som jag faktiskt rodnade lite av, helt löjligt men ändå.

Vi gick igenom gamla NP texter på engelska och skulle betygsätta dessa. Individuellt då. Så var det bara jag som hade satt G på en text som bara var värd G enligt mig - även enligt skolverket då den bara fick G.
Sen säger min lärare att det bara var jag som hade satt rätt.
"Men hon är ju grym på engelska!"

Jag visste redan att jag är grym(!) men blev ändå glad!

Gullig bild på mina katastrofala tänder innan jag fick tandställning. Jag skulle lägga upp en bild men tandställning passar inte på mig!


jag har ljugit för min pojkvän

Det här är pojken jag älskar mest!


Litteraturhistoria och Antologi

Jag skulle plugga men jag var trött och min säng är mjuk och skön. Vill ni gissa vad som hände?

can't breathe when you're touching me

Sitter hos min baby nu medan han är ute med sin pappa och fixar sin moppe som läcker bensin... Duktig grabb :)
Vi ska nog åka hem till mig senare, jag har prov på måndag och smarta jag glömmer böckerna hemma. Det ska bli mysigt... Btw! Så har vi (han) dragit upp benen på min säng så nu är den cirka 50cm off the ground. Lovely!
Annars händer det inte så mycket, ska tydligen dra till någon mack och köpa kylarvätska och något mer.
PUSS

when you say nothing at all

It's amazing
How you can speak
Right to my heart
Without saying a word,
You can light up the dark
Try as I may
I could never explain
What I hear when
You don't say a thing

The smile on your face
Lets me know
That you need me
There's a truth
In your eyes
Saying you'll never leave me
The touch of your hand says
You'll catch me
Whenever I fall
You say it best
When you say
Nothing at all

16:34

Det är så sweeeeeet när alla människor betalar med 500lappar. Vad händer liksom? jo det är så att man börjar med massa växel i kassan, efter tio minuter måste man ringa efter mer. Typ. Asjobbigt. Så freakin' jobbigt! Skaffa mer växel människor!

Annars var det ganska skönt att jobba, tills en stor kundvagn fylld med varor plus två korgar kommer in med varor som ska ut i butiken igen. Get busy...! Det tog ett tag, och att jag inte hittar där inne hjälper inte till hahaha!
Sen runt två kommer jag på att jag ännu inte har fått min 15min rast så då stänger jag och hinner knappt in i personalrummet innan ; "Kan vi få Rebecca till kassan? Rebecca till kassan tack!"
LOVELY. Verkligen...!

Nu ska jag spela lite CS och sen kolla på Gossip girl, jätteintressant just nu!
Och ikväll runt 21-22 är min älskling hemma igen så funderar på att dra dit mitt feta arsle, har saknat min älskling otroligt mycket!

PUSS

08:08

uuuuuuuuuuuuuh. Jag är vaken alldeles för tidigt. Jag har gått upp tidigt varje dag på lovet nu, inte alls najs! Men imorgon så kan jag kanske sova ut. Beror på lite...
Idag kommer min älskling heeem! :D  Äntligen! Har inte träffat mitt hjärta på en vecka :(
Så får se när han kommer hem och ifall jag orkar åka till honom, annars kommer han hit imorgon då vi ska äta påskmiddag med hela släkten. Ja jag vet att påskafton var igår men aa... Olofsson är annorlunda.
Väntar just nu på att Angelica ska gå upp, vi ska åka om senast 25 minuter. Hon börjar nio, jag tio. Det roliga är att om jag skulle åkt själv så skulle jag behövt gå 20 minuter senare bara, då känns det lite mer värt att kunna ta bilen men vara där en timma tidigare :p

Ska köpa mig lite gott nybakad bröd och kanske ett wienerbröd, jag är fet, och typ lite mer. Framför mig ligger just nu 300 som jag ska spara tills gibbet på onsdag, måste köpa ett busskort också -.-  Fan jag har inga pengar! Och min lön är ett skämt, knappt fyra tusen innan skatt. Hemskt!
Ska väcka Angelica igen nu.

Ska även träffa Jess efter jobbet, wohooo!

making that money

Uppe med tuppen. Yes sir. Ska jobba idag, kort pass. Tjänar typ 420 kronor, inte så värt faktiskt... 10-14. 100% efter 12. Folk är griniga också, jobbigt!
Nu ska jag äta klart min frukost. Puss på er :)


work that ass

Jag orkar inte jobba! Vill lägga mig i sängen igen och sova tills det är måndag... Kom hem baby!

lite fina bilder först

TRÖTT JUST NU!
(notera Digestive chokladen på skrivbordet, den har legat sådär i två dagar nu, har inte orkat äta den!)

1

Kalle hittade en gullig mask i klassrummet

Min lillebror 4år kör en "dagens outfit"


yellowcard - only one

Broken this fragile thing now
And I can't, I can't pick up the pieces
And I've thrown my words all around
But I can't, I can't give you a reason
I feel so broken up (so broken up)
And I give up (I give up)
I just want to tell you so you know

Here I go, scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, but there's just no one who gets me like you do
You are my only, my only one

Made my mistakes, let you down
And I can't, I can't hold on for too long
Ran my whole life in the ground
And I can't, I can't get up when you're gone

ingen rubrik

Min otroligt bra-iga ansiktstvätt!

 

Annars så har jag varit i skolan idag och sen åkt och jobbat. Orkar inte skriva så mycket, ska snart lägga mig i min sköna stora säng! :D
Däremot så hatar jag att sova utan min älskling så det är ganska svårt att somna. Och inatt så vaknade jag av en mardröm och så var det ingen där som kunde hålla om mig, det sög  :(   så jag låg vaken ett bra tag och var rädd, det sög ännu mer.
Jag är väldigt lättskrämd av mig och blir rädd av minsta lilla grej. Speciellt tjejen som förföljde mig i mardrömmar i en veckas tid... Fortfarande asrädd!

 

Aja, nu torkar mina ögon och då blir linserna torra och då blir det jobbigt att se så nu ska jag gå och borsta tänderna och ta ut linserna. Orkar verkligen inte tvätta ansiktet nu... får göra extra mycket imorgon! Ska även jobba imorgon, 17-21.30. Dubbel lön eftersom det är röd dag... :D  Så runt sjuhundra i lön bara för imorgon. Inte illa :)


RSS 2.0