håltimma

Sitter i skolan nu med Emelie på datorn bredvid, vi ska egentligen plugga SO inför provet om en vecka, men ingen av oss orkar det så istället sitter vi båda här och bloggar samt läser andras bloggar, vi har håltimme till tio i ett, fett jobbigt, hahah.
Senare idag är det fysträning, ska köra så mycket jag orkar, men det är det många timmar kvar till.
aja, nu kommer läraren, då måste vi gå.

Rebecca

Kommentarer
Postat av: Helena

Hej! Jag är en tjej som går det sista gymnasieåret på det estetiska programmet med inriktning på dans. Jag jobbar just nu med mitt projektarbete där jag ska göra en bok för dansare som har tappat dansglädjen eller är inne i en "danssvacka".



Boken ska främst rikta sig till dansare som går på danslinjer , så som estetiska programmet, balettakademien m.m. Boken ska innehålla bilder, citat, små berättelser och tips. Den ska ge ett lättsam intryck men vara rörande att läsa - Ungefär som dans; det ser lätt ut men går man närmare inpå är mycket känslor inblandade.



Boken ska vara "Gjord av dansare - För dansare" och därför vänder jag mig till dig och undrar om du har någon egen danshistoria som du vill berätta om. Till exempel om du tappat din danslust och hur du kom tillbaka, en liten förklaring om varför du dansar, vad dans är för dig eller om du går och bär på små tips som rör dans! Självklart kan du vara anonym men jag kan också skriva ut ditt namn och din bloggadress.



Är du intresserad? Maila mig snarast. Det behöver inte vara långt. Allt från bara några ord till längre berättelser går bra.



Maila om du har frågor : )



Helena Johansson

[email protected]

Bäckängsgymnasiet, Borås.

2009-01-20 @ 11:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0