Me a blogaddict? Noway

Blö.

I fredags så gick jag iallafall till skolan, mådde tillräckligt bra på morgonen för att orka. I skolan hände det inte så mycket, hade en jag-kan-inte-sitta-still dag så jag gick typ alltid runt och gjorde nånting. Sen efter skolan så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. Sen på kvällen skulle vi fira Henke men han och Adde orkade / ville inte och vi ville inte ha någon annan där, men alla hade ju redan köpt dricka och fixat så vi var först vid Magelungen på Trångsunds sida sen gick vi till centrum och sedan till Spelvägen tror jag det är, helt lost på vägarna. Ovanför trapporna iallafall.
Och drack lite mer, jag var ju redan full och drack ännu mer så lite kom ju upp igen men jag var fortfarande lika full, haha. Och idag har jag försökt förtränga det som hände. Men helt plötsligt var Adde där iallafall med sin cykel och krävde sin öl. Nästa sak jag minns är att Mojja säger till mig att polisen är nära och att vi måste dra därifrån fort som fan så självklart sprang jag, jävligt fort också berättade dom för mig idag, vi gömde oss i skogen och eftersom jag var galet kissnödig så kissade jag ute, vilket jag inte gjort sen jag var en liten unge och inte kunde hålla mig. Aja, sen runt ett började vi åka hem till Jessi och Mojja för att sova, jag somnade så fort jag hade släckt lampan och vaknade upp runt elva och mådde galet bra. Ingen huvudvärk eller nånting, helt jävla underbart!
Idag var jag med jessi och mojja, vi åkte till haninge c för att dom skulle kolla på byxor och sedan hem till dom och sedan till ica maxi för att handla lite.
Nu sitter jag hemma och väntar på att maten ska bli klar - vilket den är snart, känner lukten av köttfärssås och spaghetti. Vilket jag åt igår också hemma och Jessi och Mojja. Men men, det är gott som fasen och jag är hungrig.
Sen ska jag vara med Jessi, hon pratade om att kolla på film men då kommer jag bara somna men vi får se.
Duger det?

Rebecca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0