de senaste dagarna - väldigt långt inlägg

Tänkte försöka ta mig ur depressionen för tillfället och berätta om vad jag gjort sen sist jag skrev. I onsdags så regnade det så jag var bara hemma, kommer inte ihåg vad jag gjorde, jessica kanske kom hit, jag kanske gick dit, vet inte. I torsdags så var jag bara hemma men runt åtta-nio ringde Patric och sa åt mig att komma ut till Nockeby (Bromma) för att vara med honom, adde, henke och matte, han bad mig även ringa jessica och mojja. Men dom var redan på väg dit och hade inte ringt mig innan så jag blev pissed och ledsen och bestämde mig för att lägga mig under täcket och bara dö. Plus att jag även inte hade något busskort.
Sen kom mamma upp och sa att vi kunde köpa busskort ifall jag verkligen ville. Självklart. Så vi åkte till Ica Maxi (höhö) för att snabbt köpa busskort och sedan till brandbergen för att behöva springa ur bilen till bussen som en galning. Men jag hann iallafall och på väg var jag. En timma typ det ungefär. I nockebytorg fick jag vänta på dom andra i typ fem minuter men sen så kom dom smygandes runt hörnet. Så vi gick hem till Patric och led över att grabbarna druckit upp spriten så dom var ju självklart packade men inte vi. Kul.

Iallafall så körde vi klädpoker och jag förlorade bara tjocktröjan, strumporna och skärpet. Stackars Patric torskade och fick sitta på golvet helt naken med en kudde mellan benen. Hans strategi att alltid försöka få stege gick inte så bra. När han torskade så ville ingen spela mer så vi gick upp och kollade på tv, två två-sits-soffor och en stor fotpall på sju stycken. I början var det jag, henke, jessi och matte i en plus fotpallen och patric och mojja i den andra men sen gick putte, mojja, adde och jessi ner så jag henke och matte låg i sofforna. Då var klockan runt två. Då såg killarna att tio över fyra skulle det vara Girls behaving badly på trean och de hoppades att det skulle vara porr så de höll sig själva och mig vaken men sen när det började insåg de att det inte var porr och tvn stängdes av. Vi försökte sova men det var väldigt trångt. Hungriga var vi också eftersom vi inte kunde käka - hans pappa visste inte att vi var där... - så man blev ju ännu tröttare och grinigare. Fast killarna var glada. Vi låg kvar i sofforna i någon timma men vi kunde inte sova så vi la oss i sängen istället och bara låg och pratade om allt typ så vi sov inte heller nånting nu var solen på väg upp och fåglarna lät. Så jag var vaken hela natten, runt sex vaknade putte och henke - jag och matte var fortfarande vakna - så vi smög runt lite i huset och jiddrade med adde medans matte somnade. Sen gick jag och lade mig i en av sofforna, runt sju och vaknade sedan runt nio av att tvn var på och att folk pratade runt mig. Stoppade headsetet i öronen och hoppades på lite mer sömn men var för hungrig plus att solen sken rakt i mitt ansikte. Så jag fick två timmars sömn den natten.
Fast matte sov ju fortfarande så jag blev skickad att väcka honom men somnade också i sängen så dom väckte oss och sa att nu skulle dom gå så vi typ skyndade upp och klädde på oss.

Vi begav oss till BK på söder/medis för att de med pengar skulle köpa något att äta sen åkte vi alla hem. Matte fick sig ett nytt ragg också i form av en 60+ som klagade över att han hade fötterna på sätet på tunnelbanan. HAHAHA. Så jag kom hem tillslut och tog en dusch, fyfasen vad skönt att bara skölja av allting. Allt som hänt. Det tog mig en timma och en kvart. Var fortfarande galet hungrig, hade inte haft några pengar och i torsdags hade jag druckit lite filmjölk och ätit två pommes frites men jag käkade inget, varför liksom?
Senare kom jessica över och hon spelade lite sims medan jag försökte kolla på film men hade för mycket i huvudet så slutade med att bara ligga i sängen och tänka på allt som hänt.
Jag har ingen giltig ursäkt för vad som hände men jag vill ändå säga att mycket hänt mig innan och jag trodde väl att om jag bara lät allt hända så skulle det bli bättre men det blev bara svårare att glömma.
Glömma vad du gjort och vad jag kunde gjort. Men jag är bättre än du, jag är inte otrogen.

Rebecca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0